تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 190 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام.دیروز گوشی رو از جیبم درآوردم بعد دیدم تم عوض شده و تم اصلی گوشی افتاده.بعد یه چیزی رو صفحه نوشت:
    remove memory card and press ok .بعد دیدم تو قسمت مموری داخل tools اصلا مموری وجود نداره.داخل فایل منیجر هم همینطور.نرم افزار ها و بازی ها هم پریدن.وقتی هم گوشی رو خاموش/روشن کردم بازی های و نرم فزار ها چند لحظه میان اما بعد از اون چند لحظه از داخل my own پرید بیرون و وقتی هم رفتم داخلش دیدم فقط برنامه های خود گوشی هستن.خواهش میکنم کمک کنین.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

دوستان یه کمکی بکنید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام ممنون می شم یکی کمکم کنه:

چند روز پیش یکی از دوستام یه ویروس واسم بلوتوث کرد ... منم اونو نصب کردم ( خر شدم)....دیدم که گوشیم هر 2 دقیقه یه بار خاموش و روشن میشه(خاموش میشه و خودش 2باره میاد بالا)...اونو فرمت کردم ( با استفاده از کلید * 3 1) و باز درست نشد ...مموریم رو در اوردم بازم فرمت کردم بازم درست نشد.. تا اینکه گوشیمو چند روز خاموش گذاشتم ...بعد از روشن کردن دوباره بدون مموری دیدم یه مستطیل سبز رنگ بالای گوشیمه که توش نوشته:

infected by commwarrior

باز گوشیم خاموش و روشن میشه

یکی بگه باید چی کار کنم ... اون مستطیله چیه که همین جوری بالای صفحه گوشیمو ....
    Last edited by sina1415; 12-08-2009 at 09:36.

داره خودمونی میشه FIRE5BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.دیروز گوشی رو از جیبم درآوردم بعد دیدم تم عوض شده و تم اصلی گوشی افتاده.بعد یه چیزی رو صفحه نوشت:
    remove memory card and press ok .بعد دیدم تو قسمت مموری داخل tools اصلا مموری وجود نداره.داخل فایل منیجر هم همینطور.نرم افزار ها و بازی ها هم پریدن.وقتی هم گوشی رو خاموش/روشن کردم بازی های و نرم فزار ها چند لحظه میان اما بعد از اون چند لحظه از داخل my own پرید بیرون و وقتی هم رفتم داخلش دیدم فقط برنامه های خود گوشی هستن.خواهش میکنم کمک کنین.
    باید یه مموری دیگه بخری ، منم دوبار گوشیم اینجوری شد ، نمایندگی میگفت مموری سوخته که اینطوری شده

5. این کاربر از FIRE5BOY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FIRE5BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12 ویروس commwarior

سلام ممنون می شم یکی کمکم کنه:

چند روز پیش یکی از دوستام یه ویروس واسم بلوتوث کرد ... منم اونو نصب کردم ( خر شدم)....دیدم که گوشیم هر 2 دقیقه یه بار خاموش و روشن میشه(خاموش میشه و خودش 2باره میاد بالا)...اونو فرمت کردم ( با استفاده از کلید * 3 1) و باز درست نشد ...مموریم رو در اوردم بازم فرمت کردم بازم درست نشد.. تا اینکه گوشیمو چند روز خاموش گذاشتم ...بعد از روشن کردن دوباره بدون مموری دیدم یه مستطیل سبز رنگ بالای گوشیمه که توش نوشته:

infected by commwarrior

باز گوشیم خاموش و روشن میشه

یکی بگه باید چی کار کنم ... اون مستطیله چیه که همین جوری بالای صفحه گوشیمو ....
    این ویروسه کام واریوره ، طریغه حذفشو مینویسم اما خیلی پدر دراره ، حداقل یه تشکری بکنید :

این ویروس از طریق بلوتوث و حتی mms پخش میشه ، و در گوشی قربانی از طریق بلوتوث و مصرف زیاد باتری خود را پخش میکند و باعث آلوده شدن گوشی های دیگر با سیستم عامل سیمبین سری 60 میشود ، سرعت انتشار این ویروس بسیار زیاد است ، بدلیل پخش شدن با اس ام اس و ام ام اس ، امکان دارد قبض موبایل خیلی زیاد شود .

مراحل حذف
    1-برنامه ی فایل منیجر خیلی قوی را روی گوشی خود نصب کنید .(با توجه به ساعت گوشی از 12 شب تا 7 صبح وقت دارید .) لینک دانلود یکی از فایل منیجر های قوی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-برنامه را اجرا و کاری کنید تا فایلهای مخفی و سیستمی را نیز نمایش دهد .
    3-به فایل system/apps/commwarrior رفته و فایلهای commwarrior.exe , commerc.mdl را حذف کنید .
    4-به فایل system/updates/commwarier رفته و این فایلها را حذف کنید : commwarrior.exe , commrec.mdl , commw.sis files
    5-به فایل system/recogs رفته و این فایل را حذف کنید commrec.mdl file
    6-گوشی را خاموش و روشن کنید .
    7-از ما تشکر کنید !
    * * * * * در صورت عملی نشدن روش بالا به هر دلیلی گوشی خود را فلش کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل آنرا به یکی از مراکز تعمیر موبایل تحویل دهید . * * * * *

7. این کاربر از FIRE5BOY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

باید یه مموری دیگه بخری ، منم دوبار گوشیم اینجوری شد ، نمایندگی میگفت مموری سوخته که اینطوری شده
    ممنون.ولی مشکلش حل شد اما الان وقتی میرم تو گالری گالری خالیه اما تو فایل منجر همه چی سر جاشه.بعضی نرم افزار ها هم دیگه اجرا نمیشن.دو تا فولدر ها هم انگار غیب شدن.میشه روشون رفت اما باز نمیشن.هیچ اسمی هم ندارن..به نظر شما باید فلش کنم؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ممنون.ولی مشکلش حل شد اما الان وقتی میرم تو گالری گالری خالیه اما تو فایل منجر همه چی سر جاشه.بعضی نرم افزار ها هم دیگه اجرا نمیشن.دو تا فولدر ها هم انگار غیب شدن.میشه روشون رفت اما باز نمیشن.هیچ اسمی هم ندارن..به نظر شما باید فلش کنم؟
    فلش که نه ... مستر ریست کن به احتمال 99.9% درست میشه ...!
    #7370#*

10. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، بچه ها این 70 ما پکید ! صفحش سفید شده و هیچی نمیاد توش اما هم زنگ میشه باهاش زد هم زنگ گرفت

چیکارش کنم ؟ میخوام خودم درستش کنم ، میشه ؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام ، بچه ها این 70 ما پکید ! صفحش سفید شده و هیچی نمیاد توش اما هم زنگ میشه باهاش زد هم زنگ گرفت

چیکارش کنم ؟ میخوام خودم درستش کنم ، میشه ؟
    LCD ش باید عوض شه ... خودت میتونی عوض کنی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

فلش که نه ... مستر ریست کن به احتمال 99.9% درست میشه ...!
    #7370#*
    مستر ریست کنم غیر از اس ام اس ها چیز دیگه ای هم پاک میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •