سلام ممنون می شم یکی کمکم کنه:
چند روز پیش یکی از دوستام یه ویروس واسم بلوتوث کرد ... منم اونو نصب کردم ( خر شدم)....دیدم که گوشیم هر 2 دقیقه یه بار خاموش و روشن میشه(خاموش میشه و خودش 2باره میاد بالا)...اونو فرمت کردم ( با استفاده از کلید * 3 1) و باز درست نشد ...مموریم رو در اوردم بازم فرمت کردم بازم درست نشد.. تا اینکه گوشیمو چند روز خاموش گذاشتم ...بعد از روشن کردن دوباره بدون مموری دیدم یه مستطیل سبز رنگ بالای گوشیمه که توش نوشته:
infected by commwarrior
باز گوشیم خاموش و روشن میشه
یکی بگه باید چی کار کنم ... اون مستطیله چیه که همین جوری بالای صفحه گوشیمو ....
این ویروسه کام واریوره ، طریغه حذفشو مینویسم اما خیلی پدر دراره ، حداقل یه تشکری بکنید : .gif)
این ویروس از طریق بلوتوث و حتی mms پخش میشه ، و در گوشی قربانی از طریق بلوتوث و مصرف زیاد باتری خود را پخش میکند و باعث آلوده شدن گوشی های دیگر با سیستم عامل سیمبین سری 60 میشود ، سرعت انتشار این ویروس بسیار زیاد است ، بدلیل پخش شدن با اس ام اس و ام ام اس ، امکان دارد قبض موبایل خیلی زیاد شود .
مراحل حذف
1-برنامه ی فایل منیجر خیلی قوی را روی گوشی خود نصب کنید .(با توجه به ساعت گوشی از 12 شب تا 7 صبح وقت دارید .) لینک دانلود یکی از فایل منیجر های قوی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-برنامه را اجرا و کاری کنید تا فایلهای مخفی و سیستمی را نیز نمایش دهد .
3-به فایل system/apps/commwarrior رفته و فایلهای commwarrior.exe , commerc.mdl را حذف کنید .
4-به فایل system/updates/commwarier رفته و این فایلها را حذف کنید : commwarrior.exe , commrec.mdl , commw.sis files
5-به فایل system/recogs رفته و این فایل را حذف کنید commrec.mdl file
6-گوشی را خاموش و روشن کنید .
7-از ما تشکر کنید !
* * * * * در صورت عملی نشدن روش بالا به هر دلیلی گوشی خود را فلش کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل آنرا به یکی از مراکز تعمیر موبایل تحویل دهید . * * * * *