سلام
ميخواستم بپرسم آيا برنامه اي هست كه بشه به وسيله اون از محدوديت p2p داتك رد شد و فايلهاي تورنت رو دان كرد؟
ممنون
سلام
ميخواستم بپرسم آيا برنامه اي هست كه بشه به وسيله اون از محدوديت p2p داتك رد شد و فايلهاي تورنت رو دان كرد؟
ممنون
داتک محدودست سرعت رو معمولا موقعی که سرعت تو ان مرکز افت می کنه می زاره
یکی از راهاش کد گزاری اطلاعات است( گرچه کم تاثیر است)
یکی v p n است و یک یک نرم افزار عجیب غریب که من تست کردم نتیجه خوبی رو سیستم نزاشت.
فقط قبلش تورنتی که داری هواست باشه اگر افراد تورنت بیشتر از اروپا امریکا باشن چون روز ما انها یا خوابن یا نیستن سرعت ها کمتر است.
من نمیدونم مشکل چیه ولی بیشتر مواقع سرعت دانلودم 10/1 سرعت اپلودم هست هیچ راهکاری بلد نیستین؟
اگر می توانید یک عکس از ترکر و سید پیر و نوع فایل بزارید بررسی کنم
این علامت تعجب رو چکار کنم .میگه پرت بسته. ویروس کشم مک آفی اینترپرایسه و جائی توش برای معرفی کردن یوتورنت نداره ولی به fire wall خود ویندوز یوتورنت رو معرفی کردم ولی بازم علامت تعجب سره جاشه.
کسی نیست راهنمائی کنه ؟ علامت تعجب زرد رنگ تبذیل به قرمز شد. سرعت دانلودم با اینترنت 128 الان رسیده به 5K ولی اپلودم 15k هستش !!!. چکار باید بکنم
سلام راهنمايي خاصي که نميشه کرد چون پرتها رو هم اضافه کردي به فايروال سيستمت و محدوديت آپلودت رو حداکثر روي 5 بذار
علامت قرمز بعد از يک بار باز بسته کردن برنامه خودش درست ميشه اما براي اينکه از زرد به سبز تبديل بشه ...
اول پرتت رو روي اين پرت (مال من اين پرت با ديال آپ هم 5ي6 سرعت رو به هم ميده...)40625 تنظيم کن بعد اسم روتر(مودم) رو توي صحفه پرت فوروارد اين:
پيدا کن حالا بر اساس اون روشي که توي سايت توضيح داده شده عمل کن .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر احيانا اسم مودمت رو پيدا نکردي توي ليستا بايد با روش سعي وخطا پيش بري تا بالخره يکي از روشها يي که براي بقيه مودمها نوشته شده ايشالا جواب بده و رنگ زرد رو سيستمت بياد.....
مرسی از کمکت من پرتم و روی 40625 تنظیم کردم ولی این سایتی که شما گفتید من ازش چیزی نمی فهمم. میشه بگید کدوم قسمتش باید برم اگه بشه یه عکس از اون قسمت برام بزارید ممنونتون میشم
خوب ببين وقتي يک پرت رو براي انتقال و ارسال داده در برنامه هاي اشتراکي فايل(چه ايموله باشه،چه لايم واير يا همين تورنت خودمون) داده انتخاب مي کنيم يا بايد کلا اين پرت رو باز کنيم يا اينکه اون رو فوروارد ....
راه اول رو ميشه با نرم افزارهايي مثل net cat انجام داد اما با اين کار خودمون رو تبديل به طعمه جوجه هکر ها که دنبال پرتهاي باز از رنجهاي اي پي هستن مي کنيم.
اما بهترين کار پورتفورواردينگه.پورت فوروارد به ما امکان استفاده بهينه رو از پرت انتخابيمون ميده.براي اينکار قدم اول اينه که نوع مدوم و روتر خودمون رو بشناسيم.در واقع مارک مودمون رو بدونيم.در سايت ذکر شده ليستي از مدلهاي استاندارد روتر وجود داره .براي هر نوع مودم يا روتر روش پورت فورواردينگ فرق ميکنه (اتفاقا مهمترين انتخاب هم همينه....)ليست رو مي توني توي اين لينک ببيني
مثلا مدل روتر من اينه ....3com/3C857کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس من اون رو از ليست انتخاب مي کنم و کليک مي کنم و بعد ليست برنامه هايي مياد که ميبايد انتخاب کنم براي رت فوروارد.من يوتورنت رو انتخاب ميکنم و به اين لينک مي رسم که مر احل پورت فوروارد براي اين مدل خاص روتر رو آورده....
اما .......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اکثر مواقع کار به اين راحتي نيست چون به احتمال زياد در بسياري از شرکتهاي isp آي پي که به مشترک داده ميشه ديناميکه و نه استاتيک ،صفحه مربوط به تنظيمات روتر بسته شده و يا اصلا اسم روترما در داخل اين ليستا نيست و اينجاست که پورت فورواردينگ سخت ميشه
در اين مواقع يا بايد همون جوري که گفتم از روش سعي و خطا استفاده کني .
اينجاست که روش خاصي رو نميشه پيشنهاد کرد و کار سخت ميشه. برنامه هايي وجود دارن به اسم router grabber که قسمتي از مراحل بالا رو براي شما انجام ميدن....
اما من براي مودم خودم از سايت youtube يک آموزش تصويري مناسب پيدا کردم...
به شما هم پيشنهاد مي کنم که يه سري به you tube بزنين و کلمه port forwarding رو سرچ کنين ...
کلي ويدئوي تصويري از نحوه پورت فورواردينگ مارکهاي مختلف به شما نشون داده9 ميشه.....
و آخر سخن اينکه اگر هم رنگ سبز يوتورنت رو نديدين باز هيچ منعي براي شما نيست که نتونين با سرعت بالا از تورنت دانلود کنين چونبا همون رنگ زرد هم مي تونين دانلود کنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)