تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 307 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام آقایونمن برای خلاص شدن از شر ویروس های مخرب و مردم آزار تصمیم گرفتم لینوکس نصب کنم ، رفتم مغازه بخرم یارو گفت چی میخوای لینوکس خودش 100 نوع هست ، من متعجب شدم و گفتم نمیدونم و خرید نکردم .من چی بگیرم که خوب باشه ؟تا الان سون داشتم ولی چی نصب کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همهء اساتید من تقریباْ نصف بیشتر این فروم رو خودم و خیلی جاهای دیگه ولی چند مشکل دارم.
    (مشخصات فنی سیستمم:am2 x2 4.2 , rom 2GB , mb asus m2n4-sli
    ۱- وقتی می رم توی:
    system/ administration/ additional drivers
    هیچ سخت افزاری نمایش داده نمیشه که من بخوام درایورش رو با استفاده از آپدیتر خود لینوکس نصب کنم(اصلاْ معلوم نیست که آیا لینوکس سخت افزار های من رو شناخته یا نه).
    ۲- در حال حاضر من swap رو یک درایو ۱۰۰GB در نظر گرفتم آیا تحت لینوکس امکانش هست که بخوایم تغییرش بدیم یا نه؟
    ۳- دیکشنری Mdic رو هرچی که گشتم پسوند rpm پیدا نکردم و اصاصی با فایل سورس کد مشکل دارم!!!!(نشانه از ناشی بودن بیش از حد که در تعریف فضای swap هم کاملاْ مشهود است)
    ۴- virtual machine ware تحت لینوکس رو از کجا می شه دانلود کرد؟
    ۵- دستورات terminal رو از کجا میشه پیدا کرد و نحوهء اسفادش رو فهمید.
    ۶- محتویات درایوهای ext4 رو چطوری میشه دید؟
    فکر کنم فعلاْ سوالام تمومه ببخشید تازه کاریم دیگه.
    شرمنده خیلی زیاده ولی اگر دوستان لطف کنند جواب بدند خیلی ممنون میشم.
    لطفاْ یکی جواب من رو بده البته تقریباْ همش رو تونستم با آزمون و خطا و ویکی.اوبونتوی آی آر حل کنم بجز مورد swapdrive رو من اون رو ۱۰۸ گیگ تعیین کرده بودم بعد با دی وی دی اوبونتو پاکش کردم و تو سیستم عامل نصب شدم دوباره با حجم ۴گیگ ساختمش و باقیش رو گذاشتم یه درایو ex4 حالا سیستم عامل اصلاْ‌ سواپ رو نمی شناسه تو سیستم مانیتور دیدم.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من با virtual box ، اوبونتوی 10.04 نصب کردم ، حدود 2 ساعت داشت از اینترنت فایل میگرفت (مثلا language pack) ، برای نصبهای بعدی نمیشه یه کاری کرد که بدون اتصال به اینترنت نصب بشه ؟
    اوبونتو به درستی نصب شده ولی دو تا مشکل اساسی با virtual box دارم ، یکی اینکه usb رو نمیشناسه
    و دیگه اینکه رزولوشن از 800*600 بالاتر نمیره . در صورتی که تو حالت live dvd خارج از V-box همه چیز درست بود .
    عکسش رو هم گذاشتم ، میشه راهنمایی کنید :

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

لطفاْ یکی جواب من رو بده البته تقریباْ همش رو تونستم با آزمون و خطا و ویکی.اوبونتوی آی آر حل کنم بجز مورد swapdrive رو من اون رو ۱۰۸ گیگ تعیین کرده بودم بعد با دی وی دی اوبونتو پاکش کردم و تو سیستم عامل نصب شدم دوباره با حجم ۴گیگ ساختمش و باقیش رو گذاشتم یه درایو ex4 حالا سیستم عامل اصلاْ‌ سواپ رو نمی شناسه تو سیستم مانیتور دیدم.
    ببینیند شما کافی هست،با دستور fdisk -l ببینیید درایو swap تون کدام هست، بعد در فایل fstab در جایی که swap تعریف شده درایو رو عوض کنید. فایل fstab در فولدر etc قرار داره. بعد هم سیستم رو ریستار کنید و مطمئن شید swap فعال شده که می تونید دستور swapon -a رو اجرا کنید.

سلام آقایونمن برای خلاص شدن از شر ویروس های مخرب و مردم آزار تصمیم گرفتم لینوکس نصب کنم ، رفتم مغازه بخرم یارو گفت چی میخوای لینوکس خودش 100 نوع هست ، من متعجب شدم و گفتم نمیدونم و خرید نکردم .من چی بگیرم که خوب باشه ؟تا الان سون داشتم ولی چی نصب کنم ؟
    دوست عزیز، اگر در این حد هستید که حتی نمی دونستید گنو/لینوکس توزیع های بیشماری داره، و فقط برای رهایی از ویروس می خواهید مهاجرت کنید، بهتر است قبل از شروع کمی بیشتر در مورد این سیستم عامل بخونید، این سیستم عامل کلا با ویندوز فرق داره و هیچ شباهتی بین این دو نیست! ساده ترین نمونه گنو/لینوکس از فرمت های ویندوزی مانند .exe پشتیبانی نمی کنه، پس باید قید برنامه های ویندوزی رو بزنید، و با برنامه های لینوکسی کار کنید.
    برای شروع می تونید یکی از این توزیع ها رو بخرید: ubuntu, kubuntu
    یکی از ایندو رو اول در گوگل ایمج عکس هاشون رو ببینید و انتخاب کنید از کدوم بیشتر خوشتون می آید، بخرید، و به صورت لایو امتحان کنید. اگر دیدید می تونید بمانید بیایید تا برای نصب کمکتون کنیم.

دوستان من با virtual box ، اوبونتوی 10.04 نصب کردم ، حدود 2 ساعت داشت از اینترنت فایل میگرفت (مثلا language pack) ، برای نصبهای بعدی نمیشه یه کاری کرد که بدون اتصال به اینترنت نصب بشه ؟
    اوبونتو به درستی نصب شده ولی دو تا مشکل اساسی با virtual box دارم ، یکی اینکه usb رو نمیشناسه
    و دیگه اینکه رزولوشن از 800*600 بالاتر نمیره . در صورتی که تو حالت live dvd خارج از V-box همه چیز درست بود .
    عکسش رو هم گذاشتم ، میشه راهنمایی کنید :
    Virtual box خیلی مشکل داره با اوبونتو ی 10.10، رزولوشن، عدم شناخت کارت گرافیک و ... پیشنهاد می کنم اگر اصرار بر ابونتو دارید و نمی خواهید نصب کامل کنید از نصاب wubi که به شما امکان نصب داخل ویندوز رو می ده استفاده کنید.

5. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش دستت درد نکنه . من اوبونتوی 10.10 نمیخوام ، ورژن 10.04 tls رو میخوام بریزم . اینستالرش هم همون wubi هست که شما گفتی ولی مثل اینکه ورژن 10.04 رو مثل 10.10 نمیشه تحت ویندوز نصب کرد یعنی من که همچین گزینه ای ندیدم . اگه 10.04 رو میشه تحت ویندوز نصب کرد لطفا راهنمایی کنید ، اگر هم نمیشه که میرم سراغ multi primary . باز هم از توجه و پاسخ هاتون ممنونم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

داداش دستت درد نکنه . من اوبونتوی 10.10 نمیخوام ، ورژن 10.04 tls رو میخوام بریزم . اینستالرش هم همون wubi هست که شما گفتی ولی مثل اینکه ورژن 10.04 رو مثل 10.10 نمیشه تحت ویندوز نصب کرد یعنی من که همچین گزینه ای ندیدم . اگه 10.04 رو میشه تحت ویندوز نصب کرد لطفا راهنمایی کنید ، اگر هم نمیشه که میرم سراغ multi primary . باز هم از توجه و پاسخ هاتون ممنونم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببینید، خطر پاک شدن اطلاعات اون موقع هست که شما با هارد کار کنید، و این کار با پارتیشن هاست که همیشه به دلیل مشکل بودن (البته از نظر برخی) به جای کار با یک پارتیشن، کل هارد درگیر میشه!
    ولی مثال میگم، شما دو هارد دارید در سیستم، به نام های sda و sdb در هنگام نصب می گید از هارد sda استفاده کن، و شروع می کنید به کار با اون، هیچ اتفاقی روی sdb نخواهد افتاد، پس خطری هم نداره براش.
    خود من البته قبلا این کار رو کردم، و تازه نه اوبونتو که آرچ، ولی به مشکلی بر نخوردم، چون که همونطور که گفتم، خیلی واضح هاردتون رو انتخاب می کنید و عملا هارد دوم از پروسه ی نصب خارج میشه.

اگر شک دارید در VIRTUAL BOX اول امتحان کنید.
    این هارد 1 تراست که پره و اطلاعات مهمی روش هست .یه هارد دیگه هم دارم که خالیه چطوره این رو بجاش بزنم ؟
    ولی بعدا میخوام با اون هارد 1 ترا رو به سیستم وصل کنم .اینکار فایده ای داره یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام مهندس جانمن این کاری رو که شما گفتید کردم ، رفتم عکس هاشون رو دیدم اینگار ubuntu قشنگتره البته تم هم میشه عوض کرد دیگه ؟ آره ؟خلاصه اینگار سون و لینوکس خیلی فرق دارن باهم .آقا شنیدم خیلی توپه ، درسته ؟تازه میگن کرک هم نمیخواد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

این هارد 1 تراست که پره و اطلاعات مهمی روش هست .یه هارد دیگه هم دارم که خالیه چطوره این رو بجاش بزنم ؟
    ولی بعدا میخوام با اون هارد 1 ترا رو به سیستم وصل کنم .اینکار فایده ای داره یا نه؟
    ببینید مهم ردیف شناخت هارد توسط سیستم شماست، می تونید امتحان کنید ببینید آیا این کار شدنی هست یا خیر.

سلام مهندس جانمن این کاری رو که شما گفتید کردم ، رفتم عکس هاشون رو دیدم اینگار ubuntu قشنگتره البته تم هم میشه عوض کرد دیگه ؟ آره ؟خلاصه اینگار سون و لینوکس خیلی فرق دارن باهم .آقا شنیدم خیلی توپه ، درسته ؟تازه میگن کرک هم نمیخواد ؟
    کرک خیر نیاز نداره، چون اپن سورس و رایگان هست.
    خیلی توپه هم! بستگی داره از چه نظری بگید، نمیشه به یک سیستم عامل لقب توپی رو داد، ویندوز هم از خیلی جهات توپه!
    اگر از اوبونتو خوشتون آمده بخرید و شروع کنید استفاده به صورت لایو، اگر باهاش تونستید کنار بیاید که خوب به دنیای گنو/لینوکس خوش آمدید

12. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

1- فایر فاکس رو برای لینوکس رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .چرا؟
    تا حالا روی لینوکس برنامه نصب نکردم.

2-میخوام کی ام پلیر رو دانلود کنم.میخوام ببینم این ورژن روی پارسیکس جواب میده یا نه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا برنامه ی لینوکس برای هر توزیعی فرق دارن یا نه؟
    3-مثلا اگه برنامه x به درد همه توزیع های لینوکس میخوره یاهر ورژنی برای توزیع خاص هستن

4-
    اگر از اوبونتو خوشتون آمده بخرید
    بخریم؟ مگه رایگان نیست؟

14. این کاربر از pars20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •