پارس آنلاین شبانه هم داره
احتمالا بقیه هم بزودی میزارند
من فردا اشتراکم تموم میشه. خداحتفظ مبین نت.
یادتونه میگفتم کسی چیز بهتری سراغ داره معرفی کنه
الان کلی انتخاب بهتر هست
پارس آنلاین شبانه هم داره
احتمالا بقیه هم بزودی میزارند
من فردا اشتراکم تموم میشه. خداحتفظ مبین نت.
یادتونه میگفتم کسی چیز بهتری سراغ داره معرفی کنه
الان کلی انتخاب بهتر هست
عجب اشتباهی کردیم 170 دادیم جای مودم مبین نت !
چرا طرح به صرفه نمیذارن ؟ من نهایت مصرفم 50 گیگ در ماه هست و واقعا هم نمیخوام ماهی 70 تومن پول نت بدم و طرح صد گیگ بردارم. استفاده ی شبانه هم ندارم خیلی.
این ماه هم مجبورم شارژ کنم تا خطم از pcm در بیاد.
واقعا اینا خجالت نمیکشن
گند زدن به خودشون یه شرکت باید تا این اندازه احمق باشه!!!
دقیقا روز قبلش به دو نفر پیشنهاد دادم برا همین تعرفه 100 گیگ که دیروز بهشون گفتم نگیرید دیگه
اینا بجای اینکه دایره مشتریاشونو گسترش بدن گند میزنن به خودشون الان که فیبر نوری از انحصار مخابرات در اومده میشه از شر این کلاه بردارا راحت شد حالا چند ماه هم صبر میکنیم تا این قضیه عملی بشه
تمام مشتریاش برای همین طرح 100 گیگ بود بعد اومدن کردنش یک صدم قبل و اقعا این خجالت آوره تمام طرح ها نسبتا خوب رو هم برداشتن تغییر دادن، میگن هرچی به نفع ماست باید انتخاب کنید نمی دونم واقعا اینا دیگه چه جور جونورایین
بعد میان نظر سنجی هم میکنن آخه بگو شما که پشیزی برا کاربراتون احترام قائل نیستید و فقط میخواید جیب گشادتونو پر کنید دیگه نظر سنجیتون چیه؟!!!
من زنگ زدم شستمشون تا میتونم هم تخریبشون میکنم به خودشونم گفتم لطفا دوستان دیگه هم زنگ بزنن تا فکر نکنن هر غلطی میخوان میکنن هیچکی هم صداش در نمیاد باید بفهمن اگر ماها نباشیم باید برن غاز بچرونن
اگر قیمت طرح جدید 150 گیگ رو 80 تومان قرار میدادن،چون با قیمت فعلی به اضافه مالیات حدود 100 هزا تومان میشه که نسبت به بقیه شرکت ها گرون تر هست
محدودیت سرعت شبانه هم برای این طرح بر میداشتن،حتی می توانند به صورت انتخابی باشه که کاربر انتخاب کنه رایگان باشه یا غیر رایگان بدون محدودیت سرعت
ولی با توجه به این ایرادات سرعت و حتی پینگش از ADSL بهتره که این مسئله انتخاب شرکت جایگزین رو برای من سخت میکنه
Last edited by farhad_usa; 17-12-2017 at 19:32.
مساله اصلی سرعته . قیمتهای بالای adsl رو برای 20 مگ به بالا دیدید دیگه ، البته حجمهای بسیار زیادی اختصاص داده بودن و اینکه تقریبا فیبر و vdsl ارائه نمیشه !
ولی خب با در نظر گرفتن این موارد اگه کسی آنتن دهیش و سرعتش در حد 4 تا 5 مگابایت باشه با این تغییراتی که دادن هنوزم td-lte به صرفه است ...
الان 16 مگ دارم با حجم مناسب ولی خب چون این سرعت فقط تو دانلوده جوابگوی بقیه امور نیست ...
اگر سرعت دانلود حداقل 90% وقتها 2 ثابت هم باشه من از مبین نت نمیرم
ولی بیشتر وقتها سرعت 1 مگابایت هست.
تعرفه جدید پیشگامان 900 گیگ 80 هزار تومن!!
300 گیگ حجم خارجیه
تا الان که پیشتازه
![]()
شبانه هم داره ؟
فکر نکنم
ثبت نام زدم فقط به تهران سرویس میده ظاهرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول تحقیق کنید همچین شرکتی از پس این سبک سرویس دهی بر میاد ...
مثل این موسسات مالی می مونه . شنیدم موسسه ای مدتی سود 60 درصد پرداخت میکرده !
ضمنا فک کنم به چشمم خورده بود که پیشگامان قراره اینترنت شبانه رو هم بعنوان آپشن اضافه کنه به سرویس هاش .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)