تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 848 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض مشکل قطع و وصل شدن شدید با چراغ ثابت

من سه ساله بهترین سرویس پارس آنلاین رو خریداری کردم... با این وجود سه هفته است مشکل شدید دوستان رو دارم که چراغ ثابته، منتها سند و ریسیوی وجود نداره و از هر 10 تا پینگ 8.8.8.8 نصفش تایم اوته... صد بارم تماس گرفتم پشتیبانی هی میگن امروز فردا... درست نمیکنن که نمیکنن... بالاخره امروز پاپیچ شدم و بعد از کلی اذیت که مودم رو بزن سر خط و کلی داستان دیگه... گفت بله مشکل مرکز مخابراتیه و براتون تیکت مخابراتی میزنیم که درست شه... واقعا مسخره کردن...

داره خودمونی میشه p30v0rd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با یه بار رفرش شد

3. این کاربر از p30v0rd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سرويس 256 نامحدود كه توي سايت نوشته و هزينه ش هم 45،000 هست بعد از چه مقدار حجمي كاربر رو محدود وتوي ليست سياه ميزارن؟!
    ممنون.

داره خودمونی میشه p30v0rd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان سرويس 256 نامحدود كه توي سايت نوشته و هزينه ش هم 45،000 هست بعد از چه مقدار حجمي كاربر رو محدود وتوي ليست سياه ميزارن؟!
    ممنون.
    بعد از 16 گیگ میری لیست سیاه

6. این کاربر از p30v0rd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون.
    ۱۰ گیگابایت اول ۳ مگابیت هست
    ۱۰-۱۶ گیگابایت روی ۱ مگابیت
    و از ۱۶ گیگابایت به عد سرعت واقعی یعنی ۲۵۶ کیلوبیت خواهید داشت که معادل حدود 30-32 کیلوبایت در ثانیه هست.
    جزئیات رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.

8. این کاربر از bardia67m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

۱۰ گیگابایت اول ۳ مگابیت هست
    ۱۰-۱۶ گیگابایت روی ۱ مگابیت
    و از ۱۶ گیگابایت به عد سرعت واقعی یعنی ۲۵۶ کیلوبیت خواهید داشت که معادل حدود 30-32 کیلوبایت در ثانیه هست.
    جزئیات رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
    تو سایتش دیدم گفتم شاید مثل شاتل بیشتر بده

یه اینترنت با سرعت بالا و دانلود ماهی صد گیگ (که نخواد با دانلود 60 کیلوبایت 24 ساعته روشن باشه البته)

شبانه رایگات هم نباشه چون اعتماد نیست بهش . چون دانلود سرور خارجی فقط برام مهمه شاتل نگرفتم

1 ارزون ترین جا کجا میشه گرفت؟

2- اینجا هم مثل شاتل بعد محدود شدن میشه تفاوتشو با سرویس بالاتر داد و ریست بشه حجم؟
    Last edited by salavan; 27-08-2015 at 21:57.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مثل آدم نمیشه با اینها حرف زد،بازرسی مخابرات هم بهم گفته پنجشنبه جمع آوری شده ولی شرکت جدید که رفتم سرویس بگیرم میگه هنوز خطت تخلیه نشده!!!
    منظورتون از چشمک متوجه نشدم،چراغهای مودم مثل موقعی که سرویس برقراره هنوز سبز هست!!
    لینک همون که اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه
    شاید خود پارس درخواست نرم افزاری رو برا MDF فرستاده و اکانتتو بسته ولی مسئول MDF پورتو از dslam درنیاورده یه سر برو مرکز مخابراتیتون قسمت MDF بهش بگو درخواست تخلیه دادم درخواستو فرستادن براتون اکانتم هم بستن ولی پورتمو هنوز در نیاوردید
    Last edited by farshad0123; 28-08-2015 at 01:16.

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شاید خود پارس درخواست نرم افزاری رو برا MDF فرستاده و اکانتتو بسته ولی مسئول MDF پورتو از dslam درنیاورده یه سر برو مرکز مخابراتیتون قسمت MDF بهش بگو درخواست تخلیه دادم درخواستو فرستادن براتون اکانتم هم بستن ولی پورتمو هنوز در نیاوردید
    مخابرات رفتم میگه پارس تخلیه شده،سرویس شرکت جدید رانژه شده!!!شرکت جدید هم میگه درخواست زدیم!! هنوز رانژه نشده و هنوز یوزر و پس بهم نداده!!

- - - Updated - - -

مخابرات رفتم میگه پارس تخلیه شده،سرویس شرکت جدید رانژه شده!!!شرکت جدید هم میگه درخواست زدیم!! هنوز رانژه نشده و هنوز یوزر و پس بهم نداده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

یه اینترنت با سرعت بالا و دانلود ماهی صد گیگ (که نخواد با دانلود 60 کیلوبایت 24 ساعته روشن باشه البته)

شبانه رایگات هم نباشه چون اعتماد نیست بهش . چون دانلود سرور خارجی فقط برام مهمه شاتل نگرفتم

2- اینجا هم مثل شاتل بعد محدود شدن میشه تفاوتشو با سرویس بالاتر داد و ریست بشه حجم؟
    اولویتش نسبت به شاتل اینه شاتل وقتی میری تو اون لیست و level یا باید سرویس و ببری بالا یا استفاده نکنی تا برگردی به سرعت پیشین اما پارس آنلاین هر ماه ریست میشه سرعت و مثل اولش میشه

- - - Updated - - -

اولویتش نسبت به شاتل اینه شاتل وقتی میری تو اون لیست و level یا باید سرویس و ببری بالا یا استفاده نکنی تا برگردی به سرعت پیشین اما پارس آنلاین هر ماه ریست میشه سرعت و مثل اولش میشه

14. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب شاتل هم هر ماه ریست میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •