بچه ها حجم ام خیلی سریع کم میشه ! نرم افزاری سراغ دارین که نشون بده هر نرم افزار چقدر اینترنت مصرف میکنه ؟
بچه ها حجم ام خیلی سریع کم میشه ! نرم افزاری سراغ دارین که نشون بده هر نرم افزار چقدر اینترنت مصرف میکنه ؟
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس ECO1024 و ECO2048 چه قدره؟
تو تایم شبانه این سرویسها حداکثر روزی چند گیگ میشه دانلود کرد تا محدود نشیم؟
من اولین باره که میخوام از شاتل سرویس بگیرم ..
Eco 1024 = روی 2مگ بعضی مراکز 3مگ بسته میشه
Eco 2048= روی 3مگ بعضی مراکز 4مگ بسته میشه
در مورد محدود شدن باز هم به پهنای باند مرکز شما مربوط میشود. ولی اگر هرشب بخواهید در تایم رایگان دانلود کنید 100% محدود میشوید.
سلام بچه ها ، من میخام بیام شاتل و دانلود هم در ماه خیلی داشته باشم 30 گیگ ه ، به نظرتون کدوم سرویسش خوبه که جوابگوی دانلودمم باشه ؟؟؟؟
نظر خودم روی سرویس اکو 2 مگ و یا اکو 4 مگ هست ، به نظرتون کدوم سرویس و بگیرم بهتره ؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام. توی سرویس های نامحدود مثل ART2 "حداقل تبادل ترافیک" چیه؟
قیمت نهاییش بالاخره چنده؟ همون 36000 یا بیشتر؟
خیلی گیج کننده است. اصلا نمیشه فهمید![]()
تقریباً با خیال راحت بیش از دو برابر محدودیتی که توی سایت نوشته رو میشه استفاده کرد و محدود نشد(مثلاً سرعت آرت تا 25-30 گیگ دانلود در یک ماه احتمالش خیلی کمه محدود بشید)
اگه هم محدود بشید نگرانی نداره چند هزارتومن بیشتر ازتون میگیرن و سرویستون رو بالاتر میبرن و محدودیتتون رفع میشه
قیمتش هم 36 هزارتومنه که 8-9 % عوارض هم بهش اضافه می شه تقریباً 40 هزارتومان میشه
من توصیه می کنم اگه با سرعت دانلود 100-120 کیلوبایت مشکلی ندارید آرت 1 خریداری کنید و اگه محدود شدید آرت 2 بگیرید و به صورت پلکانی در صورت محدودیت ارتقا اشتراک بدید
خیلی ممنونم ازتون
تلفنی هم از پشتیبانی (مشهد) پرسیدم میگفت سرویس ECO1024 تا 4 مگ خط بازه
البته سرویس ثبت نامی من ای دی اس ال نیست و اینترنت نقطه به نقطه ست..اما تعرفه هاش عین ای دی اس ال میمونه
یعنی اگر شبی بین 500 مگ تا 1 گیگ هم دانلود داشته باشیم بازم احتمالش هست محدود بشیم؟
لطفا حذف شود
Last edited by mouzi4us; 11-05-2015 at 12:28.
این ایمیل همین الان برای من اومده :
مشترک گرامی : علاقهمندیم به اطلاع برسانیم با هدف جلب رضایت هرچه بیشتر کاربران و توسعه ارایه خدمات محتوایی با بهرهبرداری بهینه از امکانات موجود، ترافیک مشترکان اینترنت پرسرعت گروه شرکتهای شاتل برای بهرهمندی از خدمات محتوایی عرضه شده در سایت شاتللند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تماشای آنلاین فیلمهای سینمای ایران و جهان در سایت فیلیمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در ۲۵ شهر به مدت یک ماه به صورت نیمبها محاسبه میشود.
به گزارش روابط عمومی شاتل، با راهاندازی سیستم هوشمند سرعت و محاسبه پهنای باند براساس مبدا مصرف در شبکه اینترنت شاتل، مشترکان از 21 اردیبهشت تا 20 خرداد ماه سال 94 میتوانند به صورت نیمبها از سایت فیلیمو فیلمهای سینمایی ایران و جهان مورد علاقه خود را به صورت آنلاین مشاهده کنند و از خدمات متنوع آپلودسنتر، دانلودسنتر، گیمسنتر ، اخبار حوزه فناوری و رشتههای مختلف ورزشی از طریق سایت شاتللند بهرهمند شوند.
گفتنی است، محاسبه هزینه ترافیک نیم بهای مشاهده آنلاین آپارات فیلیمو پیرو توافق همکاری مشترک میان گروه شرکتهای شاتل و شرکت صبا ایده صورت گرفته است. در این باره لازم به توضیح است کیفیت پخش فیلمها باتوجه به سرعت اینترنت کاربر به صورت هوشمند تنظیم میشود.
هزینه ترافیک بهرهگیری از خدمات محتوایی ارایه شده در سایت شاتللند نیز باتوجه به استقبال چشمگیر کاربران از بخشهای مختلف این سایت یک بار دیگر به صورت نیم بها در اختیار کاربران خواهد بود.
درحال حاضر امکان استفاده از این سرویس برای مشترکان شاتل در ۲۵ شهر کشور شامل تهران، کرج، قم، رشت، کرمان، شیراز، تبریز، اصفهان، مشهد، همدان، بندرانزلی، کرمانشاه، اراک، ساوه، دزفول، آمل، زنجان، زاهدان، بجنورد، سبزوار، نیشابور، بیرجند، کاشان، ارومیه و اهواز فراهم شده است.
امید است این امکان بتواند رضایت خاطر مشتریان گرانقدر خانواده بزرگ شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکتهای شاتل
سرویس جدید شاتل لند هم چیز باحالیه !
واسه زمانهایی که نیاز به دانلود تو ساعات عادی داریم مناسبه و اینجوری نیم بها محسوب میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)