برو صفحه اول يه فايل پي دي اف هست دانلود كن اون تو همه چيز نوشته شده منم از رو اون ياد گرفتم و كا750 رو به دبيليو800 تبديل كردم
با برنامه setools كار كن خيلي راحته
موفق باشي
برو صفحه اول يه فايل پي دي اف هست دانلود كن اون تو همه چيز نوشته شده منم از رو اون ياد گرفتم و كا750 رو به دبيليو800 تبديل كردم
با برنامه setools كار كن خيلي راحته
موفق باشي
گوشی k750 من از همین راه اینجوری شد دیگه حالا دیگه اصلا روشن نمیشه یه نفر گفت یه جا باید کابل رو بیرون می کشیدی اما این کارو نکردی حالا من می خوام گوشیم رو فلش کنم 4 تا فایل هم دانلود کردم اما طریقه استفاده از اونهارو بلد نیستم
کسی نیست اینجا که جواب بده
سلام دوستان .
دیروز برای یکی از دوستان ام رفتیم و یک واحد s500 ابتیاع نمودیم ، اما انگار دیشب ، دوستم که داشته باهاش ور می رفته ، یکهو خاموش شده و دیگه هم روشن نشده ،(زور داره ، نه ؟ هنوز 3 _ 4 ساعت نشده بود که گرفته بود ) هیچ ری اکشنی تحت هر شرایطی نداره . گفتم از شما دوستان مشورت بگیرم.
من خودم فکر می کنم که مشکل نرم افزاریه ، نه سخت افزاری ، ان شاالله با فلش باید درست بشه . درسته ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
مرسی
یا حق
يه درايو صدا ديگه امتحان كن چون فايل هاي مربوط به هندزفري هم مربوط ميشه به همون درايو صدااااااااا كه ريختي روي گوشي !
چه جوري نميشه پسوند عكس چي بوده همه عكس ها اينجوري ميشه
بهت كه فايل تصويري و اموزش PDF ستول رو دادم كه بخون و نگاه كن ميتوني گوشيت رو فلش كني اگه 3 تا فايل اصلي رو گرفته باشي نــــه 4 تا ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعين جان با فلش كردن 100% درســــت ميشه
موفق باشيد!![]()
ممنونم هادی جان ، اما یه سوال ، خودم هم می تونم ، یا باید بدیم حتما بیرون ؟
دوم این که چار اصلا این جوری میشه ؟ گوشی مامانم هم این جوری شده بود ، زد 310 ، چرا این اتفاق می افته ؟
باز هم مرسی
آره. با همه ی عکسا اینطوری میشه. وقتی گوشی دست خودم بود هم همینطوری بود.![]()
سلام
من از همین روش استفاده کردم اما همون اول که باید فابل main و fs رو add کنیم این کارو انجام میدم اما بعد نمی دونم در قسمت misc file چه چیزی رو اضافه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سومی چکار کنم؟
این 3 فایلی بود که بهم دادی
من سومی رو هم در misc گذاشتم و fash رو زدم مینویسه که باید کلید c رو نگه دارم و کابل usb رو وصل کنم ومن کابل رو وصل می کنم اما نوار سبز رنگ پایین صفحه باز خم میاد و میره و توقف نداره و هیچ پیغام جدیدی نمی ده و اصلا فکر کنم گوشی رو نمیشناسه وقتی هم که گوشی رو به کامپیوتر متصل می کنم هیچ علامت و صدایی که قبلا میداد نمیده و پیغام هم نمیده
حالا چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)