عزیز درایوی که برای گرافیک دانلود کردی برای لپتاپ بوده یا دسکتاپ؟
عزیز درایوی که برای گرافیک دانلود کردی برای لپتاپ بوده یا دسکتاپ؟
من روي لبتاب msiخودم ssd دارم. تنها تفاوتي كه ايجاد ميكنه سرعت بالا اومدن و بسته شدنه در مورد كپي كردن اطلاعات از ابزارهاي خارجي زياد فرق نداره چون پورت سرعتو محدود ميكنه در مورد بازي ها هم زياد فرق نداره چون اينجا محدوديت سرعت بيشتر رو پردازش گرافيكيه.اما تو برنامه هايي كه نياز به خوندن ونوشتن متوالي دارن خيلي فرق داره.مثلا كانورتور يا برخي برنامه هاي مهندسي و تجزيه تحليل.يا رندر گيري ها با رزوليشن بالا.
مثلا من يه برنامه دارم كه اپتيمم فاصله رو حساب ميكنه وقتي ميزارم رو هارد معمولي از 18 درصد پردازنده استفاده ميشه.ولي اگه بزارم رو ssd از صد درصد پردازنده استفاده ميشه.حالا شما اگه واسه كاراي عمومي سيستم ssdميخاي الكي خرج نكن به درد نميخوره.اما اگه برنامه خاصي مد نظرته همون طور كه گفتم برنامه رو تو حالت حداكثر استفاده قرار بده برو تو تسك منيجر ببين cpu ram و هاردت در چه وضعيتيه.اگه ديدي از تمام سي پيو يا رم استفاده ميشه نياز نداري.اما اگه ديدي از حداكثر سرعت هاردت داره استفاده ميشه ولي cpu , ram زياد استفاده نميشه اونوقت اگه خيلي مهم بود برات يه ssdتهيه كن.
اگه هارد z510 خرچ خرچ نميكرد عوضش نميكرديم اما بخاطر صداش و ترس از دست دادن اطلاعات همون روزاي اول براش ssd 'گرفتم.adata يك ترابايت تقريبا قيمتش نصف قيمت خود لپتاپه.سيستم عامل سه ثانيه بالا مياد.هارد خودشم انداختم به فروشنده
اين كيس جايگزين ssd به جاي dvd تو ايران نيست نگرد.مگر اينكه يه جايي تو بازار وليعصر هست ميگه برات از دبي ميارم 20 دلار قيمتشه 10 20 درصدم سود خودش 10 20 درصدم هزينه حمل و نقل با اين حساب به صرفه نيست.
پيشنهاد من يه هارد هيبريد 1t+60ssd 7500rpm سيگيك بگير تقريبا 50 60 تومن از هارد خود دستگاه گرونتره به صرفه تره و هم كارتو راه ميندازه.
بنظرم که خوبه و دمای زیادی نیست. البته بستگی داره که شما در کدام شهر باشی و دمای محیط چقدر است.
توصیه میکنم از یک کول پد مناسب هم استفاده کنید. بهرحال خنک شدن بیشتر لپ تاپ در عمر آن خیلی مهمه.
در یکی از سایتها دیدم که hddcaddy میفروشند.
قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود 85هزارتومان هست.
همانطور که در دفترچه راهنما نوشته، چشمک زدن چراغ ها باید به ترتیب زیر باشد
پس وقتی باتری بین 20 درصد تا 80 درصد است و در حال شارژ شدن، چراغش باید چشمک بزنه و بعد از 80 درصد پر شدن باتری، چراغش دایم روشنه.
چرا اول win 7 را نصب نمیکنی و بعد رویش win8 را؟
تکراری- حذف شود.
درایورهایی رو نصب کردم که تو CD خود لپتاپ بودن
رو Win 8.1 اکثر نرم افزارها رو که اجرا میکنم Close Program میاره.از KM Player بگیر تا Intel Rapid Storage و Geforce Experience.فقط من این مشکل رو دارم یا ویندوزم مشکل داره؟
درایورهای روی CD همراه لپ تاپ که معمولا برای ویندوز 8 است نه 8.1.
اگر اینطور بود، درایورهای جدید را باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی.
چرا همون کاری که شما گفتین رو موقعی که لب تاب رو تازه خریده بودم تست کردم . بازم اجازه نمیده تو درایو دیگه مثلا d ویندوز نصب کنم . فقط می تونم رو درایو c نصب کنم .
بازم خیلی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)