تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 278 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سرعت چسبوندن فایل ها در Internet Download Manager بعد از کامل شدن فوق العاده بالاست , 1 گیگابایت و در 3 ثانیه تحویل داد
    -----------------------
    دوستانی که میخوان موقع خرید از وجود ویندوز 8 اورجینال دستگاهشون مطمئن بشن 3 تا از راحت ترین کاراش اینه :
    1-روی جعبه دوم دستگاه که کانفیگ دستگاه نوشته شده روی به روی OS نوشته شده باشه WINDOWS 8 64
    2-یک برچسب هولوگرام دار با نماد WINDOWS 8 بر زیر دستگاه چسبیده باشه
    3-در قسمت DISK MANAGMENT ویندوز علاوه بر 2 تا درایو C و D که ایسوس به صورت پیش فرض با حجم 372 و 537 ساخته , 3 تا درایو بدون اسم هم باید مشاهده کنید که رو به روشون نوشته شده باشه RECOVERY PARTION :

4-یک مک کافی اورجینال 3 ماه باید به صورت پیش فرض و بعد از setup اولیه ویندوز علاوه بر دیایور های از پیش نصب شده بالا بیاد
    Last edited by AF021; 10-05-2014 at 14:32.

2. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

در ضمن یکی از دوستان گفت BitDefender خیلی سنگینه که باید بگم جز سبک ترین ها حساب میشه :
    در اخرین تست سایت معتبر av-comparatives را نگاه کنید یک تست برای تعیین سنگین و سبک بودن انتی ویروس ها داره که این توضیحات مبنی بر این تست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که Bitdefnder به امتیاز های خوبی دست یافته و MCAFEE که از اول ایسوس روش نصب کرده خیلی سنگین تر از Bitdefender ....من که بعد از اتمام 3 ماه Mcafee قصد خرید Bitdefender اورجینالو دارم
    لینک تست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

بنده رو حساب تجربه گفتم چون مادر سیستم رو ......

حالا دیگه با خودتون هست من که یه نود میریزم با یه فایروال کومودو که جز بهترین ها هست این فایروال

دوست عزیز قرار بود با وایرلس نور 50 درصد تست بگیری از باتری گرفتی ؟؟؟ ( از لمس استفاده نکن )

چون من به خاطر باتری روی این و مدل Msi و jr موندم اگه کسی بتونه بین این سه گزینه مشاوره بده خیلی ممنون میشم

6. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

Msi لپ تاپه خوبیه.....خواهرم داره ولی 1-به جز مدل g dragon که برای بازیه بقیه سخت افزار انچنان قدرتمندی ندارن2-خوبه ولی اگه یک دفعه روش اب بریزه فاتحش خوندس3-من که قبلا مادربورد داشتم ازش خیلی زود می سوختدرباره این مدل n550jv و n56jr به نظر بنده n56jr بهتره چون سخت افزاره قوی تری داره و از گرافیک gtx 760m 2gb بهره میبره ولی n550jv gt 750m 4gb هستش که به پایه gtx 760m 2gb نمیرسه ولی بازم خوبه که این دو مدل در حد دو یا سه مدل فرق دارن و اینکه n56jr دیزاینه خیلی جالی ندار صفحه ماته و لمسی نیست و لی در زواای مختلف دیده نسبتا خوبی داره تا 176 درجه و کیفیت خیل خوبی داره....این با شماست.. اگه کارای سنگین دارین دور ام اس ای رو یه خط قرمز بکشین و بین قدرت و دیزاین باید یکی رو انتخاب کنین.......که n550jv دیزاینو قیافه داره و لی قدرتش کمتره ولی n56jr قدرت بهتری داره ولی دیزاین......حالا از نظر باتری:ام اس ای خوبه ولی همون جور که گفتم سخت افزار.ان 550 جی وی باتریش. از ان 56 جی ار ضعیف تره به خاطره تاچش ولی در حده نیم ساعت که چیزی نیست.....
    Last edited by wrath of god; 10-05-2014 at 15:47.

8. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان لطفا کمک کنید
    من امدم ویندوز 8.1 رو ریختم که همین ویندوز رو 3 سیستم دیگه داره کار میکنه
    بایوس 208 رو هم گرفتم اپدیت کردم
    نرم افزارها رو هم با توجه به اپدیتشون از سایت ایسوس گرفتم همه رو حتی اونهای که در بخش 8.1 نبود درقسمت8 گرفتم و نصب کردم

اما مشکل اینجاست بعد از نصب نرم افزار درایور Chipset_Intel_Win7_8_VER9401016 قشنگ نصب میشه و درایورها کاملا نصب اما بعد از پیغام ریستارت ویندوز دیگه بالا نمیاد و باید یا ریستور کنم یا ویندوز رو عوض

که با وجود ریستور کردن ویندوز بالا میاد و دوباره در دیواس منیجر 2 گزینه زیر نصب نیست چکار باید بکنم

نرم افزار فوق مربوط به همین درایورها هست که پیغام یو اس بی 2 هست

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

پیغام ویندوز

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

وقتی از طریق see advanced repair options میرم سوال میکنه میخواهید ریستور کنید وقتی ریستور میکنم
    پیغام USBCharge میده که با حذف کردنش سیستم درست میشه و میاد بالا

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بچه ها من n55 دارم که الان موثعیت فروشش پیش اومده برام و از لبتاپ فوق العاده راضی ام حالا میخواستم ببینم من اینو n55 خودمه بفروشم به n550 محاجرت کنم همه چی اومی به نظر شما
    n55 کیفیت ساخت فوق العاده بالایی داره و واقعا ازاش راضی هستم ولی 550 رو دوستانی که دارن لطف کنن بگن چطوره ؟
    دمای لب تاپ در استفاده ی معمولی چنده؟ لطفا با نرم افزار CPUID HWMonitor چک کنید عکسشو بزارید اینجا مصلا بعد از 4 ساعت روشن بودن لب تاپ
    و مورد بعدی که میخواستم سوال کنم اینه که من n55 رو روزی 16 تا 20 ساعت روشن میزارم تا حالا آخ نگفته الان 2 سالی میشه میخوساتم ببینم 550 چطور عمل میکنه ؟
    2 تا سوالی که برام باقی مونده هنگام خرید لبتاپ حتی اگه ویندوز ارجینال روش باشه سی دی ارجینال درایور های دستگاه رو داخل جعبه گداشته ایسوز یا خیر؟
    و این که من زیر دستگاه رو نگاه کردم اصلا جای باز کردن نداره (مثل مدل های دیگه که مثلا من بخوام رم سیستم رو بالا ببرم باید کل قاب زیرین دستگاه رو باز کنم!!! تا حالا تو مدل های دیگه ندیده بودم ؟ چرا این کارو کرده!؟
    و این که در آخر صفحه ی نمایش لبتاپ فعلیم n55 مات هستش حالا اگه ردیف شد این 550 رو بگیریم به نظر شما لمسی رو بگیرم براقه باعث ادیت نمیشه؟
    کلا آمار خرابی لمسی بیشتر نیست؟؟ ( کلی درام میکم از پیکسل سوخته تا هزینه تعویض و....)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بچه ها من n55 دارم که الان موثعیت فروشش پیش اومده برام و از لبتاپ فوق العاده راضی ام حالا میخواستم ببینم من اینو n55 خودمه بفروشم به n550 محاجرت کنم همه چی اومی به نظر شما
    n55 کیفیت ساخت فوق العاده بالایی داره و واقعا ازاش راضی هستم ولی 550 رو دوستانی که دارن لطف کنن بگن چطوره ؟
    دمای لب تاپ در استفاده ی معمولی چنده؟ لطفا با نرم افزار CPUID HWMonitor چک کنید عکسشو بزارید اینجا مصلا بعد از 4 ساعت روشن بودن لب تاپ
    و مورد بعدی که میخواستم سوال کنم اینه که من n55 رو روزی 16 تا 20 ساعت روشن میزارم تا حالا آخ نگفته الان 2 سالی میشه میخوساتم ببینم 550 چطور عمل میکنه ؟
    2 تا سوالی که برام باقی مونده هنگام خرید لبتاپ حتی اگه ویندوز ارجینال روش باشه سی دی ارجینال درایور های دستگاه رو داخل جعبه گداشته ایسوز یا خیر؟
    و این که من زیر دستگاه رو نگاه کردم اصلا جای باز کردن نداره (مثل مدل های دیگه که مثلا من بخوام رم سیستم رو بالا ببرم باید کل قاب زیرین دستگاه رو باز کنم!!! تا حالا تو مدل های دیگه ندیده بودم ؟ چرا این کارو کرده!؟
    و این که در آخر صفحه ی نمایش لبتاپ فعلیم n55 مات هستش حالا اگه ردیف شد این 550 رو بگیریم به نظر شما لمسی رو بگیرم براقه باعث ادیت نمیشه؟
    کلا آمار خرابی لمسی بیشتر نیست؟؟ ( کلی درام میکم از پیکسل سوخته تا هزینه تعویض و....)

دوست عزی زکیفیت ساختش عالیه و اصلا درش شک نکن از نظر کیفیت ساخت ظاهر خیلی خوب کار کرده ایسوز

ولی من نمیدونم تو 16 ساعتی که میخوای روشنش بزاری جه بلایی سرش میاد و فکر نکنم بشه یه همچین کاری کرد چون خیلی زمان زیادی هست و لب تاپ خراب میشه .

صفحه لمسی اشغاله . وقتی کار میکنی باهاش جلو عقب میره نور رو بازتاب میکنه چشم اذیت میشه برای دید بهتر باید روشنایی رو روی 100 بزاری بعد اونوقت باتریش 2 ساعت هم دووم نمیاره به نظر من ماتش رو بگیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

Starn عزیز میتونین لپ تاپ n56jr رو بگیرین که اونم خیلی خوبه ولی 16 ساعت خیلی زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •