ممنونم که کمک کردینباید برم حساب فروشنده رو کف دستش بذارم
![]()
ممنونم که کمک کردینباید برم حساب فروشنده رو کف دستش بذارم
![]()
دوست عزیز اگر باطری شما از نوع استیل باشه یا همون تمام نقره ای که حالت آهنی داشته باشه اصله
ولی اگر پشت باطریتون حالت پلاستیک یا خاکستری رنگ هست باطریتون تقلبیه
معمولا گوشی هایی به این صورت ، خودشون هم تقلبی هستند
موفق باشید
یه مشکل اساسی:
من یه k750 دارم که یک عکسی رو بصورت mms درست کردم و روش آهنگ گذاشتم و توی template یا همون نمونه خودمون کپی کردم
حالا میخوام برش گردونم یا عکس رو یجوری برگردونم و روی کامپیوتر بریزم تا بتونم ازش کپی بگیرم ولی اصلا همچین امکانی نداره
در اصل اینه که من حالا از اون عکس که خیلی برام مهمه فقط یدونه دارم و اونم توی template هست
لطفا بگید چطوری میشه این عکس رو توی کامپیوتر مشاهده کرد
با سلام به خدمت دوستان چند تا سوال داشتم فرق این فایلها در چیه
R1BC002 و R1N035 و R1NA005 و R1CA021 و ....
چون من میخوام k750 رو به w800 تبدیل کنم و نمییدونم در مورد fs یا مین از کدومشون استفاده کنم ؟
یکی هم اینکه مثلا در مورد این فایل K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49.mbn چه فرقی با بقیه داره میشه استفاده کرد ؟چینیه چیه؟
در اخر برای تبدیل 750 800 دقیقا از کدومها باید استفاده کنم و همین طور 800 به 750 ؟
و آیا پس از استفاده از این فایلها زبان فارسی وجود داره یا نه ؟
با تشکر از دوستان
من مشکلی با k750 خودم دارم یعنی میخواستم با برنامه ی seoteel صداش رو زیاد کنم که زدم گوشی سوخت بعد بردم دادم فلش کردنش حالا را به را گوشی هنگ میکنه و من مجبورم باطری رو در بیارم دوباره جاش بزنم .جالب اینجاست که گوشی هم اصل . دوستان اگر راهی داره کمک کنند . با تشکر .![]()
آقا رم 4 گیگ روی k750 جواب میده ؟؟ اگه مثلا 3.5 گیگ ازش رو پر کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟ ممنون .
سلام دوست عزیز از لحاظ ساپورت کردن رو که ساپورت میکنه ...
اما اگر 3.5MB پر بشه سرعتش کمی پایین میاد شما اگر 2 بخری بهتره ...
در ضمت قیمت شیراز رو دارم 35 تومنه ...
موفق باشید
آخه من 1 گیگشو دارم و تقریبا 100 مگابات حافظه گوشیم خالیه اما سرعتش کم نشده . میخوام بدونم برای 4 گیگ هم همینطوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رم دو گیگ رو تضمین میکنم که عالی جواب میده(البته اگه اصلی باشه).ولی 4 گیگ رو نمیدونم.روی W810 که جواب داده.
من همه مطالب تاپیک رو نخوندم. میشه حجم inbox رو افزایش داد.یعنی sms بیشتری ذخیره کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)