تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 332 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

این دیلِی تو انجام دستورات رو همه دارن؟یا مشکل از بازی منه... خیلی هم کند و تنبلا بازیکنا...
    دروازه بان ها هم توپ هایی که کمی به طرفین زده بشه رو معمولا نمیگیرن!!!( شایداین یکی مشکل از بد بازی کردنم باشه!!)
    درحدی هست که توپ رو از جناحین میفرسم و مربع میزنم انقد دیر عمل میکنه که اول استپ میکنه و بعد ضربه میزنه!!! یا میخوای تغییر جهت بدی دیر عمل میکنه...حالا بازیکن رونالدو باشه، ریبری یا پپه!!
    واسه همین میگم برین قسمت تمرینات دروزابانان وقتی توپ شوت میشه میخوای بگیری فلش بگیر و دایره بزن تا شیرجه بلند بزنه و به بهترین نحو توپ حریف رو دفع کنه یا وقتی تک به تک میشی تند تند ضربدر بزن تا بیاد جلوی توپ رو بگیره و توپ رو از زیر پای بازیکون جمع کنه

وقتی سانتر میکنی حتما وایستا توپ بیاد روی پات یا سرت بعد مربع بزن قبلش یا بعدش بزنی فایده نداره استپ کردن هم تو تمرینات هستش وقتی توپ رو میفرستی هوای دکمه پائین سرعت رو میزنی همزمان تا توپ اومد روی پات تا توپو اروم استپ کنه

به همتون توصیه میکنم یه سر برین قسمت تمرینات تا چیزای جدید بازی رو یاد بگیرین تا بازی جذابتر بشه واستون

واسه تغییر جهت هم خود دکمه سرعت رو تند تند بزن و یکدفعه تغییر جهت بده چند دست بازی کنید تا از فضای نسخه ای فانتزی 13 بیائین بیرون

دسته بازی رو اینجوری تنظیم کنید به نظرم من بهترین بود واسه اونائی که حداقل هنوز عادت ندارن به گیم پلی جدید

2. 4 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

توی بیکام ا لجند چون بازیکنم رو ایرانی ساختم یک قسمتی به نام بهترین بازیکن سال اسیا هم داشت

4. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

تو مسترلیگ که خودش به صورت رندوم با توجه به میهمان یا میزبان بودن درجه آمادگی بازیکنارو میچینه
    در کل با این پرس شدید هم میشه کنار اومد به مرور ولی مشکلی که خیلی رو اعصابه اینکه بازیکن حریف جا بمونه از توپ سرعت موشک میگیره میاد با بازیکن شما تنه به تنه میشه این مشکل موقعی که پاس تو عمق میدین و تک به تک میخواین بشین با دروازه بان و تو کناره ها خیلی رو مخه و هیچکارش هم نمیشه کرد
    خوب دیگه حرکت چرخشی واسه همینه تو این نسخه با یه فشار شوک بازیکنات جابجا میشن و دفاع حریف گیچ و جا میمونه میتونی بهترین بازی رو بکنی با این حرکات همونی قسمتی که تو تنظیمات زمین بازی شماره بندی هستش و واسه هر قسمت رمین یه کار میتونی بکنی و نقشه بریزی و از زیر فشار در بری میگم حداقل تا عادت کنید وقت میبره تا بازی تو دستتون بیاد قبل اینکه بازی کنید برید تمرینی بازی کنید حرکات رو یاد بگیرید تا وقتی عملی انجام ندید از روی ویدیو هم زیاد یاد نمیگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام// دو سه تا سوال... ممنون میشم جواب بدید...

1- کرک من rld هست ... الان از کدوم لینک میتونم DLC و آپدیت کونامی رو نصب کنم بدون این که بازی کرش نکنه؟

2- الان فقط یدونه آپدیت و dlc اومده؟ منظورم رسمیه .... تو این آپدیتها فقط نقل و انتقالات درست شدن یا ریت بازیکنا هم تغییر کرده؟

3- درسته که میگن پچهای pesedit نمرات بازیکنان رو هم دستکاری میکنه؟

4- پچی هست که فقط چمن و استادیوم به بازی اضافه کنه؟

دوباره ممنون...

7. 2 کاربر از Bahman No1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان قسمت دریبل هاش چه جوری قبلا یادمه یه جایی بود واسه هر دریبل یه دکمه مشخص میشد نمیدونم fient بود انگار از کجا باید برم ..کلا اموزش دریبل زنیش از چه قسمتی باید برم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

سلام// دو سه تا سوال... ممنون میشم جواب بدید...

1- کرک من rld هست ... الان از کدوم لینک میتونم DLC و آپدیت کونامی رو نصب کنم بدون این که بازی کرش نکنه؟

2- الان فقط یدونه آپدیت و dlc اومده؟ منظورم رسمیه .... تو این آپدیتها فقط نقل و انتقالات درست شدن یا ریت بازیکنا هم تغییر کرده؟

3- درسته که میگن پچهای pesedit نمرات بازیکنان رو هم دستکاری میکنه؟

4- پچی هست که فقط چمن و استادیوم به بازی اضافه کنه؟

دوباره ممنون...
    اصلا نصب نکنی بهتره چون انگار این پک مخصوص قسمت انلاین بازی اومده و اضافه شده ضفحه قبل توضیح دادم من نصب کردم اصلا تغییرات صورت نگرفته بود این پک فقط مخصوص انلاین بازی بود

نه پچه های PesEdit فقط اسم بازیکنا و تیمها و لباسها و اسکوبورد و توپ و کفش و صورت طبیعی بازیکنا رو فقط به بازی اضافه میکنه بخصوص نقل و انتقلات و ترکیب جدید تیم های مختلف

فعلا زوده تا پچ بیاد واسه چمن و استادیوم با این موتور گرافیک جدید کار فیس سازا و کلا ادیت کارای Pes از نوع شروع میشه چون همه چی تغییر کرده باید منتظر موند

فعلا بزودی پچ PesEdit قراره برای نقل و انتقلات و اسم بازیکنا و اسم اصلی تیم ها و استادیوم ها بیاد همه منتظریم

10. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

دوستان قسمت دریبل هاش چه جوری قبلا یادمه یه جایی بود واسه هر دریبل یه دکمه مشخص میشد نمیدونم fient بود انگار از کجا باید برم ..کلا اموزش دریبل زنیش از چه قسمتی باید برم
    واسه اموزش دریبل بهتره بری قسمت تمرین ازاد و خودت با دکمه ها بخصوص شوک سمت راست و شوک سمت چپ کار کنی همه چی دستت میاد هر چند تا فردا پس فردا کلیپ های اموزشی دریبل زنی میادش

12. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نمیدونم چرا حس میکنم بازی حس و هوش تهاجمی نداره! رئال و بارسال باهم بازی میکنند حس بازی دربی ایران بهم دست میده. کلاً 2-3 تا موقعیت برای من و حریف بیشتر ایجاد نمیشه!
    خشک و بی روحه در حمله. اصلاً انگار دوست ندارند حمله کنند!
    شوت ها هم خیلی بد هستند اصلاً به واقعیت نزدیک نیستند.

داره خودمونی میشه mehsan66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من دو سه سالی هست فن فیفا شدم و دیگه هیچ جوره نمی تونستم با pes ارتباط برقرار کنم
    و بعد از خرید و یه دست بازی کردن آنیستالش می کردم و دی وی دی اون هم می رفت بایگانی
    ولی این نسخه فک نکنم اینجوری بشه،گیم پلی بازی واقعا پیشرفت کرده هر چند هنوز هم جای کار داره
    اونایی که از کندی بازی شاکی هستن توی تنظیمات سرعت بازی رو افزایش بدن
    در ضمن شوت هاش واسه من که قوس دار نبود و خیلی بهتر از pes 2013 بودش
    فقط فن بازی درنیارید امسال احنمال می دم هردو فوتبال رو باهم روی سیستم داشته
    باشم و بینیشون سویچ کنم ...فیفا 14 هم که امروز منتشر شدش

15. این کاربر از mehsan66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

یعنی ادم اینا رو میخونه خنده اش میگیره یا واقعا بازی رو روی گرافیک پائین بازی میکنید یا فن فیفا هستین

بازی با این گرافیک و نور پردازی رو میگی افتضاح اصلا تو فیفا هم همچین گرافیکی شفافی رو شاهد نیستی

اتفاقا بهترین تعریف ها از چمن بازی و گرافیک خیره کننده هستش اونی که موکتی هستش فیفا هستش نه Pes جدید خدائی برو فیفا رو ببین اصلا یه ذره هم چمنش ریش ریش نیست ولی تو Pes دقیقا عین چمن واقعی طبیعی کار شده

بهترین موتور بازی سازی رو کار گرفتن واسه این بازی بعد میگی چهره رونالدو زامبی هستش بیشترین نمره این بازی رو گرافیک و حالت صورت و بدنی و حرکات لباسها گرفته که کاملا از عین واقعیت لباسها کثیف میشه و نرم حرکت میکنه شورت و لباس دیگه از این واقعی تر

واقعا میگم یا بازی نکردی یا روی کیفیت Low بازی میکنی یا فیفا فن هستی یه چیزی میگی واسه دورهمی بودن

جو استادیوم و تشویق واقعا عالی شده چیزی که تو نسخه های قبلی نبود وقتی 1 گل بزتی میفهمی استادیوم چه جوی میگیره یا 1 گل بخوری استرس میگیری البته اگه روی صدای دالبی و چند بانده بازی کنی

هر کی میخواد به گرافیک خیره کننده ای بازی پی ببره بره روی LED Full HD بازی کنه بعد ببینم بازم کسی هست از گرافیک و بازی بد بگه

اتفاقا قسمت دسته بازی اگه به توجه به نحوه بازیت دست رو ویرایش کنی میتونی مثل نسخه قبل بازی کنی بازی خیلی هم گیم پلیش عالیه یکم برین قسمت تمرینات تا یاد بگیرین چجوری بازی کنید نه اینکه با برداشت از شماره 13 فکر کردین با پاس هوای تو عمق تمام و گل نه عزیزم دیگه خبری از اینا نیست خودم یه 20 دستی بازی کردم تا الان دفیفا داره بازی تو دستم میاد و اون گیم پلی 13 یادم میره واقعا 13 یه بازی گل بعد گل بود و همه یاد گرفته بودن پاس هوای و توی عمق و گل واسه همین با این نوع بازی نمیتونن اونس بگیرن یکم بازی کنید پاس کاری کنید بازیتون رو تیمی کنید تا بقهمید امسال کونامی چندان هم گند نزده بلکه شاهکاری جدید با اولین نسل موتور بازیسازیش خلق کرده موفق باشین
    اتفاقا اینو بر اساس این میگم که با دو تا کنسول همزمان روی تلویزیون 42 فیفا 13 رو با این مقایسه کردم . فن فیفا نیستم. اگه بودم اینو بازی نمیکردم ولی وقتی مقایسه کردم انصافا افت کرده. نمیگم نسبت فیفا که از فیفا خیییییلی عقبتره نسبت به شماره قبل افت کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •