تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 427 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام :
    از دوستان این کلوپ یکی دو راهنمائی کوچک میخوام
    1- چطوری میتونم فایلی را به یک پیغام ضمیمه کنم با کدام گزینه
    2- یکسری نرم افزارهائی وجود داره که به عنوان سونی اریکسون در بازر ارائه میشه ولی طریقه نصب را نمیدانم
    مشکل 1 من باعث شده که نتوانم نمونه ای از آنها را برایتان ارسال کنم
    گاهی بعضی درخواست نرم افزار میبینم که من دارم ولی باز مشکل 1 پیش میاید
    لطفاً راهنمائی کنید .
    عزیز جان روشن تر صحبت کن ببینیم مشکلت دقیقا چیه؟
    اگه منظورتون برنامه هایه جاواست , که تو انجمن جاوا فتو فراوونه .
    اگه می خوای برنامه جاوا بذاری باید تو یه سایت (مثلا 4shared.com) آپلود کنی بعد تو انجمن برنامه هایه جاوا لینک دانلود بذاری
    ضمن اینکه آرامش خودتم البته حفظ می کنی ( )

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز سیستم جاوا اصلا ویروس نمیگیره که بخواد ویروس کش داشته باشه (البته شایعات غلطی درباره
    پیدا شدن ویروس برا جوا بود که کذب مهض بود)
    تایید میشه
    جاوا از اونجایی که سییستم عامل به اونصورت اجرایی نیست , ویروس هم نمیگیره
    جالب بدونی که برا کسی که ویروس بنویسه واسه جاوا جایزه میلیون دلاری تعین کردن!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

برنامه برا چت نمی دونم
    ولی می تونی Note بنویسی بعد انو بلوتوٍث کنی , اگه گیرنده هم سونی اریکسون باشه , این note میره تو قسمت New Noteش -اگه اون سند کنه بازم همینطور (میره تو New Not ) گوشی شما.
    اینجا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم یکی دیگه که امتحان نکردم
    برنامه Easy Jack برنامه ای است که به تازگی نسخه دوم آن عرضه شده است. در این نسخه امکان فرستادن خودکار پیام اضافه شده است. همچنین در قسمت هشدار ( لرزاننده ، بوق کوتاه و فلش ) هنگامی که گوشی را میلرزاند به این معنی است که یک دستگاه بلوتوث دار در نزدیکی شماست، این برنامه همچنین این امکان را به شما می دهد که بلوتوث های دیگر را به سادگی بیابید و به یک دستگاه خاص پیام بفرستید. شما همچنین میتوانید که بین فرستادن یک vcard ( روش قدیمی فرستادن مشخصات گوشی با استفاده از Blutetooth ) یا فرستادن یک متن با کاراکترهای زیاد یکی را انتخاب کنید، اما فرستادن متن با گوشی های قدیمی چندان سازگار نمی باشد .
    محیط کاربری در این نسخه بسیار بهتر شده و کار با آن بسیار ساده تر شده است. نسخه آزمایشی این برنامه به شما اجازه 10 بار استفاده از برنامه را قبل از وارد کردن کد فعال سازی به شما می دهد.
    برای وارد کردن کد فعال سازی ، به قسمت Registration رفته و در قسمت E-mail عبارت xavi را وارد کرده و قسمت کد فعال سازی را به همان صورت خالی بگذارید. سپس عملیات کد دهی را تایید کنید. برنامه کامل می شود.

رمز برای باز کردن فایل : anange

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقایون ممنون
    یه مشکلی من دارم تازه 2 روزه گوشیم رو گرفتم بعضی وقت ها که وسط بازی آهنگ گوش میدم یه دفه بجای آهنگ یه صدای بوق میاد ایراد از اسپیکر هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این یک نرم افزار بسیار عالی برای ارسال sms از طریق کابل برای موبایل مخصوصا سونی اریکسون هست من تست کردم 100% کار میکنه MyPhoneExplorer_1.5.7
    دوست عزیز کجای کاری...خیلی وقته حتی ورزن جدید ترشم امده
    1.5.8

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان سلام.
    بالاخره مشکل من حل شد ممنون که راهنماییی کردید.
    امروز بردم زیر دست اوسا گفت باید فلش بشه.وقتی کارش تموم شد انگار گوشی صفر کمپانی بود.
    تعمبرکاره میگفت نرم افزار قبلیش سری E بوده که ارتقاش داده به سریه D . نمیدونم چقدر صحت داره حرفش.
    فکر کنم منظورش از نرم افزار همون فریمورشه !درست میگم؟
    راستی من یادم رفته چطوری میشه فریموره گوشی رو دید؟ میشه راهنمایی کنید.

ممنون.

عزت مزید
    خوب مبارکه.....ورزن گوشیتو می خواهی چک کنی؟درست متوجه شدم؟خیلی ساده...setting....general....update servise.....software version
    یا می تونی از منو مخفیه گوشیتم ای کار رو کنی
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقایون ممنون
    یه مشکلی من دارم تازه 2 روزه گوشیم رو گرفتم بعضی وقت ها که وسط بازی آهنگ گوش میدم یه دفه بجای آهنگ یه صدای بوق میاد ایراد از اسپیکر هست؟
    نخیر از اسپیکر نمیتونه باشه (اگه تو واکمن این مشکلو نداری)
    برنامه رو uninstal-instal کن
    قبلش مطمئن شو که خود تراک موسیقی سالمه...

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز کجای کاری...خیلی وقته حتی ورزن جدید ترشم امده
    1.5.8

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینجا

اینم یکی دیگه که امتحان نکردم
    برنامه Easy Jack برنامه ای است که به تازگی نسخه دوم آن عرضه شده است. در این نسخه امکان فرستادن خودکار پیام اضافه شده است. همچنین در قسمت هشدار ( لرزاننده ، بوق کوتاه و فلش ) هنگامی که گوشی را میلرزاند به این معنی است که یک دستگاه بلوتوث دار در نزدیکی شماست، این برنامه همچنین این امکان را به شما می دهد که بلوتوث های دیگر را به سادگی بیابید و به یک دستگاه خاص پیام بفرستید. شما همچنین میتوانید که بین فرستادن یک vcard ( روش قدیمی فرستادن مشخصات گوشی با استفاده از Blutetooth ) یا فرستادن یک متن با کاراکترهای زیاد یکی را انتخاب کنید، اما فرستادن متن با گوشی های قدیمی چندان سازگار نمی باشد .
    محیط کاربری در این نسخه بسیار بهتر شده و کار با آن بسیار ساده تر شده است. نسخه آزمایشی این برنامه به شما اجازه 10 بار استفاده از برنامه را قبل از وارد کردن کد فعال سازی به شما می دهد.
    برای وارد کردن کد فعال سازی ، به قسمت Registration رفته و در قسمت E-mail عبارت xavi را وارد کرده و قسمت کد فعال سازی را به همان صورت خالی بگذارید. سپس عملیات کد دهی را تایید کنید. برنامه کامل می شود.

رمز برای باز کردن فایل : anange
    لینکی که دادی واسه Easy jack نبود!!

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

آخه دوست عزيز چرا در مورد چيزي كه اطلاع نداري نظر ميدي؟ كي گفته سرعت جي پي آر اس 283 كيلوبايت بر ثانيه است؟ حداكثر سرعتي كه اين فناوري پوشش ميده 58.6 كيلوبايت بر ثانيه است تازه اونم در تئوري وگرنه در عمل كه كمتر از اون جواب ميده. خود ايرانسل ادعا كرده 40 كيلوبايت بر ثانيه ميتونه ارايه بده كه اونم در حد ادعا است چون در عمل 15 يا 20 بيشتر نيست . تنها تكنولوژي كه تو اون حد سرعت داره UMTSهست با سرعت 384 كيلو بايت بر ثانيه كه مربوط به نسل سوم جي اس ام است كه تو ايران فكر نكنم تا چند ساله ديگه رنگشو ببينيم. (خود من 2 سال پيش تو اروپا با ماهي 40 يورو استفاده ميكردم.)
    اولاً من گفتم که 384 نگفتم که این تو ایران جواب میده دوماً باور کردم که اروپا بودی و از این سرویس استفاده کردی اول مطلب رو درست بخون بعد جواب بده سوماً من امتحان کردم دقیقاً بیشتر از 40Kbs هست dial up حد اکثر 40Kps ولی سرعت ایترنت گوشی بیشتر از dial up هست میگی نه از اون دوستمون بپرس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •