نه داداش این لینکی که شما گذاشتی فیک هست برو ببین حجم کرک نوشته 146 مگه میشه کرک نهایتش 30 تا 40 مگابایت
نه داداش این لینکی که شما گذاشتی فیک هست برو ببین حجم کرک نوشته 146 مگه میشه کرک نهایتش 30 تا 40 مگابایت
مثل اینکه پارسال فحش کششون کرده بودن تاثیر گذاشته بود، سریعتر بیرون دادن.
هرچند این حجم یه کم غیرطبیعیه ولی ظاهرا کرک تایید شدس... دوستانیکه قابلیت دانلود این حجم رو دارند یه تست کنن.........(ظاهرا چندتا از فایلهای اصلی بازی دستکاری شده به خاطر همین حجم کرک بالا رفته)
Last edited by mehdi_vsgh; 10-10-2013 at 20:11.
من باز اومدم
این یک نمونه کلیپ از هوش پایین تو این بازی در مورد ضربات سر ! از من به شما نصیحت : ضربه سر اگه بخواد گل بشه میشه و کسی نمیتونه جلوشو بگیره . تایمینگ و ... از نظر من یعنی کشک
تو این کلیپ حتی بازیکن سر زن به خودش زحمت نمیده بپره ! ایستاده سر میزنه و گل میشه
این گل رو هم خودم زدم . من اصلا روی سانتر و ضربات سر وارد نیستم و نمیدونم چی به چیه چون اینجور گل زدن رو دوست ندارم اما کسی که بهش گل زدم از اونایی بود که همش میرفت گوش که سانتر کنه و موفق هم بود و 4 تا گل اینجوری بهم زد اما روی این کرنر ماست هم نتونست بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیپ بعدی مربوط به هوش مصنوعی شاهکاره این بازیه . اصلا فکر نمیکردم گل بشه اما یهو دیدم دروازه خالیه و کسی هم جلوم نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیپ سوم هم باز مربوط میشه به قدرت ضربات سر که از تو دست دروازه بان سر میزنه ! پرش بازیکن از دست های دروازه بان هم بیشتره !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش کلیپ اول که تقصیر دفاع بود که نبردی عقب که هد بزنه کلیپ دوم هم دروازبان رو دریبل زد که امر طبیعی هستش کلیپ سوم هم بازیکن حریف اصلا هد نزد بازیکنای خودت با دروازبان قاطی کردن چون دروازبان رو اوردی جلو با دفاع هد نزدی اصلا نیازی نبود دروازبان بیاری جلو
من هر روز تو لایو بازی میکنم ولی تا حالا هیچ مشکلی تو سر زنی ندیدم!با ضربه سر هم هر 5 6 بازی یک بار یه گل میخورم!!!تیم هم لیورپول رو برمیدارم که مدافعاش بلند قدن!
فقط مشکل بازی شوتهای فنیش هست که با بعضی بازیکنها از هرجا بزنی میره تو گل!!!اگه این اپدیت 19 مگ که امروز واسه XBOX اومده این مشکل رو درست کنه بازی فوق العاده میشه!
فایلش پسورد می خواد! :|
هنوز کرکی عرضه نشده. هیچ فرومی مثل warez-bb کاربراش تایید نکردن. 100 مگ رو هدر ندین
سلام سهیل جان
کاملا تایید میشه
منم بیشتر دورتموند رو برمیدارم یا یه تیم که اورالش متوسط باشه
کریر مود هم که از تابستون شروع کردم بخاطر اینترنت بد یه تیم رو از لیگ ادلانته برداشتم و روی وردکلاس میخوام بیارم لالیگا که خیلی فاز میده واسه یه گل جون کندن میخواد
ولی چه سود لایو همه به فکر برد و اونم به هر حالتی و قیمتی هست
بنده در فیفا 13 چندتا تیم بیشتر بر نمیداشتم
تیمهای قوی
بایرن مونیخ
بارسلون
تیم های خودم
دورتموند
ارسنال
اتلتیکو
گهگای یووه-------------
واقعا اگه کسی پیدا بشه باهم بازی کنیم تیم های رو انتخاب میکردم که اورالشون پایین باشه ولی این لگ و ... نمیزارههه
یادته باهم بازی میکردیم عجب حالی میداد من که بشخصه اون بازی ها رو کاملا یادمه خیلی خیلی فاز میداد
==========================
دوستانی که اپدیت جدید رو انجام دادند
بازی درست شده
شوت ها ووو
باسپاس
من بعد از آپدیت هم ضربات فنی رو راحت گل می کنم. البته این به خاطر تخصص خودمه بیشتر.
احساس می کنید سرعت بازی کم شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)