تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 279 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

من خودم به این معتقدم که K750 خیلی انعطاف پذیره
    ولی در کا شرکت این کارو هم میکنه badtrojan عزیز
    چون وقتی شما اینو تبدیل میکنی از امکانات W800 استفاده میکنید و شما رو تشویق میکنه تا برید گوشی های جدید تر رو بگیرید
    این نوع کلک تو اکثر کارخونه ها دیده میشه

داره خودمونی میشه saeed jun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14 با چه نرم افزاري مي تونم فايل با فرمت inf رو به فايل با فرمت jar تغيير بدم

شما اول ببین پسوند فایلهایی که داری چیه و با چه برنامه ای اونها رو تو کامپیوتر میبینی.اگر پسوند فایلها چیزی به غیر از Jar بود پسوندشونو عوض کن و به Jar تغییر بده و طبق آموزشی که گفتم روی گوشی نصب کن.شما احتمالا با نرم افزار Winrar فایلها رو تو کامپیوتر میبینی و این نرم افزار فایلهای درون فایل اصلی رو نشون میده.یک نکته هم بگم که برنامه KD Player رو اگه نصب نکنی بهتره چون هم سوالهای زیادی میپرسه هم کار باهاش سخته و در کل مدیاپلیر خود گوشی بهتره.برنامه MS Word هم فکر نکنم جواب بده.اگه تونستی باهاش فایلهای ورد رو توی گوشی ببینی حتما برای منم بفرست چون خیلی دنبالش گشتم.

سلام
    اول بايد بگم ممنونم كه سريع پاسخ دادين

شما فرمودين اگه پسوند فايلا چيزي غير jar بود پسوندشونو عوض كن و به jar تغيير بده با چه نرم افزاري اين كارو بكنم لطف كنيد روال كار رو هم توضيح بديد

در پايان بايد بگم حتما برا شما هم مي فرستم با كمال ميل اينم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو اين آدرس تو بخش نرم افزار و زير شاخه جاوا

ممنونم
    Last edited by saeed jun; 17-07-2007 at 01:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم به این معتقدم که K750 خیلی انعطاف پذیره
    ولی در کا شرکت این کارو هم میکنه badtrojan عزیز
    چون وقتی شما اینو تبدیل میکنی از امکانات W800 استفاده میکنید و شما رو تشویق میکنه تا برید گوشی های جدید تر رو بگیرید
    این نوع کلک تو اکثر کارخونه ها دیده میشه
    دمت گرم منم همينو مي گم
    اين كار دقيقا مثل اينه كه xp با ظاهر vista داشته باشي
    ببينم با اين كار شما xp دارين يا vista
    وقتي سوني مي بينه فروش يه محصولش داره به خاصر اين كار شما اين قدر بالا مي ره خوب اون يكي رو كه گرون تر هم هست بايد هم جمع كنه.
    مطمئن باشين سوني كيف مي كنه مي بينه شما ها دارين اين كار رو مي كنين
    چه جالب يك سود دو طرفه
    بماند براي اهلش

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام
    اول بايد بگم ممنونم كه سريع پاسخ دادين

پسوند فايلايي كه الان دارم همش inf هست

شما صحيح فرمودين با winrar فايلارو تو كامپيوتر مي بينم البته چون فايلا رو با فرمت Rar فشرده شده مي گيرم بايد اول اونو از حالت فشردگي خارج كنم .
    فايل كه از حالت فشرده خارج مي شه يه پوشه هست كه اون پوشه ي با پسوند inf توي اونه

شما فرمودين اگه پسوند فايلا چيزي غير jar بود پسوندشونو عوض كن و به jar تغيير بده با چه نرم افزاري اين كارو بكنم لطف كنيد روال كار رو هم توضيح بديد

جنابعالي فرموديد شما احتمالا با نرم افزار Winrar فایلها رو تو کامپیوتر میبینی و این نرم افزار فایلهای درون فایل اصلی رو نشون میده اين جمله شما يعني چي ؟ پس بايد كجا رو نشون بده؟اگه بخواي فايل اصلي رو ببيني بايد كجا بري؟

در پايان بايد بگم اگه موفق بشم اين نرم افزارارو تو گوشي خودم نصب بكنم حتما برا شما هم مي فرستم با كمال ميل

ممنون
    م
    اگه شما نرم افزار رو تو کامپیوتر با Winrar باز کردید و داخل اون فایلی با پسوند JAR یا JAD بود فایلهای داخل را Extract کنید و روی گوشی بریزید و نصب کنید.ولی اگه با Winrar باز کردید و توش چند تا فایل و یک فولدر(در بعضی برنامه ها بیشتر)یا نام META-INF بود پسوند فایل رو تغییر بدید.برای اینکار در My Computer از منوی Tools گزینه Folder Option رو انتخاب کنید.در تب View تیک مقابل گزینه Hide Extention for unknow file type رو بردارید. حالا به سراغ فایل خود برید و پسوندش معلومه که با یک "." جدا شده.و باید به Jar تبدیل کنید.
    در ضمن میتونید نرم افزار NHAL MIDP Emulator یا همون MIPDx رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید.این نرم افزار شبیه ساز گوشیهای جاوا روی کامپیوتر هست و بعد از نصب این برنامه فایهای جاوای شما با این برنامه روی کامپیوتر اجرا میشوند. و اینجوری اگه فایلی دانلود کردی به جای Winrar (البته اگه پسوندش RAR نباشه) خودش با این برنامه اجرا میشه و معنیش اینه که این فایل رو میشه توی گوشی اجرا کرد.با یک سرچ توی گوگل میتونی این برنامه رو پیدا کنی.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دمت گرم منم همينو مي گم
    اين كار دقيقا مثل اينه كه xp با ظاهر vista داشته باشي
    ببينم با اين كار شما xp دارين يا vista
    وقتي سوني مي بينه فروش يه محصولش داره به خاصر اين كار شما اين قدر بالا مي ره خوب اون يكي رو كه گرون تر هم هست بايد هم جمع كنه.
    مطمئن باشين سوني كيف مي كنه مي بينه شما ها دارين اين كار رو مي كنين
    چه جالب يك سود دو طرفه
    بماند براي اهلش
    حرفا درسته ولی در مورد یک کامپیوتر با ویندوز XP یا ویستا باید بگم که فریموارهای W800 روی K750 ریخته میشه و از همه امکانات W800 میشه استفاده کرد تنها فرقی هم که پیدا کردم تو پست 1840 گفتم که سخت افزاریه .از یک تعمیرکار هم پرسیدم گفت مدارهاشون کاملا شبیه همدیگه هست و نتونست جواب من رو که پرسیدم پس چرا EDGE داره رو بده.حالا قراره مدار هر دوتاشونو بمن نشون بده.
    اینم بگم که پول اضافه دادن برای W800 توی ایران کاری بیخود هست چون امکاناتش توی ایران هنوز فعال نیست و همون K750 بهتره که میشه تبدیلش کرد و تا حدی از خزیت درش اورد.

داره خودمونی میشه saeed jun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

6 ممنون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن

اگه شما نرم افزار رو تو کامپیوتر با Winrar باز کردید و داخل اون فایلی با پسوند JAR یا JAD بود فایلهای داخل را Extract کنید و روی گوشی بریزید و نصب کنید.ولی اگه با Winrar باز کردید و توش چند تا فایل و یک فولدر(در بعضی برنامه ها بیشتر)یا نام META-INF بود پسوند فایل رو تغییر بدید.برای اینکار در My Computer از منوی Tools گزینه Folder Option رو انتخاب کنید.در تب View تیک مقابل گزینه Hide Extention for unknow file type رو بردارید. حالا به سراغ فایل خود برید و پسوندش معلومه که با یک "." جدا شده.و باید به Jar تبدیل کنید.
    در ضمن میتونید نرم افزار NHAL MIDP Emulator یا همون MIPDx رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید.این نرم افزار شبیه ساز گوشیهای جاوا روی کامپیوتر هست و بعد از نصب این برنامه فایهای جاوای شما با این برنامه روی کامپیوتر اجرا میشوند. و اینجوری اگه فایلی دانلود کردی به جای Winrar (البته اگه پسوندش RAR نباشه) خودش با این برنامه اجرا میشه و معنیش اینه که این فایل رو میشه توی گوشی اجرا کرد.با یک سرچ توی گوگل میتونی این برنامه رو پیدا کنی.
    خيلي خيلي از جواب دقيق و بي نقصي كه دادي ممنونم

يه سوال:من نرم افزار MyPhoneExplorer_Portable رو تازه گرفتم چطوري بايد گوشيو به كامپيوتر وصل كنم كه بتونم با اين نرم افزار كاراي مورد نظرمو رو گوشي انجام بدم با كابلUSB تست كردم جواب نداد

اون نرم افزار وردم كه گفته بودي تو اين آدرسه:آي آر خط تيره تي سي آي نقطه ا آر جي بخش نرم افزار قسمت جاوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

پيش فرض

فریمور گوشی من R1aa008 کسی میتونه بگه من چطوری فلشش کنم
    Cid49

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خيلي خيلي از جواب دقيق و بي نقصي كه دادي ممنونم

يه سوال:من نرم افزار MyPhoneExplorer_Portable رو تازه گرفتم چطوري بايد گوشيو به كامپيوتر وصل كنم كه بتونم با اين نرم افزار كاراي مورد نظرمو رو گوشي انجام بدم با كابلUSB تست كردم جواب نداد

اون نرم افزار وردم كه گفته بودي تو اين آدرسه:آي آر خط تيره تي سي آي نقطه ا آر جي بخش نرم افزار قسمت جاوا
    چرا پرتابل.نسخه اصلی که بهتره و حجمش هم کمه.برای نصب هم من خودم از کابل استفاده می کنم و از USB هم استفاده کردم.برای شناساندن گوشی هم به منوی فایل/ تنظیمات برو و در قسمت پورت اگر گوشی به کامپیوتر وصل باشه گوشی رو انتخاب کن.اگر چیزی نبود مشکل ارتباط گوشی با کامپیوتر داری.ببین PC Suite گوشیتو میشناسه یا نه.چون اگر Pc Suite بشناسه این برنامه هم میشناسه.

در آغاز فعالیت arash_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام . من مدت كميه كه تو اين سايت اومدم .چند وقت پيش يه k750 با فريمور R1CA021 و CID 36 . مي خوام هكش كنم اما هر كار كردم نشد وfarmanager اين پيغام رو داد ( unable to open device : EPIUSB ) و --------chek forEPIUSB.sys driver installed ). مي خوام ببينم كسي از اعضاي اين قسمت خونش گيشا هست كه بتونه بهم كمك كنه يا نه ؟ اينم شمارمه اگه كسي نزديك بود و ميتونست بمن زنگ بزنه (09354336439)

در آغاز فعالیت arash_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در ضمن من گوشيم چنجه .
    لطفا يكي بهم كمك كنه تا هكش كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •