من کلا تو زندگی آدم محافظه کاری هستم
من تا وقتی پول ندارم و مهم تر از همه ذخیره ای ندارم. چطور میتونم اقدما به ازدواج کنم؟
هستند بچه های فامیل، یک سال بعد از اینکه رفت سرکار . براش زن گرفتند . اما خوب پدرش حمایتش میکرد و مشکلی نداشت
نمیخواهم بنالم یا نا امید بازی در بیارم. اما خرجش 5 میلیون و 10 میلیون نیست که بشه رفت سرکار. یا بگی وام میگیرم!!
بلاخره هر کس با موقعیتی که در جامعه و خانواده و فامیل داره یک سطح توقعی ازش دارن. از شما و هم طرفی که میخواهی باهاش ازدواج کنی. نمیتونی بگی بیا مفت زن من بشو!!
تازه آدمیزاد از فردای خودش خبر نداره.صبح بلند میشی 4 تا مریضی گرفتی. باید پول داشته باشی بری درمان کنی!
بدون پول، عشق تبدیل به نفرت و جنگ و جدال میشه
اینکه میگن پدر و مادر شما از 0 شروع کردند ، درست هست. واقعا از صفر شروع کردند.
اما من وقتی میپرسم از پدرم تو وقتی زن گرفتی چی کاره بودی؟ میگه من کارمند فلان شرکت بودم. دلش قرص بوده که فردا آینده ای داره.
الان زندگی شده قراردادی. میرن 4 ماه بحث هسته ای رو تمدید میکنن و میان. معلوم نیست بعدش چی میشه..
اینکه میگم باید آدم پشتوانه مالی داشه باشه ، مثلا ما پارسال در یک شرکتی کار میکردیم دیدیم صاحب شرکت هر وقت دلش میخواد میاد سر همه داد میزنه و میره. انگار مارو خریده!!
من مجرد بودم و اومدم بیرون اما رفیقم متاهل بود و مجبور بود و سر کار ایستاده...
واسه همین باید پول داشت،دولت هم باید پارتی بازی رو به کل جمع کنه که هر کس شرکت زد نره یک کار بگیره و هرکاری خواست بکنه
یکی پولدار و 1000 نفر بدبخت
مورد دیگر هم ، متاسفانه ظاهر و باطن ها دیگه یکی نیست.
متاسفانه دختر ها برای خودشون احترام و حدر و مرزی قائل نیستند و خیلی مسائل رو رعایت نمیکنن. طرف هست چندین سال با یک فردی بوده بعد هم ول کردند همدیگه رو رفتند. رابطه در حد زن و شوهری داشتند!!!
دختر ها هم باید رعایت کنن که نمیکنن..
نمیخواهم تعصب رو وار این قضیه بکنم و فکر کنید من خشک فکر میکنم. اما دیگه هیچ کس و هیچ جای دنیا این مسائل رو قبول نمیکنه
اینکه قبل ازدواج هر کاری بکنی و رابطه در همه سطحی داشته باشی و بعدش هم به خیال خودت به فرد مقابل نگی و فکر کنی اون هم نمیفهمه!! هم دختر و هم پسر منظورم هست و هیچ فرقی ندارد.