تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 185 از 328 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من کلا تو زندگی آدم محافظه کاری هستم
    من تا وقتی پول ندارم و مهم تر از همه ذخیره ای ندارم. چطور میتونم اقدما به ازدواج کنم؟
    هستند بچه های فامیل، یک سال بعد از اینکه رفت سرکار . براش زن گرفتند . اما خوب پدرش حمایتش میکرد و مشکلی نداشت

نمیخواهم بنالم یا نا امید بازی در بیارم. اما خرجش 5 میلیون و 10 میلیون نیست که بشه رفت سرکار. یا بگی وام میگیرم!!
    بلاخره هر کس با موقعیتی که در جامعه و خانواده و فامیل داره یک سطح توقعی ازش دارن. از شما و هم طرفی که میخواهی باهاش ازدواج کنی. نمیتونی بگی بیا مفت زن من بشو!!

تازه آدمیزاد از فردای خودش خبر نداره.صبح بلند میشی 4 تا مریضی گرفتی. باید پول داشته باشی بری درمان کنی!

بدون پول، عشق تبدیل به نفرت و جنگ و جدال میشه

اینکه میگن پدر و مادر شما از 0 شروع کردند ، درست هست. واقعا از صفر شروع کردند.
    اما من وقتی میپرسم از پدرم تو وقتی زن گرفتی چی کاره بودی؟ میگه من کارمند فلان شرکت بودم. دلش قرص بوده که فردا آینده ای داره.
    الان زندگی شده قراردادی. میرن 4 ماه بحث هسته ای رو تمدید میکنن و میان. معلوم نیست بعدش چی میشه..

اینکه میگم باید آدم پشتوانه مالی داشه باشه ، مثلا ما پارسال در یک شرکتی کار میکردیم دیدیم صاحب شرکت هر وقت دلش میخواد میاد سر همه داد میزنه و میره. انگار مارو خریده!!
    من مجرد بودم و اومدم بیرون اما رفیقم متاهل بود و مجبور بود و سر کار ایستاده...
    واسه همین باید پول داشت،دولت هم باید پارتی بازی رو به کل جمع کنه که هر کس شرکت زد نره یک کار بگیره و هرکاری خواست بکنه
    یکی پولدار و 1000 نفر بدبخت

مورد دیگر هم ، متاسفانه ظاهر و باطن ها دیگه یکی نیست.
    متاسفانه دختر ها برای خودشون احترام و حدر و مرزی قائل نیستند و خیلی مسائل رو رعایت نمیکنن. طرف هست چندین سال با یک فردی بوده بعد هم ول کردند همدیگه رو رفتند. رابطه در حد زن و شوهری داشتند!!!
    دختر ها هم باید رعایت کنن که نمیکنن..
    نمیخواهم تعصب رو وار این قضیه بکنم و فکر کنید من خشک فکر میکنم. اما دیگه هیچ کس و هیچ جای دنیا این مسائل رو قبول نمیکنه
    اینکه قبل ازدواج هر کاری بکنی و رابطه در همه سطحی داشته باشی و بعدش هم به خیال خودت به فرد مقابل نگی و فکر کنی اون هم نمیفهمه!! هم دختر و هم پسر منظورم هست و هیچ فرقی ندارد.
    Last edited by iranch; 01-01-2015 at 09:55.

2. 6 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من این نکته اضافه کنم که منظور من این نیست که پدرم پول بهم بده تا برم زن بگیرم!! متاسفانه تا ما حرف بزنیم برداشت بد میشه
    من میگم باید حداقل یک کار مطمئن و خوب وجود داشته باشه + یک پس انداز
    یا کار درست و حسابی باشه که چند سال بتونی خودت پس انداز کنی
    و گرنه یک کار در پیتی و جیب خالی ، بری زن بگیری؟

4. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام .

نمیدونم ربطی به بحث شما داره یا نه . در کل این که ازدواج خوبه هیچ شکی توش نیست .و این که توی زمینه ازدواج مشلات زیاده هم شکی توش نیست . اما به نظرم من زندگی مشترکی خوب هست که زوجین بتونن توش پیشرفت در هر زمینه ای رو با هم داشته باشند . از اخلاقی اجتماعی عاطفی گرفته تا غیره . اینکه طرف ازدواج کرده و بعد از مثلا 20 سال از زندگی مشترکش نتونسته مثلا اون اخلاق بد دوران مجردیش رو تغییر بده یا حالا روابط اجتماعی خوبی با سایرین داشته باشه ....و غیره ...به نظرم این ازدواج نمی تونه یه ازدواج موفقی و کاملی از نظر اسلام باشه .

======================

من یه چیزی این جا گیر کرده میخوام بگم ..... تور خدا وقتی میخواید برید ازدواج کنید یه خورده مطالعاتتون رو توی زمینه زیاد کنید . از نقش شوهری ....همسری ....پدری ...مادری ......توی همه ی این ها مطالع داشته باشید این خیلی درد اور هست که خیلی از مشکلات زندگی زوجین ناشی از عدم اگاهی توی زندگی هست .

6. 5 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام

خوشم میاد که اینجا همه خودشون رو نشون میدن...قدیمی ها اولین حرفی که میزدن اخلاق و رفتار و ایمان بود اما الان همه میگن قشنگ باشه، خوشگل باشه، خوب باشه...

ما که ندونستیم منظورشون از خوب و قشنگ و خوشگل چیه؟!!!! جالبه هر کس که دیدم ازدواج کرده متفاوت با آنچه به همه میگفته معیارشه، ازدواج کرده...!!!

میشناسم افرادی رو که زیبارو و خانواده دار و تحصیل کرده بودن و بدون هیچ توقع مالی حاضر بودن با پسره که تفاوت فرهنگی و سنی و اقتصادی و تحصیلی زیادی باهاش داشته ازدواج کنن اما پسره

باز هم متوقع و پررو شده و حاضر به ازدواج نشده...!!!!حال شما آقایون بفرمایید مشکلتون چیه خداییش ؟!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چرا مشکلات مالی زیاد شده!؟ چرا اعتماد به جنس مخالف کم شده!؟ چرا مهریه وضعش اینطور شده!؟ چرا سایر مسایل اینگونه بد بوجود امده!؟ چرا توقعات بالا رفته!؟ چرا معیارهای زیبایی و مالی مطرح شده!؟
    من جوابش رو دارم.... چون اعتقادات کاهش پیدا کرده.

مردم کشور ما از ناهنجاری های فرهنگی رنج میبرند... بی تعارف از لحاظ فرهنگ اجتماعی واقعا در سطح پایینی هستیم... یه نگاه به وضع رانندگی و وضع زندگی اپارتمانی و احترام به هم و غیره بندازید... ببینید چقدر ناهنجاری داریم.
    حالا وقتی از این جامعه بی فرهنگ، اعتقادات مذهبیش رو کم کنیم دیگه چی می مونه!؟جواب مشخص هست یه جامعه ناهنجار و افسرده و پرخاشگر و البته عقب افتاده.
    قدیم اگه مردم هیچی از فرهنگ سرشون نمیشد لااقل دین و ایمونشون مانع از انجام کارهای زشت و ناپسند میشد. اونوقت اگه بحث برابری و تساوی و تفاهم در زندگی زناشویی مطرح نبود لااقل مردم زدگی ائمه اطهار رو الگوشون قرار میدادند.
    الان الگو شده یه مشت کانال ماهواره ای... وضع سریالهای داخلی هم چندان بهتر نیست!...اینها تاثیر گذارند...تاثیر گذاشته که زندگی ها از 30 سال پیش تا به الان انقدر فرق کرده! تهاجم فرهنگی یعنی همین...

بله مشکلات مالی هست...من خودم دارم میکشم این مشکلات رو...خدانکنه دندون درد بگیرید...یا اینکه به خاطر بیماری مجبور به جراحی بشید بیچارهتون می کنند... اما باعثش کیه! چیه!؟ باعثش مثلا فلانی یا فلانی ها هستند! خوب اون فلانی چرا اینطوریه!؟ چون دین اسلام رو عمل نمی کنه! چون دین اسلام درست پیاده نشده...چون هر کدوم از ما درست به وظایف دینی خودمون عمل نمی کنیم... همه چشم به دیگری داریم.

راننده ماشین به ماشین روبرویی بد و بیراه میگه که طرف چقدر فلانه ... بعد میبینیم خودش یه جای دیگه از اون بدتر عمل می کنه طلب کارم هست و خودش رو توجیه می کنه!!...ادم همیشه از دید یه تماشاچی به وضع نگاه کنه هیچ وقت نمی تونه درک مناسبی داشته باشه... همه رو می گم از جمله خودم... همه مقصریم و باید هم از خودمون شروع کنیم... خودی که هیچ وقت هم شروع نخواهد شد!

یه کتابی از یکی از دانشمندان علوم اجتماعی-سیاسی انگلیس می خوندم....نوشته بود ما در جوامع اسلامی فرهنگ رو تخریب کردیم! الان بی فرهنگ ترین کشورها در جهان سرزمینهای اسلامی هستند... در اینده دین و ایمانشان را هم ازشون میگیریم...اونوقت اونها دوباره به زمان جاهلیت بر می گردند!

من برادرم الان کار مناسب داره...همسرش هم همینطور...دوتایی باهم با زور تونستند ازدواج کنند... همین چند ماه پیش نزدیک 50 میلیون هزینه ازدواجشون شد... این تو کمترین حالت ممکن هست تازه... شما یه خونه بخوای اجاره کنی تو شهری مثل تهران که دیگه هیچی... یه چیزم باید بزاری روش! ... خوب چرا اینطور شده!؟

9. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مردم کشور ما از ناهنجاری های فرهنگی رنج میبرند... بی تعارف از لحاظ فرهنگ اجتماعی واقعا در سطح پایینی هستیم... یه نگاه به وضع رانندگی و وضع زندگی اپارتمانی و احترام به هم و غیره بندازید... ببینید چقدر ناهنجاری داریم.
    حالا وقتی از این جامعه بی فرهنگ، اعتقادات مذهبیش رو کم کنیم دیگه چی می مونه!؟جواب مشخص هست یه جامعه ناهنجار و افسرده و پرخاشگر و البته عقب افتاده.
    قدیم اگه مردم هیچی از فرهنگ سرشون نمیشد لااقل دین و ایمونشون مانع از انجام کارهای زشت و ناپسند میشد. اونوقت اگه بحث برابری و تساوی و تفاهم در زندگی زناشویی مطرح نبود لااقل مردم زدگی ائمه اطهار رو الگوشون قرار میدادند.
    الان الگو شده یه مشت کانال ماهواره ای... وضع سریالهای داخلی هم چندان بهتر نیست!...اینها تاثیر گذارند...تاثیر گذاشته که زندگی ها از 30 سال پیش تا به الان انقدر فرق کرده! تهاجم فرهنگی یعنی همین...

بله مشکلات مالی هست...من خودم دارم میکشم این مشکلات رو...خدانکنه دندون درد بگیرید...یا اینکه به خاطر بیماری مجبور به جراحی بشید بیچارهتون می کنند... اما باعثش کیه! چیه!؟ باعثش مثلا فلانی یا فلانی ها هستند! خوب اون فلانی چرا اینطوریه!؟ چون دین اسلام رو عمل نمی کنه! چون دین اسلام درست پیاده نشده...چون هر کدوم از ما درست به وظایف دینی خودمون عمل نمی کنیم... همه چشم به دیگری داریم.

راننده ماشین به ماشین روبرویی بد و بیراه میگه که طرف چقدر فلانه ... بعد میبینیم خودش یه جای دیگه از اون بدتر عمل می کنه طلب کارم هست و خودش رو توجیه می کنه!!...ادم همیشه از دید یه تماشاچی به وضع نگاه کنه هیچ وقت نمی تونه درک مناسبی داشته باشه... همه رو می گم از جمله خودم... همه مقصریم و باید هم از خودمون شروع کنیم... خودی که هیچ وقت هم شروع نخواهد شد!

یه کتابی از یکی از دانشمندان علوم اجتماعی-سیاسی انگلیس می خوندم....نوشته بود ما در جوامع اسلامی فرهنگ رو تخریب کردیم! الان بی فرهنگ ترین کشورها در جهان سرزمینهای اسلامی هستند... در اینده دین و ایمانشان را هم ازشون میگیریم...اونوقت اونها دوباره به زمان جاهلیت بر می گردند!

من برادرم الان کار مناسب داره...همسرش هم همینطور...دوتایی باهم با زور تونستند ازدواج کنند... همین چند ماه پیش نزدیک 50 میلیون هزینه ازدواجشون شد... این تو کمترین حالت ممکن هست تازه... شما یه خونه بخوای اجاره کنی تو شهری مثل تهران که دیگه هیچی... یه چیزم باید بزاری روش! ... خوب چرا اینطور شده!؟
    وقتی به تاریخ دین و همون قدیم ها نگاه میکنیم، معمولا زنان به صورت دسته ای و با تعداد بالا با عنوان های زن رسمی و کنیز و ... در کنار یک مرد بودن.
    قوانین رایج هم اکثرا قوانین قبیله ای بودن که حق خاصی برای زنان قائل نبوده.

چیزی به نام تک همسری در این تاریخ طلایی گذشته که شما بهش اشاره کردین به ندرت مشاهده میشه مخصوصا در کانون خانواده الگوها.
    پس دستوراتش برای زندگی تک همسری امروز با وجود زن دارای تفکر کاربرد چندانی نداره و سلطه مرد به زن در جوامع امروزی تقریبا از بین رفته در حالیکه اون آموزه هایی که اشاره کردین سلطه توش نقش مهمی داره. (هرچند معمولا شعار میدن زن چه جایگاه والایی داشته !!)
    هرچیزی رو در زمانی که بهش عمل شده اگر بررسی کنید، نتایج بهتری می گیرید.

اما اینکه غرب این بلا رو سر ما آورده باهاتون موافقم.
    اما آیا شما هم میتوانید چنین بلایی رو سر غرب بیاورید؟
    متاسفانه پاسخش منفی است، چون اونا شمارو مطالعه میکنن و نقطه ضعف هاتون رو کشف میکنن و از همونجا ضربه میزنن.
    ولی ما در کشورهای خاورمیانه با اکثریتی مواجهیم که معتقدند ایدئولوژی اونها دارای هیچ نقصی نیست، با زمان هم معمولا آپدیت نمیشن و با گذشته ها خوش هستن.
    مشکل از خود این ملت هاست که بازی داده میشن.

هر جایی که خرد تعطیل شد و راهی برای تحلیل و نقد یک باور و حتی رد کردنش پیدا نکرد، اون باور در سراشیبی سقوط میوفته.

به جای اصرار به بازگشت به عصر طلایی گذشته!! بهتره به فکر جایگزینی خرد با نگاه آینده در میان مردم سرزمین هامون باشیم.

11. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بر خلاف حرف شما من حرفی از بازگشت به گذشته نکردم...

موضوع تک همسری و یا چند همسری بحثی جدا با موضوع اصلی تاپیک هست... این روزها افراد از داشتن یک همسر هم در مضیقه اند.

فرهنگ و شرایط هر زمانی همانطور که خودتون گفتید مقتضیات خاص خودش رو داره.
    در غرب موضوع تعدد زوجین به شکلی خارج از قید و بند بیان شده... در اکثر فیلمها خارجی میبینیم افرادی رو که ازدواج کردند اما باز هم در محافلی به سراغ دیگری می روند... در اسلام برای تعدد زوج معیارهایی وجود داره اما در غرب هیچ چیزی وجود نداره... جالبه غرب تجاوز و زنا رو پذیرفته اما ازدواج رو نه! و طوری تبلیغ کرده که فکر می کنیم تفکرشون درسته!
    انسان بیش از انکه با منطقش عمل کند با احساسات و هوس هایش عمل می کند! فکر می کند که عملش منطقی در حالی که عملش بر اساس هوایش هست نه منطقش
    اگر دین ما تاریخ مصرفش تمام شده پس اینهمه دشمنی برای چه است... دلیلش را باید از بعد مسایل عقیدتی-سیاسی جستجو کرد... دلیلش در حادثه فتح خیبر است... حادثه جنگهای صلیبی...بحث فلسطین و غیره!

نتیجه اش این شده که فکر می کنیم دستورات دینی در گذر زمان کهنه شدند بدون اینکه بدونیم که منشا این دستورات را کسی داده که خود زمان را بوجود اورده...

حرف جالبی زدید...
    اما آیا شما هم میتوانید چنین بلایی رو سر غرب بیاورید؟
    نکته ای که در این حرف نهفته هست خیلی زیرکانه به کار رفته... شما این سوال رو اگه مثلا 800 سال پیش در زمان سلاجقه ایران می پرسیدید جوابش با الان متفاوت بود!
    اگر غرب از این بلا نمی ترسد چرا با اسلام مبارزه می کند!
    ما به ظهور معتقدیم...ظهوری که کیفیتش به خود ما بستگی دارد...
    از طرفی اصولا خراب کردن راحت تر از درست کردن هست... نان حلال دراوردن سخت از حرام خوری هست...

ما در دهه شصت به خوبی بر فرهنگ غرب غلبه کردیم...رشد جمعیت رو به حدود 3 درصد رسوندیم...و نشون دادیم با غلبه بر جمعیت زیاد و مقاومت و تکیه بر ایمان میشه بر دشمنی که کمک 50 کشور جهان رو در اختیار داره پیروز شد...تازه چقدر هم از درون در اون زمان خیانت شد... پس امکان شکست نقشه غرب وجود داره! البته بحث زیادی داره...

بحث ازدواح همین الان در غرب هم معضل هست! پس نمیشه اونها رو در این زمینه مبرا دانست...در کشوری مثل ژاپن به عنوان یک کشور پیشرفته شرقی که فرهنگ مدرن و ملی رو توامان با هم دارد و بشدت هم وطن پرست هستند با معضل کاهش ازدواج و پیری جمعیت و در مقابل افزایش طلاق و خشونت در جامعه روبرو هستند.

جامعه ما بعد از حمله مغول و حکومت ایلخانی هم وضع بدی داشت...نگاهی به کتاب عبید زاکانی کنید... چقدر وضع جامعه خراب بوده...فساد اخلاقی بیداد می کرده... ناهنجاری بسیار زیاد بوده...دلیلش هم ناهنجاری های مغول و سو استفاده از اسلام و نبود حکومت ملی و حذف انسجام و اقتدار داخلی بوده...
    پس سابقه تاثیر فرهنگ خارجی بر فرهنگ خودمون و تخریب جامعه در طول تاریخ را داشتیم...

ایمان یعنی سبک زندگی ... خداوند می فرماید تمامی ادیان از ابتدا تا انتها فقط یک دین بوده و ان اسلام است که به مرور زمان کامل شده... دین ما قابلیت انعطاف دارد...برخی مسایل ممکن هستند در برخی زمان جایگزین شوند... و یا تغییر یابند... مثلا زمانی مسیحیان و یهودیان کافر به حساب می امدند اما الان اینطور نیست...

در اخر باید بگم که :
    ولی ما در کشورهای خاورمیانه با اکثریتی مواجهیم که معتقدند ایدئولوژی اونها
    دارای هیچ نقصی نیست
    ، با زمان هم معمولا آپدیت نمیشن و با گذشته ها خوش هستن.
    مشکل از خود این ملت هاست که بازی داده میشن.
    اگر هم این چنین است به این خاطر است که به اعتقادات دینیو فرهنگ ملی خودمان عمل نکردیم!
    هر چند من بر خلاف حرف شما معتقدم...

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خیلی جواب هاتون ترول وار بود !!
    شایدم برداشت من این هست که افرادی که اینفدر تابلو سنگ یک سری چیزهارو به سینه میزنند بیشتر قصد ترولینگ دارند.
    برای همین بعد از این پاسخ، به بحث ادامه نمیدم.

فرهنگ و شرایط هر زمانی همانطور که خودتون گفتید مقتضیات خاص خودش رو داره.
    در غرب موضوع تعدد زوجین به شکلی خارج از قید و بند بیان شده... در اکثر فیلمها خارجی میبینیم افرادی رو که ازدواج کردند اما باز هم در محافلی به سراغ دیگری می روند... در اسلام برای تعدد زوج معیارهایی وجود داره اما در غرب هیچ چیزی وجود نداره... جالبه غرب تجاوز و زنا رو پذیرفته اما ازدواج رو نه! و طوری تبلیغ کرده که فکر می کنیم تفکرشون درسته!
    انسان بیش از انکه با منطقش عمل کند با احساسات و هوس هایش عمل می کند! فکر می کند که عملش منطقی در حالی که عملش بر اساس هوایش هست نه منطقش
    اگر دین ما تاریخ مصرفش تمام شده پس اینهمه دشمنی برای چه است... دلیلش را باید از بعد مسایل عقیدتی-سیاسی جستجو کرد... دلیلش در حادثه فتح خیبر است... حادثه جنگهای صلیبی...بحث فلسطین و غیره!
    غرب از این خبرا نیست !!
    احتمالا فکر کردین مردمش 24 ساعت به فکر رابطه جنسی هستن و ذهنشون مثل اهالی خاورمیانه بیماره.
    فقط معلوم نیست این ملت های خائن که اینقدر دنبال روابط ازاد هستن چرا تو علم پیشرفت میکنن !!!

اتفاقا بیشترین مخاطبین بی بندوباری مردم عقده ای خاورمیانه یا مهاجرین غربی هستند، این رو دیگه آمار هم نشون میده.

ترسی هم از ایدئولوژی شما در غرب در کار نیست.
    در تمامی دانشگاه های غرب بدون کوچکترین ترسی تمامی ایدئولوژی های شما تجزیه و تحلیل میشه دانشجو گرفته میشه و اساتید آزادانه بحث میکنند.
    اونیکه وحشت داره کسی هست که میخواد علوم انسانی رو در کشورش تخته کنه و اساتید رو اخراج میکنه !!

اون دشمنی ها با ادم کش ها بیشتر هست نه با عقاید !!

نتیجه اش این شده که فکر می کنیم دستورات دینی در گذر زمان کهنه شدند بدون اینکه بدونیم که منشا این دستورات را کسی داده که خود زمان را بوجود اورده...
    ارزش ها و عادت ها با گذر زمان هم کهنه میشن و هم منسوخ میشن.
    اگر قرار بود کهنه و منسوخ نشن، دیگه نیازی به تجدید نسل نبود.

زمان رو هم از نظر مفهومی جز انسان کسی متصور نشده و برای غیر انسان هم زمان معنی نمیدهد !!
    زمان وجود خارجی ندارد.

ما در دهه شصت به خوبی بر فرهنگ غرب غلبه کردیم...رشد جمعیت رو به حدود 3 درصد رسوندیم...و نشون دادیم با غلبه بر جمعیت زیاد و مقاومت و تکیه بر ایمان میشه بر دشمنی که کمک 50 کشور جهان رو در اختیار داره پیروز شد...تازه چقدر هم از درون در اون زمان خیانت شد... پس امکان شکست نقشه غرب وجود داره! البته بحث زیادی داره...
    ماشالله به این طرح افزایش جمعیت، افزایش بیکاری امروز جوانان، فوران دکتر و مهندس بیکار، خشک شدن منابع آب زیر زمینی به دلیل ناتوانی در سیراب کردن این جمعیت و... همه نتیجه جهاد شماست.

احتمالا اگر جمعیت ما به بی نهایت میل کنه غرب مفلوک بشه !!!
    چون گویا هیچ حد بالا و پایینی برای جمعیت قائل نیستید و اگر هم قائل هستین معلوم نیست سنجه هاتون چه هستند.
    و ممکنه بگین ایران میتونه الان یک میلیارد؟ 500 میلیون؟ یا ... جمعیت داشته باش.

اگر هم این چنین است به این خاطر است که به اعتقادات دینیو فرهنگ ملی خودمان عمل نکردیم!
    هر چند من بر خلاف حرف شما معتقدم...

عجیبه در کل تاریح یک ملت نداشتیم که بتونه به اعتقاداتش کامل عمل کنه !!!
    اگر هم عمل کرده فواصل کوتاه جوگیری بوده، باید بررسی کرد چه رازهای پیچیده ای نهفته است که نمیشه بهش عمل کرد.
    احتمالا بازم دست های دشمن در کار است.
    گذشته قاجار و صفوی و... خیلی درخشان بوده بدون دشمن، الان دشمن داره سنگ اندازی میکنه.
    یک وقت احتمال غیر عملی بودن رو ندین، همه چیو بندازین گردن آدمای بدبخت.

به هر حال امیدوارم روزی بیاد که بتونین به آرمان ها و عقایدتون کامل عمل کنید، اونم عقایدی که معلوم نیست چرا عمل بهش سخت تره !!

14. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام
    بنظرم بهترین زمان واسه زندگی سالم و موفق حدو 4 5 هزار سال پیش بود زمای ک جمعیت کم بود و مردم ساده زندگی میکردن و داخل ی دهکده کشاورزی میکردن شاید امکانات نبود ولی طرف از ساعت 6 صبح بلند میشه کار کشاورزی و تهیه غذا میکرد تا غروب بعد میخوابید نه مشکل اجتماعی بود نه افسردگی و بعدش تا شب میشد سریع میخوابین و بین همه عدالت بود و هم سطح بودن و تلاششون هم برابر بود و هر کی ازدواج میکرد تا اخر عمر میموندن

16. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

چرا مشکلات مالی زیاد شده!؟ چرا اعتماد به جنس مخالف کم شده!؟ چرا مهریه وضعش اینطور شده!؟ چرا سایر مسایل اینگونه بد بوجود امده!؟ چرا توقعات بالا رفته!؟ چرا معیارهای زیبایی و مالی مطرح شده!؟
    من جوابش رو دارم.... چون اعتقادات کاهش پیدا کرده.

کاملا موافقم

.
    کاملا اشتباهه بزرگ اشتباهی ک ایرانیا قبل از انقلاب کردن همین بچه اوردن زیاد 8 9 تایی بود ک جمعیت بره بالا و جمعیت زیاد شد و الان همشون رفتن سر کار ما دهه هفتادی ها بیکار موندیم
    حالا شانس اوردیم جنگ شد و خیلی ها شهید شدن وگرنه تا الان جمعیت ب 100 میلیون رسیده بود و و ضع کشور بدتر از این میشد و الان ب جای اینکه بگن بچه نیارید میگن بیارید ک چی بشه اخرش بیکار و معتاد بشن ؟
    خود کسایی ک این دستورات رو میدن تا 8 نسلشون پول و کار جمع و جور کردن و خیالشون جمع شده و تو زندگی ب همه چی رسیدن الان تو سن پیری فقط حرف میزنن
    اون ایمانی هم ک میگی باید از بدو تولد تو ادم قرار داده شده باشه و خیلی ها تو خانواده غیر مذهبی بزرگ شده و ایمان اوردن دست خودشون نیست دست خداست و تو قران هم گفته : ما هر ک راه بخواهیم ب راه راست هدایت میکنیم " این نشون میده همه نمیتونن ایمان بیارن و همین تهاجم فرهنگی هم باعث شده بی ایمانی بیاره و خیلی مشکلات دیگه دیگه تا نسل ها دیگه میمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •