من رشته ام تجربی تقریبا فیزیک چیزی نخوندم
یه کتاب جمع بندی خوب که بشه باهاش 10-20 درصد فیزیک بزنم میخوام چیزی هست تو بازار؟
ممنون میشم راهنمایی کنین اساسی گیرم
من رشته ام تجربی تقریبا فیزیک چیزی نخوندم
یه کتاب جمع بندی خوب که بشه باهاش 10-20 درصد فیزیک بزنم میخوام چیزی هست تو بازار؟
ممنون میشم راهنمایی کنین اساسی گیرم
اینجا کمکتون می کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستمون که گفت کتاب واسه جمع بندی میخوا
یه کتاب جمع بندی مهر و ماه هست .
یکی از بچه ها پارسال همونو خونده بود 30 درصد زده بود
البته خیلی سبز فیزیک هم هست که امسال چاپ اولش اومد. اونم خوبه
بد نیس برای شروع . مطمئنا بهتر هم میشه
این سوالای سنجش اصلا خوب نیستن . حالا واسه این آزمون که هنوز درس ها رو تموم نکرده بودم گذشت . اما آزمون آخرش با قلمچی تداخل داره . به نظرم قلمچی برم بهترهاینطور نیس ؟
بچه ها بارم بندی امتحان های پیش دانشگاهی چطوره ؟
مثلا دیفرانسیل 15 نمره ترم دوم و 5 نمره ترم اول میادش ؟
من فکر میکنم اینا یه سری سوال که از سالهای قبل رو دستشون مونده بوده بهعلاوه یه تعداد سوال هم عجلهای سر هم کرده بودن، اینا رو قاطی کرده و به ما داده بودن! مثلا فیزیک یه سوال داشت که از کتاب حذف شده و مشخص بود اینو امسال طرح نکردن. البته من امیدوارم دوتا آزمون بعدیش بهتر باشه.این سوالای سنجش اصلا خوب نیستن . حالا واسه این آزمون که هنوز درس ها رو تموم نکرده بودم گذشت . اما آزمون آخرش با قلمچی تداخل داره . به نظرم قلمچی برم بهترهاینطور نیس ؟
من تو کار تخمین رتبهی سنجش هم متحیرم! طرف تخمین رتبهی سنجشش تو منطقه شده 3000، بعد گزینه دو همین درصدها رو حدود 13000 منطقه تخمین میزنه!!
==
دوستان! صفحهی آخر فیزیک یک که سازوکار تلسکوپ و دوربین نجومی و میکروسکوپ رو شرح داده باید خوند؟!
توی آبی قلمچی که اونارو توضیح داده توی درسنامه ش! توی کنکور هم ازشون اومده بود!
مثلا اینکه از 2 عدسی چشمی و شیئی تشکیل شده و کدومش بزرگتره و تصویر توشون چطوریه و این حرفا!
آره اونجوریه فصل مشتق 12 نمره میادمثلا دیفرانسیل 15 نمره ترم دوم و 5 نمره ترم اول میادش ؟
من این رو شنیدم ، مطمئن نیستم ، شنیدم نمره ی پیش یک و پیش دو یکی شده ، یعنی ده ده شده ، ده تا پیش یک ، ده نمره هم پیش دو ، برو آخرین امتحان رو از سایت بگیر یه نگاه بکن ببین چه جوری اومده ...
مال هنرشم زیاد خوب نبود. تو عمومی ها هم تستای ادبیات استاندارد بنظر نمیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)