سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟
سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟
سلام
چطوری میشه درست و دقیق تو حمله و دفاع ضربه سر زد؟
من همش کم میارم و یا گل میخورم روی سر و یا توپ از دست میدم
در ضمن مثل فیفا 12 نمیشه راحت تکل سرپایی زد مگه تاکتیکال تغییری کرده؟
بله بگردی هست. حجم گزارشگر به هر زبان ۷۰۰ مگه.
یکه بگه چه جوری تنظیمات کیبودرو مثل قبل کنیم مرسی
LT رو باید بگیری بعد سر بزنی
من اینکارو کردم ولی بازم شوک سمت راست کار نمیکنه.کسی راه حلی نداره؟
باید کیبوردو از حالت کلاسیک ببری رو حالت alternate. تو همون قسمت تنظیم کیبورد یدونه راست یا چپو بزنی عوض میشه.
به نظرم سر زدن بهتر شده از 12 . ولی راجع به تکل سرپایی چون هوش Cpu زیاد شده اکثر تکل هات رو جاخالی میده . خیلی سریع شده cpu واقعا . فقط باید contain کرد و منتظر یه پاس اشتباه از cpu باشیم که یا برسه به ما یا به دلیل first touch نتونه کنترل کنه و توپ بیفته دست ما .
cpu همچنان بصورت ناجوانمردانه ای قویه (البته تو کریر). دفاعاشون تا توپو میگیرن میزنن زیرش بعد دقیقا میرسه به یکی از یاراشون که اون جلو تو زمین ما وایستاده.
ضد حمله های cpu واقعا نابودگره و پدر ادمو در میاره، دفاعتم بخواد جلوشو بگیره از همونجا یه شوت به گوشه دروازه میزنه که گلر نمیتونه بگیردش.
در عوض مدافعای حریف خیلی خوب کار میکنن.
گل زدن از کرنر خیلی راحت شده، همینطور از سانتر از جناحین.
حالا باید یکم بازی کنم، دفاع کردن دستم بیاد چجوریه.
من هنوز بازیو نگرفتم ولی شنیدم خیلی تعداد گلها تو بازی زیاد شده و براحتی میشه با یه شوت از راه دور گل زد بطوری که که تو هر بازی 6-7 تاگل داریم.
یه چیزه دیگه اینکه first touch خیلی افراطی کار شده و بازیکنا پاسهای ساده رو هم نمیتونن درست کنترل کنن.سرعت بازیم زیاده و از حالت طبیعی خارج شده.
ممنون میشم کسی توضیحی بده که واقعا این طوریه یا نه؟
Last edited by m.a97; 12-10-2012 at 12:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)