تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 468 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

ای بابا کسپرسکی هم ظاهرش رو مثل نورتون مترویی کرد! avast هم همین کارو کرده.
    ما تازه میخواستیم اعتراض بزنیم که رابط گرافیکی رو عوض کنن!
    سلام

آقا مسعود اونها سوییت شون را باب میل خیل عظیم کاربرانش درست میکنند نه میل 4 تا کاربر ایرانی که تازه تقلبی هم استفاده میکنند

سلام محمد جان

شرکت کسپرسکی دلیل ارائه نسخه 2014 برای رفع باگ هایی که در ویندوز 8 وجود داره و هماهنگی بهتر نسخه 2014 با ویندوز 8 بوده است.
    یعنی قرار آنتی ویروس باگ های ویندوز را رفع کنه ؟؟؟

بعد یعنی نمیتونسته اینها را توی همون 2013 ارائه بده ؟؟؟

من شخصا ظاهر فبلی رو بیشتر میپسندم....حتی اوست و نورتون هم به نظر من ظاهر نسخه های قبل خیلی زیباتر و شکیلتر بود....
    به نظر من که با این ظاهر آدم احساس سبکی بهش دست میده و بهتر هست

2. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بچه ها من یه مشکلی دارم با کسپر اسکایم.وقتی می خوام لپتاپم رو وصل کنم به pc م از طریق مودمم،حتما باید آنتی ویروسم رو غیر فعال کنم تا به صورت home group بتونم mach بشم.
    گزینه ای هست توی تنظیمات کسپر اسکای که بتونم هم آنتی ویروسم رو فعال نگه دارم و هم بتونم به صورت homegroup با لپتاپم شبکه بشم؟؟

کسی نیست بدونه چیکار باید بکنم؟؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

به نظر میرسه حالش خوب نیست

هنوز چند ماهی از انتشار 2013 نگذشته رفته سراغ 2014

خب بابا بیا همون 2013 را سرو سامان بده بعد بیا نسخه جدید بده

ولی گرافیکش خیلی خیلی بهتر شده
    با سلام.

دوست گرامی تعجبی نداره که الان نسخه بتا رو منتشر کردن!...
    این هم به نفع کاربر هست و هم به نفع شرکت .
    چرا؟
    برای اینکه نسخه بتا همواره مشکلات عدیده ای رو همراه داره و هر چی زود تر منتشر بشه و به دست تستر های حرفه ای برسه اشکالات و باگ های اون رو زود تر گزارش میکنن و در انتشار نسخه اصلی شاهد اشکالات خاصی نیستیم.
    شما توجه کنید که همون نسخه 2013 هم فقط یک یا دو ورژن داشت 13.4190 هم آخرین ورژنش بود.
    اما قبلا برای هر نسخه حداقل چند ورژن مختلف انتشار میداد...
    همچنین طبق گفته یکی از کاربران سایت کسپرسکی ویژگی های زیر نیر به ورژن 2014 اضافه شده!!
    1. Optimization of the user interface, settings, etc. according to the custom research.
    بهینه سازی رابط کاربری تنظیمات و...
    2. Touch Screen support.
    پشتیبانی از قابلیت تاچ اسکرین (این یکی خیلی جذابه با توجه به ویندوز 8 ...)
    3. More banks and web stores support.
    پشتیبانی از بانک ها و فروشگاه های اینترنتی بیشتر ( قبلا که با بانک ملت باهاش مشکل داشتم... )
    4. The ability to select the browser when working with Safe Money.
    توانایی انتخاب مرور گر هنگام استفاده از قابلیت سیف مانی ... ( این رو درست متوجه نمیشم... شاید خودش از بین مرور گر های سیستم بهترینشو انتخاب کنه)
    5. Connected Standby Technology Support.
    ( این هم فکر کنم یکی از قابلیت های ویندوز 8 باشه که کسپر هم ازش پشتیبانی میکنه در این نسخه ... دقیقا هم نمیدونم چیه )
    6. Reduced computer resources usage.
    کاهش استفاده از منابع سیستم ... این یکی واقعا عالیه...

5. 9 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

آقا مسعود اونها سوییت شون را باب میل خیل عظیم کاربرانش درست میکنند نه میل 4 تا کاربر ایرانی که تازه تقلبی هم استفاده میکنند

یعنی قرار آنتی ویروس باگ های ویندوز را رفع کنه ؟؟؟

بعد یعنی نمیتونسته اینها را توی همون 2013 ارائه بده ؟؟؟

به نظر من که با این ظاهر آدم احساس سبکی بهش دست میده و بهتر هست

محمد من چی نوشتم و شما چی خواندید ، منظور بنده این بود که نسخه 2013 باگ هایی داشت که با پچ از طریق اپدیت نمیشد برطرف شود و باید با ارائه نسخه جدید باگ هایی که در محصول 2013 بود و با ویندوز جدید مشکل داشت ، برطرف می شوند ، نمونه این باگ ، باگ در قسمت HIPS بود.

به نظر من با ارائه پچ از طریق اپدیت این باگ هایی که مهم هستند ، شاید به طور کامل برطرف نشوند.
    و اینکه هر شرکتی می تونه نسخه ارائه بده و این یک قواعد نیست که شرکت ها باید ازش تبعیت کنند.

7. 7 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

بچه ها من ویندوز 8رو تازه نصب کردم, KIS 2013 هم اومدم روش نصب کردم, اما به محض اینکه نصب شد مرورگر فایرفاکسِ من بالا نمیاد! جالبه وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم درست شد, ولی وقتی نصب کردم مجددا همون مشکلُ با مرورگرم پیدا کردم.

مشکل هر چی هست به آنتی ویروس بر میگرده, چون وقتی ویندوز بالا میاد, تا آنتی ویروس بخواد بالا بیاد یکی دو دقیقه ای طول میکشه, اگه تو اون زمانی مرورگرم رو باز کنم که خوب باز میشه ولی به محض اینکه آنتی ویروس فعال شد, دیگه مرور گر هم بالا نمیاد. من حتی ورژن های مختلف Firefox رو تست کردم باز هم همون مشکل|ُ داشتم.
    اینم بگم من ورژن از KIS یعنی kis12.0.0.374en رو روی لپ تاپ (ویندوز8 64بیت) نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم و مرورگرام هم کروم و هم فایرفاکس راحت بالا میومد ولی تو PC Desktop مشکل دارم. (ویندوز8 32بیت).

الان باید چیکار کنم؟ :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بچه ها من ویندوز 8رو تازه نصب کردم, KIS 2013 هم اومدم روش نصب کردم, اما به محض اینکه نصب شد مرورگر فایرفاکسِ من بالا نمیاد! جالبه وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم درست شد, ولی وقتی نصب کردم مجددا همون مشکلُ با مرورگرم پیدا کردم.

مشکل هر چی هست به آنتی ویروس بر میگرده, چون وقتی ویندوز بالا میاد, تا آنتی ویروس بخواد بالا بیاد یکی دو دقیقه ای طول میکشه, اگه تو اون زمانی مرورگرم رو باز کنم که خوب باز میشه ولی به محض اینکه آنتی ویروس فعال شد, دیگه مرور گر هم بالا نمیاد. من حتی ورژن های مختلف Firefox رو تست کردم باز هم همون مشکل|ُ داشتم.
    اینم بگم من ورژن از KIS یعنی kis12.0.0.374en رو روی لپ تاپ (ویندوز8 64بیت) نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم و مرورگرام هم کروم و هم فایرفاکس راحت بالا میومد ولی تو PC Desktop مشکل دارم. (ویندوز8 32بیت).

الان باید چیکار کنم؟ :(
    من زیاد وارد نیستم اما شاید مشکل از اینجا باشه.برو توی setting آنتی ویروس.بعد،از سمت چپ،سربرگ اول و از زیر منوهاش گزینه ی application control رو انتخاب کن.بعد از سمت راست دکمه ی Application رو بزن.اگر مرور گرت جزء دسته ی Untrusted قرار گرفته،روش کلیک کن و نگه دارو بکشش توی پوشه ی Trusted.
    امیدوارم با این مشکلت حل بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

من زیاد وارد نیستم اما شاید مشکل از اینجا باشه.برو توی setting آنتی ویروس.بعد،از سمت چپ،سربرگ اول و از زیر منوهاش گزینه ی application control رو انتخاب کن.بعد از سمت راست دکمه ی Application رو بزن.اگر مرور گرت جزء دسته ی Untrusted قرار گرفته،روش کلیک کن و نگه دارو بکشش توی پوشه ی Trusted.
    امیدوارم با این مشکلت حل بشه.
    نه آقا مشکل این نبود. همین الان تست کردم. جدا نمیدونم چیکار کنم! مجددا مجبور شدم آنتی ویروس رو پاک کنم.

اگه کسی میدونه مشکل کجاست خواهشا کمک کنه ... :(

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من یه مشکلی دارم با کسپر اسکایم.وقتی می خوام لپتاپم رو وصل کنم به pc م از طریق مودمم،حتما باید آنتی ویروسم رو غیر فعال کنم تا به صورت home group بتونم mach بشم.
    گزینه ای هست توی تنظیمات کسپر اسکای که بتونم هم آنتی ویروسم رو فعال نگه دارم و هم بتونم به صورت homegroup با لپتاپم شبکه بشم؟؟
    سلام من تا حالا تو کار شبکه نبودم اما برو تو بخش فایروال دربخش network بر روی کانکشنها راست کلیک کنید تنظیمات رو بزار رو trusted ببینید چی میشه
    Last edited by kases; 20-03-2013 at 22:23.

12. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان من KAV 2103 رو دارم،هر چی فایل key روش تست میکنم فقط 30 روزه فعال میشه!
    راهی هست مثلا 90 روز فعال بشه یا کلا فایل های key همه 30 روزه هستن؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

.................
    Last edited by SAM_FISHER_HQ; 21-03-2013 at 23:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •