دوستان گرامی با نزدیک به 21 میلیون تومن پول کدوم رو پیشنهاد میدین؟
تیبا نو // پژوپارس کارکرده (چه مدلی گیرم میاد و اینکه پژو پارس وضعیت بهای قطعات و سوخت و .. چجوری هست؟)
با سپاس
دوستان گرامی با نزدیک به 21 میلیون تومن پول کدوم رو پیشنهاد میدین؟
تیبا نو // پژوپارس کارکرده (چه مدلی گیرم میاد و اینکه پژو پارس وضعیت بهای قطعات و سوخت و .. چجوری هست؟)
با سپاس
بهتر است ابتدا اولویت هاتون رو بیان کنید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد .
خب جادار بودن و بهای ارزان قطعات و کممصرف بودن از موارد مهم هست.
البته پژوپارس گمون کنم خیلی برتر باشه از هر نظر ولی میخواستم بدونم با 21 میلیون تومان پول چه پژوپارسی گیرم میاد و اینکه اگر بخواین موارد مهم رو با هم بسنجید این دو خودرو هر کدوم در برابر دیگری چه برتریهایی دارند (با توجه به اینکه تیبا رو میشه نو خرید و پژوپارس باید کار کرده باشه)
---
یک راهنمایی هم نیاز دارم. اینکه من برای خرید خودرو کارکرده پژوپارس باید کجا برم؟ از روزنامه پیگیری کنم بهتره یا بنگاه یا .....
با سپاس
با این بودجه بهتره برید سمت 405 مدل 89 که تقریبا با ملاک هاتون هماهنگ است و با پارس هیچ تفاوتی نداشته و تنها تفاوت چراغ ها ی آن میباشد .
برای خرید ماشین باید جستوجوی لازم رو هم در بنگاه ، هم در جمعه بازار و هم در اینترنت داشته باشید تا مورد مرغوب و خوب رو پیدا کنید .
برای خرید پارس هم میتونید به مدل 85 فکر کنید که به نسبت 405 حدود 4 سال بیشتر کارکرده و همون سواری و خدمات رو برای شما به ارمغان می آورد .
Last edited by Pourya-pc; 13-01-2014 at 19:56.
پژو پارس مدل 1384 تمام بیمه تخفیف بیمه 6ماه مونده بدون رنگ فنی سالم تک برگ سند رنگ نقره ای لاستیک 60% چند؟
پارس 84 ---->بین 17 تا 18 ملیون تومان
ریو 86 دوتا در رنگ و چند مورد جزئی دیگه. شاسی ها و فنی سالم. بیمه تا 7/93 و 18 میلیون. قیمت را چطور ارزیابی میکنید ؟
قیمت مناسب است .
سلام دوستان
من میخوام پراید 131SX بخرم
قیمت مدلهای 90 و 91 و 92 در حال حاظر چقدره؟
Last edited by ANALIA2011; 17-01-2014 at 22:43.
90 --->15.500
91--->16.200
92 فکر نکنم گیر بیاد ، مدلای اربگ دارش هستن که از 17.200 شروع میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)