تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 421 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان اگه بخوایم یه دختر خانومی رو یه جا سوار کنیم (بقولی بلندش کنیم طرف سنده قرار نیس باشه!) چی میتونیم بگیم ما پسرا؟ تورو خدا کمک کنید ممنون
    به نظرم همون لحظه فکر کن که دختر دار شدی و دخترت گوشه خیابون ایستاده، هرطور دوست داری با دخترت رفتار کنن و یه جا سوارش کنن، شما هم همانطور رفتار کن.

2. 12 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به نظرم همون لحظه فکر کن که دختر دار شدی و دخترت گوشه خیابون ایستاده، هرطور دوست داری با دخترت رفتار کنن و یه جا سوارش کنن، شما هم همانطور رفتار کن.
    الان شما داری تیکه میپرونی دیگه؟ اگه اینطوره که بدون خیلی خودشیرینی.برو جلو یکی دیگه از این کارا بکن لازم نیس اینجا زور بزنی به جای کمک دری وری بگی!!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

الان شما داری تیکه میپرونی دیگه؟ اگه اینطوره که بدون خیلی خودشیرینی.برو جلو یکی دیگه از این کارا بکن لازم نیس اینجا زور بزنی به جای کمک دری وری بگی!!

تیکه نبود دوست عزیزم.
    نه من در موقعیت اجتماعی هستم که تیکه بپرانم، نه شما در مقامی هستین که بهتون تیکه انداخته بشه.
    ممنون از ادبیاتتون.

حرف من اساسی ترین اصل فلسفی انسان است:

با هرکس همانطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کند.

5. 17 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تیکه نبود دوست عزیزم.
    نه من در موقعیت اجتماعی هستم که تیکه بپرانم، نه شما در مقامی هستین که بهتون تیکه انداخته بشه.
    ممنون از ادبیاتتون.

حرف من اساسی ترین اصل فلسفی انسان است:

با هرکس همانطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کند.
    منکه واقعا از حرفتون گیج شدم شما اگر میتونین کمکی کنید لطفا بگید وگرنه این حرفای فلسفی تو این کارا جایی نداره
    ضمنا من نه دختر دارم نه خواهر ولی به این چیزا حساسیت نخواهم داشت.
    از دوستان کسی میتونه برادری کنه منو راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان اگه بخوایم یه دختر خانومی رو یه جا سوار کنیم (بقولی بلندش کنیم طرف سنده قرار نیس باشه!) چی میتونیم بگیم ما پسرا؟ تورو خدا کمک کنید ممنون

طرف خاصی رو مد نظر دارید و میخواید این برنامه رو روش اجرا کنید ؟
    یا اینکه همینجوری بدون برنامه های قبلی میخواید روی کیس هایی که به پستتون میخورند برنامتونو اجرا کنید ؟

اگه مورد اولی به شما صدق میکنه که روش ماشین روش مناسبی نیست و باید از روشهای دیگه ای استفاده کنید !
    اما اگه مورد دومیه دیگه اون بستگی به دختره داره که چه نوع دختری هست ! پا میده یا نه ! البته به ماشین شما هم بستگی داره که چی باشه !

این قسمت یعنی چی متوجه نشدم؟
    طرف سنده قرار نیس باشه!
    Last edited by banii; 09-06-2014 at 13:56.

8. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

طرف خاصی رو مد نظر دارید و میخواید این برنامه رو روش اجرا کنید ؟
    یا اینکه همینجوری بدون برنامه های قبلی میخواید روی کیس هایی که به پستتون میخورند برنامتونو اجرا کنید ؟

اگه مورد اولی به شما صدق میکنه که روش ماشین روش مناسبی نیست و باید از روشهای دیگه ای استفاده کنید !
    اما اگه مورد دومیه دیگه اون بستگی به دختره داره که چه نوع دختری هست ! پا میده یا نه ! البته به ماشین شما هم بستگی داره که چی باشه !
    مورد اول که نه اون فرق میکنه باید از یه راه خوب وارد شد بحثم رو مورد دوم هست ماشینم هم 206 هست همین تو وسعمونه :| موردا هم زیر 20 سال بیشتر...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بالا توضیح دادم
    منظورم دخترای عادی هست که شما میبینی زیاد پیچیده نیس ههه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون
    والا من خودم رو دوستی مد نظرمه ولی یه چیزی هست اینکه الان نمیشه روش حساب باز کرد یعنی ببخشید سگ صاحابشو نمیشناسه امروز طرف با یکی هست فردا با یکی دیگه یا همزمان با چند نفر.من خودم همچین ادمی نیستم ولی خوب باید کنار بیام با این موضوع..
    ما فامیل زیادی نداریم که بخوان یه جا ببینن ابروم بره حواسم هست فقط شما لطف کن بگو چی بگم با چی شروع کنم خودم یه چیزایی در نظر دارم نظر بقیه رو میخوام بدونم.الانم دوستای من انجام میدن ولی متاسفانه متاسفانه همه به فکر خودشون هستن طرف 100 تا زید داره حاضر نیس یه جا کمک کنه این ایدشونه دیگه کاریش نمیشه کرد.منم خودم بهتر میدونم چیکار دارم میکنم و نیاز به یاداوری بهم نیس به قران.ببخشید اینطوری میگم ولی اینو گفتم چون دارم میبینم همه دارن نهی از منکر میکنن منو به جا کمک :(

دوست گرامی عنوان تاپیک : آداب معاشرت
    برای؟ رفتار اجتماعی بهتر!
    کار شما از اساس از لحاظ اخلاقی اشتباه هست
    بنابراین نباید انتظار جواب دلخواه در این مکان داشته باشید
    راهنمایی دوستان شامل کارهای در چارچوب اخلاقیات میشه و نه غیراخلاقی

لطفا ادامه ندید بحث رو

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام

تو این شرایط چندین راه کار هست که به نظرم جواب میده.

اولیش : ولی اصلا جالب نیست.

دومیش : مظلوم نمایی کنید که یکی از دوستان هم چند روز پیش موضوعی در موردش ایجاد کرده بودند. خیلی ها رو دیدم وقتی طلبی دارند از کسی جوری برخورد می کنند که انگار اگر پولشون رو ندی دیگه هیچی ندارن. مثلا می کن به فرض چند نمونش رو میگم. میگند اجاره خونم عقب افتاده صاحب خونه می خواد وسایلم رو بریزه تو خیابون. یا بچم مریضه پول ندارم ببرمش دکتر. یا بچه هام یک ماهه گوشت نخوردند شوخی نمی کنم کاملا جدی عرض می کنم.

حالا اون حرف ها بیشتر برای طلب های بزرگ زده میشه. که به نظر من بدترین بدترین و بدترین راه ممکنه ! اصلا نمی فهمم چرا بعضی ها اینکار رو می کنند.

سومیش : اما راه سوم که می خوام بگم به نظر خودم بهترین راه هست. وقتی همتون با هم هستید بهشون بگید من حساب خودم رو اون روز دادم ولی شما هنوز پول اون روز که رفتیم بیرون رو ندادید.

رک و پوست کنده بهشون بگید که شما هم حساب تون رو بدید که کدورتی پیش نیاد بینمون. این برای زمانی هست که فکر می کنید از روی قصد نمی خوان طلب شما رو بدند.

ولی اگر واقعا بدون قصد اینکار رو انجام می دن و واقعا یادشون میره. بهشون بگید که اون شب انقدر شد حسابمون که X مقدارش مال من بود که حساب کردم X مقدارش مال Y هست که باید حسابش رو بده و X مقدار دیگش هم مال Z هست که هنوز حسابش رو نداده.

ولی در کل من خودم نظرم اینه که در مسائل اقتصادی حتی برای 100 تومان ( 100 تا تک تومان ) هم نباید تعارف داشته باشید و باید همون 100 تومان رو هم حتی از برادرتون و خواهرتون هم که باشند بگیرید.

کلام آخر اینکه اگر می بینید از قصد خودشون رو زدند به فراموشی شما هم خیلی راحت و آسوده بر گردید رک تو صورتشون حرفتون رو بزنید. اس ام اس و تماس و ایمیل و وی چت و وایبر هم گره ای از کار باز نمی کنه در شرایط شما.

موفق باشید
    مورد اول که هیچی دخترارو نمیشه زد
    مورد دومم در مورد من صدق نمیکنه چون نه بچه دارم نه خونه
    مورد سومم اینکه من رک و پوست کنده گفتم بهشون بعد گفتن چشم حتما میریزیم برات! الان از اون میریزیم برات 2 هفته گذشته :|
    دیگه موندم چه کنم واقعا تو مخن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان یکی از دوستان نزدیکم یکی از عزیزانش فوت شده
    حضوری امکان دیدنشون رو ندارم بنظرتون چطور میشه بهش دلداری داد؟با چه جملاتی که نه کلیشه ای باشه و هم اینکه موثر هم باشه
    ممنونم

14. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •