به نظرم همون لحظه فکر کن که دختر دار شدی و دخترت گوشه خیابون ایستاده، هرطور دوست داری با دخترت رفتار کنن و یه جا سوارش کنن، شما هم همانطور رفتار کن.
![]()
به نظرم همون لحظه فکر کن که دختر دار شدی و دخترت گوشه خیابون ایستاده، هرطور دوست داری با دخترت رفتار کنن و یه جا سوارش کنن، شما هم همانطور رفتار کن.
![]()
الان شما داری تیکه میپرونی دیگه؟ اگه اینطوره که بدون خیلی خودشیرینی.برو جلو یکی دیگه از این کارا بکن لازم نیس اینجا زور بزنی به جای کمک دری وری بگی!!
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
تیکه نبود دوست عزیزم.
نه من در موقعیت اجتماعی هستم که تیکه بپرانم، نه شما در مقامی هستین که بهتون تیکه انداخته بشه.
ممنون از ادبیاتتون.
حرف من اساسی ترین اصل فلسفی انسان است:
با هرکس همانطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کند.
منکه واقعا از حرفتون گیج شدم شما اگر میتونین کمکی کنید لطفا بگید وگرنه این حرفای فلسفی تو این کارا جایی نداره
ضمنا من نه دختر دارم نه خواهر ولی به این چیزا حساسیت نخواهم داشت.
از دوستان کسی میتونه برادری کنه منو راهنمایی کنه؟
طرف خاصی رو مد نظر دارید و میخواید این برنامه رو روش اجرا کنید ؟
یا اینکه همینجوری بدون برنامه های قبلی میخواید روی کیس هایی که به پستتون میخورند برنامتونو اجرا کنید ؟
اگه مورد اولی به شما صدق میکنه که روش ماشین روش مناسبی نیست و باید از روشهای دیگه ای استفاده کنید !
اما اگه مورد دومیه دیگه اون بستگی به دختره داره که چه نوع دختری هست ! پا میده یا نه ! البته به ماشین شما هم بستگی داره که چی باشه !
این قسمت یعنی چی متوجه نشدم؟
طرف سنده قرار نیس باشه!
Last edited by banii; 09-06-2014 at 13:56.
مورد اول که نه اون فرق میکنه باید از یه راه خوب وارد شد بحثم رو مورد دوم هست ماشینم هم 206 هست همین تو وسعمونه :| موردا هم زیر 20 سال بیشتر...
بالا توضیح دادم
منظورم دخترای عادی هست که شما میبینی زیاد پیچیده نیس ههه
دوست گرامی عنوان تاپیک : آداب معاشرت
برای؟ رفتار اجتماعی بهتر!
کار شما از اساس از لحاظ اخلاقی اشتباه هست
بنابراین نباید انتظار جواب دلخواه در این مکان داشته باشید
راهنمایی دوستان شامل کارهای در چارچوب اخلاقیات میشه و نه غیراخلاقی
لطفا ادامه ندید بحث رو
مورد اول که هیچی دخترارو نمیشه زد
مورد دومم در مورد من صدق نمیکنه چون نه بچه دارم نه خونه
مورد سومم اینکه من رک و پوست کنده گفتم بهشون بعد گفتن چشم حتما میریزیم برات! الان از اون میریزیم برات 2 هفته گذشته :|
دیگه موندم چه کنم واقعا تو مخن![]()
دوستان یکی از دوستان نزدیکم یکی از عزیزانش فوت شده
حضوری امکان دیدنشون رو ندارم بنظرتون چطور میشه بهش دلداری داد؟با چه جملاتی که نه کلیشه ای باشه و هم اینکه موثر هم باشه
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)