خوب سیستم شما دقیق چیه؟؟
خوب سیستم شما دقیق چیه؟؟
RAM:2 GB
EVGA nVIDIA GeForce 9500 1GB DDR2
CPU AMD Phenom II*4 B60
Hard:500 GB
منم درایور مخصوص یعنی ورژن 285.79-desktop-win7 رو از خود سایتش گرفتمم
سیستمم هم اینه
cpu : intel core Duo cpu E7500-2.93 GH
RAM : 4 GB
VGA :NVidia Ge Force 9500 GT
بازی رو هم توی حالت LOW گذاشتم ولی بازم کنده
یه لینک از یه کرک درست و حسابی میزارید
ممنون
این بازی چقدر برایتنسش زیاده
البته در فضای باز و مخصوصا پشت بامها
واقعا چشام درومد
این ایراد از خود گیمه یا تنظیمات گیم من ؟
منم که با PS3 بازی کردم همین جوری بود
سلام ببخشید من بازیو نصب میکنم وقتی کلیک میکنم که وارد بشم این ارور رو میده
ممنون میشم کمکم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دوی شما گرافیکتون ضعیفه نباید انتظار فریم بالایی رو از بازی حتی در حالت low داشته باشید....
فکر کنم شما با این گرافیکها باید در حالت low اونم یه چیزی بین 600*800 و 768*1024 بازی کنید که البته نه خیلی روون!!
سلام
در نسخه Black Box با کرک Reloaded وقتی بازیو اجرا میکنم صفحه بازی باز میشه اما ارور Stoped Working میده.
گرافیک 4670 HD و رم هم 4 گیگ هست.
مشکل چیه؟
سلام
در نسخه Black Box با کرک Reloaded وقتی بازیو اجرا میکنم صفحه بازی باز میشه اما ارور Stoped Working میده.
گرافیک 4670 HD و رم هم 4 گیگ هست.
مشکل چیه؟
درسته گرافیک ما ضعیفه ولی شرکت الکترونیک آرتز خیلی اشتباه میکنه که مارو بیشتر از یک هفتس مچل کرده، خوب مثل آدم سیستم مورد نیاز واقعی رو بدن نه الکی مردمو گول بزنن واسه سود بیشتر....بعدشم معمولا وقتی سیستم آدم یخورده کمتر از سیستم ریکورمنت باشه بازم در اکثر مواقع بازی اجرا میشه چه برسه به ما که دقیقا همون چیزایی که نوشته بود رو داریم (حتی بعضی ها بالاتر ازون چیزی که نوشته!) ولی بازم نمیتونیم راحت بازی کنیم
راستی با رزولوشن 600 در 400 (یادم نیست چند بود ولی آخرین گزینه بود) هم امتحان کردم (کلا هر مدلی شما بگی امتحان کردم) ولی فرق محسوسی در بازی متوجه نمیشم و اصلا انگار نه انگار که این همه اختلاف بین ultra و low باید باشه ، در همه ی شرایط بازی کند و همراه با افت فرم هست....
چند روز دیگه مدرن وارفار3 رو نصب میکنم، اگه اونم روی سیستمم راحت اجرا نشد که هیچ ولی اگه تونستم اونو راحت بازی کنم وای به حال EA سودجو،کلا فیفا12 رو پاک میکنم همش پس2012 بازی میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)