سلام
اگه لطف کنید، این رو هم ترجمه کنید ممنون می شم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه لطف کنید، این رو هم ترجمه کنید ممنون می شم.
سلام
برای پست 1839: به این معنی که باید اجازه داده شود اصول عمومی بجای اعمال پاسخهای اختصاصی بر اینکه افراد چگونه مشکالات را حل میکنند اثربگذارد.
برای پست1840:1- ترکیبی از فرآیندها را ترقی میدهد (یا تقویت میکند).
2-این مدل به مقدار (یا سطح) کافی از خویشتن داری (یا خویشفرمانی؟) در افراد نیاز دارد.
3-عناصر باعث ایجاد چیز میشوند. (یعنی شرایط ایجاد یا توسعه را فراهم میکنند)
پست 1841
چه علایمی را میتوانیم تشخیص دهیم که به ما بگوید CQ کافی در میان تیم ما وجود نداشته است؟
حس ضعیف جهتگیری: علامت اینکه دینامیک (همآیند یا برآیند؟) سر به پایین/ ته به بالا بخوبی میزان نبوده است.
سلام
من منظور جمله اول رو متوجه نشدم. به همین خاطر، جمله بعدی اش رو هم آوردم. من اینطوری فهمیدم که با احترام به ارزش مثبت می شه به همر ترازی رسید یعنی رسیدن به هم ترازی، اون قدر که ما فکر می کنیم، سخت نیست.
سلام
همتراز کردن سطوح منطقی خودمان، آن چنان که ممکن است تصور کنید، پیچیده نیست. یکی از رایجترین کشفهایی که مردم هنگامی که یک فرآیند همترازسازی را اجرا میکنند به آن میرسند این است که حتا رفتارهای بسیار منفی و خودمحدودکننده، تلاشهایی هستند برای گرامیداشت یک ارزش مثبت در سطح عمیقتر. برای مثال کسی که نسبت به همکارش که به او گزارش میکند (برایش خبر میآورد) بسیار سختگیر و دیکتاتورگونه است ممکن است در [پاسخ به] پرسشهای همترازسازی دریافته شود که این رفتار بر اساس ارزشِ کمک کردن به شخص برای (یا با هدف) بدست آوردن بهترین [عملکرد] از اوست.
خلاصه اش اینه که: کسی که به همکارش سخت میگیرد، کارش را اینگونه توجیه میکند که بخاطر خود او (فرد دوم) این سختگیری را میکند تا او بتواند بهترین عملکرد خود را ارائه دهد. درواقع این رفتار منفی (سختگیری و دیکتاتورمآبی) را بعنوان یک ارزش مثبت میداند.
اون people در خط دوم باید اشاره به پژوهشگر داشته باشه که داره همترازسازی را بررسی میکنه.
سلام,
معنی oversteer و understeer در خصوص اصلاحات خودرو به چه معنیه , خودم سرچ کردم ولی کمی تردید دارم,
Oversteer : به معنای پیچش راحت تر و بهتر فرمان و کنترل بهتر , understeer : برعکس ترجمه قبلی,
آیا درست برداشت کردم؟
و معنی این جمله:
They have no effect on lengthways pitching movement.
باتشکر از همه.
Last edited by Reza82N; 16-09-2012 at 19:08.
سلام
این را میشه ترجمه کنید؟ چیزی که خودم ترجمه کردم مفهوم را اصلا نمیرسونه، البته خودم هم مفهومش را درست نگرفتم.
The adaptive learning is based on the assumption that the ANN to start with is well trained in such away that it can perform input/output mapping for the initial training set with a high degree of accuracy.
یادگیری تطبیق پذیر بر اساس این فرض است که ANN در آغاز، به بهترین شکل آموزش دیده باشد به طوریکه بتواند برای ورود / خروجی عمل، طرح ریزی کند تا یادگیری اولیه با درجهی بالایی از دقت تنظیم شود.
Last edited by singleguy; 16-09-2012 at 22:04.
برخی از دیکشنری ها اینطور اینا را ترجمه میکنن:
oversteer
تمایل به پیچیدن بیش از حد راننده مخصوصا سر پیچ
understeer
تمایل ماشین به مستقیم رفتن در پیچ شدیدتر از انتظار راننده
و اما اون جمله ای که گفتید... آقا دست رو دلم نگذار که دلم خونه. این pitching را خودم هم خیلی دنبال مفهومش گشتم ولی پیدا نکردم..... این اون جمله ای هست که من توی ترجمش موندم:
First, gyroscopic forces occur whenever a vehicle departs from its straight-line course, such as in turning and in pitching upward or downward from road grades.
میشه یه نفر معنی این pitching را بگه؟ فکر کنم من و رضا، دنبال یک معنیش میگردیم چون سوال هردمون در ارتباط با وسایل نقلیه هست.
آقا ممنون بابت معنی اون افعال؛
بنظرم معنی Pitchًمیشه؛
به سمت بالا یا پایین رفتن سر خودرو یا ته خودرو;
The pitch angular inertia detracts from the ability of the suspension to keep front and back tire loadings constant on uneven surfaces and therefore contributes to bump steer.
یا؛
Pitch is a tilt motion where the front goes down as the back goes up and vice versa.
یا؛
Pitch is a rotation about the lateral (left to right) axis, commonly referred to as the 'Y' axis. This is noticeable under heavy braking or harsh acceleration where the nose of the vehicle may be seen to dip or lift.
اینم جمله من؛
![]()
Last edited by Reza82N; 17-09-2012 at 03:01.
سلام
یادگیری انطباقی بر این اساس بنا نهاده شده که برای شروع [مثلاً؟] ANN چنان خوب آموزش دیده که بتواند نقشه برداری ورودی/خروجی را با دقت بالا برای مجموعه یادگیری آغازین اجرا کند.
خودم موضوع مطلب را متوجه نشدم؛ روانشناسیه یا تربیتی یا تکنولوژی اطلاعات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)