تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 332 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان.

بنده اماتور هستم و برای اولین بار بازی PES2012 را روی لب تاپم نصب کردم.فقط Pesedit 1.3_PESEdit.com 2012 Patch را با حجم 360 مگابایت دانلود کردم تا بلکه بازی کامل تر شه. ایا بازم فایلی چیزی هست که بخواد کامل ترش کنه؟

ممنون از راهنمایی تون

با تشکر
    Last edited by Javad0111; 18-10-2011 at 14:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام دوستان من become a legend بازی میکنم باید چیکار کنم تا دسته بازیکن بره بالا به علامت توپ دادن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

سلام دوستان من become a legend بازی میکنم باید چیکار کنم تا دسته بازیکن بره بالا به علامت توپ دادن؟
    واسه من كه با دسته بازي ميكنم R2 شما اگه با دسته بازي مي كني يا R2 يا R1

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

سلام دوستان.

بنده اماتور هستم و برای اولین بار بازی PES2012 را روی لب تاپم نصب کردم.فقط Pesedit 1.3_PESEdit.com 2012 Patch را با حجم 360 مگابایت دانلود کردم تا بلکه بازی کامل تر شه. ایا بازم فایلی چیزی هست که بخواد کامل ترش کنه؟

ممنون از راهنمایی تون

با تشکر
    نه ديگه همين پچ 1.3 بازي رو واقعا كامل ميكنه

بايد منتظر بموني پچ هاي جديد تر بياد

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم خواهشا بدون تعصب جواب بدید
    من دو ساله همpesمیزنم همfifaبه نظرتون بینpes12وfifa12کدوم سر ترن؟چون امسال خیلی میگفتن عالیه و اینا....

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم خواهشا بدون تعصب جواب بدید
    من دو ساله همpesمیزنم همfifaبه نظرتون بینpes12وfifa12کدوم سر ترن؟چون امسال خیلی میگفتن عالیه و اینا....
    من بعد از شنيدن اين كه فيفا خيلي پيشرفت كرده فيفا رو هم گرفتم البته دو روز بعد از بازي كردن pes در يك كلام بگم فيفا هنوز خيلي بايد كاركنه تا به pes برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

میشه خواهش کنم یکی جواب ما رو بده و هر چی پچ رسمی کونامی هست رو یه جا بزاره تا ما دانلود کنیم ممنون میشم به خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

بچه ها سایتی ایرانی یا جایی که بشه لیگ قهرمانان آسیا رو جایگزین جام لیبرتادورس بکنه سراغ ندارین؟
    و پچی هست که لیگ ایران ترکیه و کره و ژاپن رو جایگزین لیگ فرانسه هلند و پرتغال و D2 بکنه؟
    خواهشا حتما جواب بدین خیلی خیلی حیاتیه...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام آرمین جان.من نسخه قبلی رو برای pc دارم.یعنی همونکه قبل از 14 اکتبر اومده بود.برو تو تاپ پلیر با یه تیم دسته سوم بازی کن دفاع آخر تیم حریف مثل مسی همه بازیکنانت رو تا دروازت دریبل میکنه.خیلی شاهکاره بخدا همه شدن بارسا.البته میشه جلوشونو گرفت ولی خدایی سیمولیشن رو انداختن ته گل...
    این نسخه نهایی هنوز این موارد رو داره یا درست شده؟
    والا من که الان دارم بازی می کنم ساده بگم بیگینر این از پروفشنال 2011 و 2010 خیلی خیلی سخت تره من الان بازی رو بیگینر بازی می کنم شدیدا مشکل دارم البته اینم بگم تیم ضعیفی برداشتم جهت کوپا سانتاندر یه تیم مکزیکی هست آمه ریکا هست فک کنم ولی توی همون بیگینر هم به سختی می برم دروازبان ها اکثرا توپ رو می گیرن قبول دارم روی بیگینر زیاد حریف نمی تونه صاحب توپ باشه درنتیجه مجبور نیستم دنبال توپ بدوم ولی برای گل کردن حملات واقعا کار سختی دارم با این دفاع و دروازبانی... کلا با این وضع وقتی تصور اینو می کنم که چطور باید توی تاپ پلیر یا سوپر استار بازی کنم بیخیال میشم... احساس می کنم به صورت بی رویه ای بازی رو سخت کرده ولی کلا از خود بازی خوشم اومده درسته گیم پلی جذابی نداره ولی خارج از بازی سوژه های جالبی به کار برده...

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میشه خواهش کنم یکی جواب ما رو بده و هر چی پچ رسمی کونامی هست رو یه جا بزاره تا ما دانلود کنیم ممنون میشم به خدا
    برو به این سایت تمامی پچ های رسمی و غیررسمی pes هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها واسه pes چمن خوب سراغ دارید؟ اخه چمناش طبیعی نیست اصلا سبز نیست یکی دوتاشو از pesbaz دانلود کردم ولی بدتر شد اگه کسی داره ممنون میشم بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •