آقا دارم مسخرش ميكنم.
بله
خير
آقا دارم مسخرش ميكنم.
فقط يك هفته قبل از شروع فصل اومده پرسپليس و اين تيم رو كه اينقدر وضعش خراب بود رو زنده كرده. حالا كجاي اين خنده داره.
پس از مذاکرات انجام شده میان اعضای کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال ایران با ژورژه، دو طرف به طور کامل با یکدیگر به توافق رسیدند و ژورژه به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به فیفا معرفی شد.فیفا در سایت خود و در بخش مشخصات فوتبال ایران به طور رسمی ژورژه را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران معرفی کرده است.
در مورد سوابقشم بگم كه آرتور جورج درسالهای گذشته هدایت تیم های باشگاهی ویتوریو گیمارش، بلننزه، پورتیمنونسه، آکادمیکا کوئیمبرا، پورتو و بنفیکا از پرتغال، ماترا ریسینگ و پاریسن ژرمن از فرانسه، ویتس آرنهم هلند، النصر و الهلال عربستان و زسکا مسکو روسیه را برعهده داشته است
آرتورجورج سرمربی پیشین تیم های ملی فوتبال سوئیس و پرتغال که از سال 2002 تاکنون با هیچ تیمی قرارداد نداشته است
سايت فيفا هم آرتور رو مربي ايران اعلام كرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب خدا رو شکر. آرتور جورج هم مربي بسيار خوبيه.
آرتور ژورجه براگا ملو تيکرا (Artur Jorge Braga Melo Teixeira)، نام مربي پرافتخار پرتغاليست که 61 سال پيش، در سيزدهم فوريه 1946 و در همان شهر پورتوي پرتغال متولد شده است.
جورج مربيگري را با پورتو آغاز کرد. سه بار در سالهاي 85، 86 و 90 ميلادي قهرمان ليگ پرتغال و همچنين دوبار و اينبار در سالهاي 88 و 91 به مقام اولي جام حذفي اين کشور رسيده است. بزرگترين افتخار جورج اما زماني رقم خورد که او در فينال جام اروپاي 1987 موفق شد با پورتو، 2 بر 1 بايرن مونيخ را شکست دهد و قهرمان اين قاره گردد.
آرتور جورج را بايد يکي از پرافتخارترين مربيان اروپا دانست. البته ناگفته نماند که يکي از بدترين رخدادهاي دوران مربيگري او، زماني بود که با تيم ملي کامرون نتوانست به جام جهاني 2006 صعود کند که درمقابل ديگر افتخاراتش، چندان پررنگ نيست.
از ديگر تيمهاي نامداري که او در آنها مربيگري کرده، ميتوان به پاري سنژرمن، بنفيکا، و النصر عربستان اشاره کرد. تيم ايران، پس از پرتغال، سوئيس و کامرون، چهارمين تيميست که جورج مربيگري آنرا بر عهده ميگيرد.
آرتور در زمان بازيگري در پورتو نيز 4 بار در ليگ پرتغال و 2 بار در جام حذفي آن کشور به مقام قهرماني دست يافته است.
اکنون در فايلهاي ضميمه، به دو نشان خوب از دو منبع معتبر اشاره شده است که همگي مربيگري رسمي او را در تيم ملي کشورمان، تاييد ميکنند.
موفق باشيد.
منبع متن بالا: دانشنامه انگليسي ويکيپديا
این یارو خیلی خفنه از سیبیلهاش داره خون میچکه
قبلا توی قصابی کار نمیکرده....
آرتور احتمالاً فرچه واکس نداشتن منزلمن با داداش آرتور شوخی دارم هاااا
![]()
آقا به تالار افتخارات این مربی سده قبل اروپا اضافه کنید :
مربی کرتیل فرانسه , توانست در یک فصل این تیم را از دست دو فرانسه به دسته 3 ببرد ... تشویق
مربی گری تیم ملی کامرون در مقدماتی جام جهانی و اوت کردن این تیم پر ستاره .... تشویق
.
.
.
.
هنوز هم بگم ... کجای این مربی خوبه ؟ اه
من نمیگم حتی فردوسی پور و مزدک هم این بابا رو قبول ندارند ...
اگه استیلی بره اون موقع می فهمی کجاش خنده داره ... این تیم حمید استیلی.... والا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)