تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 280 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بی‌انصافی نکنیم، هوشیار رو شوت‌ها ضعیف هست، اما این شوت‌ها هم همه در گوشه‌ترین نقطه‌ی دروازه بودن ! جمع کردنش راحت نبود ! الحق تو تک به تک‌ها خوب عمل کرد ...

اما هافبک‌ها و مدافعا پشت 18 نباید چند بار از یه سوراخ گزیده می‌شدن ...
    خیلی حیف شد این بازی رو نتونستیم ببریم ...
    پرسپولیس خوب بازی کرد، هم خط دفاع، هم خط هافبک عالی بودن (البته صرف نظر از گل‌های فجر) ...
    دفاعا نیمه‌ی اول نقص نداشتن، تو تمام مصاف‌های رو در رو اجازه‌ی نفس کشیدن ندادن به فجر ...
    خط هافبک هم، چه در توپ گیری و چه در پخش توپ از روزهای خوبش رو سپری کرد.

روحیه‌ی برگشتن به بازی فوق‌العاده است ...
    من از بازی تیمم راضی‌ام و از این باخت به اون شکل ناراحت نیستم، چون می‌دونم دنیزلی روی نقاط ضعف تیمش کار می‌کنه تا تو جام باشگاها این جوری دروازه‌اش باز نشه ...

امروز پاس‌کاری‌ها، پخش توپ‌ها، حتی دور کردن‌ها، عالی بود ... شروع مجددای هوشیار همه رو سر مهاجما بود. دور کردن مدافعا خیلی خوب به بازیکنای خط هافبک و حمله می‌رسید.
    چند صحنه پاسکاری معرکه داشتن که بیش‌ترش هم از مغز متفکرمون محمد نوری شروع شد. زارع هم تو جمع کردن میونه‌ی میدون خیلی خوب بود.
    ما رو سه تا شوت تقریباً غیرقابل‌مهار (به جز گل سوم) گل خوردیم. اما دو تا گل خوب زدیم و حداقل 3 گل صد در صد رو هم نزدیم. ای کاش موقعیت نوری دقیقه‌ی 90 گل می‌شد. کمی آروم‌تر زده بود قطعاً گل بود ...
    شجاعت دنیزلی هم ستودنی است. سه نیروی تهاجمی میاره تو، و فقط یه نیروی تدافعیش رو خارج می‌کنه. ریسک بزرگی بود، اما جواب داد.

فقط می‌تونم بگم، حیف ...
    خیلی راحت 3 امتیاز از دستمون پرید.
    من تا حدودی با حرف شما موافقم اما نه کامل.
    چرا زمانی که عابدزاده دروازه بان پرسپولیس و تیم ملی بود ، کم شیرجه می زد ؟
    خب معلومه به خاطر جایگیری خوب. اگه هم شیرجه می زد همیشه دستانش یا نزدیک به توپ بود و یا اون رو دفع می کرد.
    زمان ایلیچ اگه یادتون باشه او هم گل های بدی از شوت خورد اما آیا شوت هایی که به او زده شد با شوتهایی که به هوشیاز زدن یکی بود ؟
    هوشیار تو این دو تا بازی که 4 تا گل از شوت خورده با همه توپ ها فاصله داشته ؟ چرا ؟
    یا شیرجه خوب نمی زنه که اینطور نبود و شیرجای نسبتا خوبی داشت ، یا اینکه جایگری خوبی تداشته که قطعا همین بوده.
    ضمنا قبول دارم که هافبک ها هم کلا زیاد خوب بازی نمی کنن.
    به تنهایی خوبند اما در تیم نه. نه می تونن مهاجم ها رو خوب تغذیه کنند و نه می تونن کارهای دفاعی رو خوب انجام بدند و جلوی شوت های این چنینی رو بگیرند. کلا سردرگمند.

اما مسئله اینه که پرسپولیسی که تو یک فصل حداکثر 5 تا باخت میاورد الان نزدیک 10 تا باخت داره اگه اشتباه نکنم.
    فاجعه است. فاجعه.

2. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخ خدا،آخه چقد من واسه دیدن بازیای تیم محبوبم باید حرص بخورم
    اون ضربه سر کریمی میرفت تو گل،یا اون شوت آخر بازیش
    یا اصلا اون موقعیت عالی نوری چی میشد
    بعد فجر از 30 متری به ما گل میزنه
    خداییش گل اول خیلی کنج بود اما گل دوم و مخصوصا سوم هوشیار ...
    تیم ما مثه یه سطل آب پر سواراخه
    هرجاش خوب میشه،از یه جای دیگش آب میزنه بیرون
    به نظرم ساختار دفاعیمون واقعا خوب شده،اما نمیدونم چرا بازم گلای عجیب میخوریم!
    دفاعامون خوب شدن گلرامون سوتی میدن،گلرا خوب میشن،هافبکامون فضای شوت زنی میدن
    هر دروازه بانیم که جلوی ما میاد میشه یه پا کاسیاس

تازه بدتر از اون اینهمه اشتباهات داوری هس که از بازی شهداری شروع و تا الان پیوسته ادامه داشته
    چه برد چه باخت،جالبه باشگاهم هیچکاری نمیکنه
    تراکتور یه بازی یه سوت به ضررش زدن،زمینو زمانو بهم ریختن،حتی میخواستن وزیرم واسه این اشتباه استیضاح کنن
    شوخی نیستا،اونایی که خبرارو پیگیری میکنن میدونن من چی میگم،حالا ما اصلا صدامون درنمیاد درحالی که اگه واقعا باشگاه واکنش نشون بده،حتما مطبوعاتم با توجه به رنگی بودنشون قضیرو بزرگ میکنن،نتیجش این میشه که دیگه آقای داور جرات نمیکنه حرکت علی عسگرو پاس بدونه
    من که خیلی ناراحتم واسه از دست دادن این امتیازا
    با این روند،سهمیه ام پر،چون همین الانشم 8 امتیاز با یه بازی بیشتر از تیم چهارم پایین تریم!
    خدایا خودت کمک کن

4. 5 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ΚΛЯΛJ

پيش فرض

آخه مگه میشه از 30 متری 3 تا شوت بزنن و هر سه تا هم گل بشه و دروازه بان هم تو هر سه تا شوت 1 متر دستش با توپ فاصله داشته باشه ؟
    با این حرفت خیلی حال کردم حرف دل منم هست
    دقیقا نقطه معکوس این قضیه میشه رحمتی!
    به نظر من دوازه بان باید خودش بدونه کجا باید وایسه تو بیشتر شوت هایی که به استقلال میزنن در حقیقت شوت به سمت رحمتی نمیزنن این رحمتیه که میدونه توپ کجا میخواد بره!!!
    که برعکسشم هوشیار هرچی شوت میزنن باید مثل اسپایدر من شیرجه بره تا بهش برسه !
    یه دوازه بان باید با سرعت بازی جای خودشو عوض کنه نه اینکه مثل مترسک یه جا وایسته!
    البته من استقلال ایم این حرف واسه این زدم هروقت به سمت رحمتی شوت میزنن که رحمتی دقیقا همونجاست داداشم میگه چقدر شانس داره این
    موفق باشید

6. 6 کاربر از Iᄃ乇 乃Ծリ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

وای خدا چقدر این مدافعان و هافبکامون خنگن ! اینا نمیفهمن بازیکنای اونا از هرجا میزنن میره تو گل .. باز بهشون فضا میدن؟ گل سوم دیگه تهش بود...

بازی ای که باید 14 دقیقه وقت اضافه میگرفت فقط 4 دقیقه میگیره !

حسابی هم روی دور بدشانسی بودیم .. این آخر بازی خندم گرفته بود هرچی میزدیم توپ به یکی میخورد برمیگشت!

متاسفانه ضعف هافبکهای تیم تو کار دفاعی + دروازه بان منجر به خوردن این سه گل شد... روی گل اول مازیار عوض اینکه بره رو توپ وایستاده نگاه میکنه به بازیکن حریف ... معلومه اونا هم با خیال جمع شوت میکنن و با یه کم خوش شانسی همه شوتهاشون میره تو گل !

ولی با این حال از بازی تیم لذت بردم با اینکه باختیم ... مثه زمان استیلی نبود که دعا کنیم زودتر بازی تموم شده !

کار سختی داریم تو آسیا ... امیدوارم سیستم دفاعی تیم به مرور زمان بهتر بشه ...

من فقط منتظرم این فصل تموم شه تا از فصل بعد پرسپولیس واقعی دنیزلی رو ببینیم

8. 8 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

يه نظرم يا اين فشردگي مسابقات بهتر از اينم نميشه نتيجه گرفت با اين اوضاع تيمها يا بايد زيادي خوش شانس باشن يا دو تا تيم كامل داشته باشند كه تو هر بازي به يك تيم استراحت بدن.

چند ساليه پرسپوليس از ناحيه دروازه ضربات زيادي ميخوره امسالم كه ديگه اوجش هست و به معني كامل كلمه امسال پرسپوليس واقعا بدون دروازه بانه! نميدونم كه چرا مديرا تو اين مدته نتونستن يه دروازه بان خوب واسه تيم بگيرن .
    وجدانا شما بازيهاي پرسپوليسو زمان دنيزلي ببينيد اگر يه دروازه بان در حد متوسط داشت الان شايد به رده سوم جدولم رسيده بوديم هر چي ميزنيم دروازمون اون طرف ميخوره!

امسال كه تيم واقعا شرايط مطلوب رو نداره انشاالله فصل بعد دنيزلي تيم خوبي خواهد بست من به شخصه به فصل بعد خيلي اميد وارم. مهم اينه با اين شرايظم واقعا تيم داشت حمله ميكرد بازيكنا دقت ميكردن تو دقايق پاياني ميتونستن چند تا گل بزنن
    به هر حال شانس ندارن ديگه. داورم كه بازم شاهكار كرد ويه پنالتي ديگه سوخت. اي كاش براي تيم استقلالم به بار از اين اشتباهات بشه تو بازي سايپا هم استقلال به لطف داور 1 امتياز گرفت.

10. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با این حرفت خیلی حال کردم حرف دل منم هست
    دقیقا نقطه معکوس این قضیه میشه رحمتی!
    به نظر من دوازه بان باید خودش بدونه کجا باید وایسه تو بیشتر شوت هایی که به استقلال میزنن در حقیقت شوت به سمت رحمتی نمیزنن این رحمتیه که میدونه توپ کجا میخواد بره!!!
    که برعکسشم هوشیار هرچی شوت میزنن باید مثل اسپایدر من شیرجه بره تا بهش برسه !
    یه دوازه بان باید با سرعت بازی جای خودشو عوض کنه نه اینکه مثل مترسک یه جا وایسته!
    البته من استقلال ایم این حرف واسه این زدم هروقت به سمت رحمتی شوت میزنن که رحمتی دقیقا همونجاست داداشم میگه چقدر شانس داره این
    موفق باشید
    رحمتی که کارش درسته ! یه شوتهایی رو از تو دروازه درمیاره آدم میمونه ! امشب رحمتی داخل دروازه بود حداقل دو تا از این گلهارو نمیخورد !

هوشیار نقطه قوتش تک به تکه و نقطه ضعفش خروجهای بی مورد از دروازه و البته ضعف روی شوتهای از راه دور هستش!

اگه یادتون باشه تو شهرداری یاسوج هم که بود یه 70 متری از حنیف خورد :|

میثاق هم که کلآ همش نقطه ضعفه !!

12. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من 20 دقیقه آخر بازی رو تونستم ببینم ...
    اما تزلزل خط دفاعی و کند بودن هوشیار رو بگذاریم کنار تو فاز هجومی فوق العاده بودیم واقعا ...

کارهای هماهنگ و زیبا ... خصوصا زاید با این که گل نزد اما خوب میتونه در نقش یه مهاجم بازیسازی کنه ...
    بعد از مدتها از لحاظ " فوتبال زیبا " بازی تیمم بسیار جذاب بود ... انگیزه ها و همکاریها در نوع خودش خیلی جالب بود ...

پ.ن : هنوز هم تو شوک اون شوت زاویه بسته ی علی کریمی ام !! : دی ...
    اگه گل میشد یکی از فنی ترین گل های لیگ امسال میشد ..
    واقعا چطور دروازه بان توپو دفع کرد ؟ بدنش 1 متر بیشتر کش اومد : دی

14. 8 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اون شوت زاویه بسته ی علی کریمی ام !! : دی
    شوت یا هد ؟!‌
    کریمی آخر بازی یه شوت از راه دور و زاویه بسته زد که دروازه بان برگردوند
    ولی حرکت فنی خفنشون با محمد نوری بود که یه یک و دوی معرکه‌ی هوایی کردن و کریمی با سر به گوشه دروازه زد، ولی دروازه بان فجر با یه کشش عجیب تونست توپ رو دربیاره !

اون هم گل شده بود الان برده بودیم ...

16. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شوت یا هد ؟!‌
    کریمی آخر بازی یه شوت از راه دور و زاویه بسته زد که دروازه بان برگردوند
    ولی حرکت فنی خفنشون با محمد نوری بود که یه یک و دوی معرکه‌ی هوایی کردن و کریمی با سر به گوشه دروازه زد، ولی دروازه بان فجر با یه کشش عجیب تونست توپ رو دربیاره !

اون هم گل شده بود الان برده بودیم ...
    نه همون شوت منظورم بود ... با داخل پای راست - کات دار و خیلی فنی زد من که کف کردم جدا ...
    اون یک و دو هم در نوع خودش معرکه بود ... نوری قابل قیاس با نوری استیلی نیست ...

پ.ن : کلا امروز دروازه بان فجر خیلی کـــش اومد

18. 6 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

گفتنی رو دوستان گفتن.چیزی که به ذهنم میرسه حرفیه که قلعه نویی زد:
    دروازه بان خوب از نون شب هم واجب تره.

هوشیار هر چی توی تک به تک گیری و پنالتی خوبه برعکسش توی خروج از دروازه روی توپهای ارسالی از کناره و شوت ضعف داره.
    گلهای امروز رو همش رو به پای هوشیار نمینویسم اما میتونست با جایگیری بهتر حداقل یکی از گلها رو نخوره.
    گل اول رو که خوب گوشه بالا و کنج رفت مهارش خیلی سخته اما دروازه بان میتونه با جایگیری خوب حتی به این توپها برسه.
    گل دوم گرفتنش از گل اول راحت تر بود اما جایگیری ضعیف باعث شد به توپ نرسه.
    گل سوم هم که با شیرجه نزدیکش رسید.پس معلوم میشه هنوز توی جایگیری و زمان حرکت برای رسیدن به توپ مشکل داره.
    دوستان اشاره کردند که عابدزاده کمتر شیرجه میزد همش هم به خاطر جایگیریه خوبش بود.رحمتی هم این جایگیری خوب رو داره و معمولا شیرجه های کوتاه برای شوتهای از راه دور میزنه.یاد احمدرضا به خیر.

اما از دروازه بان که بگذریم میرسیم به هافبک دفاعی تیم.مازیار روی گل اول گول خورد و پرید هوا.نورمحمدی هم تا اومد برسه توپ رفت اونجایی که نباید میرفت.
    روی گل دوم هم رجب زاده توپ رو گرفت و بی مزاحمت شوت زد.گل سوم هم همین حالت رو داشت.
    پس هافبک دفاعی کجا باید پرس رو انجام بده؟قبل گل سوم دقیقا وقتی گارد شوت رو گرفت گفتم گل رو خوردیم.

از اونطرف هم حرصم میگیره که اون شوتها و ضربه های به انواع و اقسام روشهای چینی و سامورایی توی گل نمیره اما سه تا توپ شوت میشه صاف میره توی گل.شوت کریمی که نفهمیدم چطوری زد.شوت نوری که به تیر خورد(خیلی حیف شد.نوری میتونست هتریک کنه.)ضربه سر کریمی و ...

اما از این نکته هم نگذریم که به نظر من تیم بدون کریمی کلا یه سطح پایینتر اومده بود.کریمی هم وقتی به بازی اومد یکی دو تا توپ لو داد اما بعد راه افتاد.هر چند از بازیسازی ایمون و بازی خوب نوری هم نباید گذشت.معلوم نیست پاشا چیکار با این نوری کرده که اینطوری شده.۲تا گل زد.چند تا پاس معرکه انداخت که یکیش رو کریمی عالی زد اما دروازه بان کاسیاس شد.غلامرضا هم که توی گل دوم واقعا ریبری شد همه رو کوبوند به همدیگه.

از داوری بگم که بی نصیب نمونه.موندم چطوری اون توپ رو پاس تشخیص داد.یکی از دوستان هم حرف از پنالتی زده بود.کدوم صحنه مشکوک بود؟چون من یه جاهایی از بازی رو ندیدم یکی بگه کی و چی شد.

بازیکنای ایرانی هم نشون دادن میخوان دست بحرین و ... رو از پشت ببندند.بازیکن فجر رو از کنارش رد میشدند میخورد زمین و پا نمیشد.بعد از اون طرف بیرون نرفته برمیگرده توی بازی.
    فقط مونده بود ۱۱ تا رختخواب بندازن توی میدون که خیالشون راحت بشه.

20. 8 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •