شما هر بار که وارد اون لینک بشی میتونی رای بدی![]()
شما هر بار که وارد اون لینک بشی میتونی رای بدی![]()
فتحاللهزاده: هر تاریخی پرسپولیسیها گفتند با آنها بازی میکنیم /در رای جباری به پرسپولیسی ها رودست زدیم!
سایت گل ـ پس از کش و مکش بیپایان مدیرعامل پرسپولیس و سرمربی این تیم درباره تاریخ برگزاری دربی علی فتحاللهزاده اعلام کرد استقلال هم از تاریخ این مسابقه راضی نیست و عزیزالله محمدی میتواند با نظر پرسپولیسیها زمان بازی را عوض کند. وی گفت:« من از دوستی خودم آقای عزیزمحمدی استفاده میکنم و به ایشان میگویم ما هم به تاریخ بازی اعتراض داریم و حاضریم هر زمانی که پرسپولیسیها خواستند با آنها بازی کنیم!متاسفانه دوستان پرسپولیسی من طوری جوسازی کردند که انگار من زمان دربی را تعیین کردم و از همین جا خواستار تغییر زمان دربی بنا به تمایل پرسپولیسی ها هستم.
مدیر عامل باشگاه استقلال در گفتگو با فوتبال آنلاین با بیان این مطلب افزود: اکنون بسیاری از بازیکنان کلیدی مانند خسرو حیدری ، آندرانیک تیموریان و جاسم کرار برای دربی در اختیار نداریم به طور حتم اگر پرسپولیسی ها فکر می کنند قبل از نیم فصل در دربی جام حذفی شکست دیگری را دریافت می کنند این بهانه را از آنهامی گیریم.
وی افزود: در مورد محرومیت یک جلسه ای جباری بسیار حرفه ای عمل شد و به تحریک کارشناسان ورزشی قرمز رنگ هیچ توجهی نداشتیم و هر عمل ناپسندی یک جریمه خاص دارد چرا که برای یک نمونه جواب قصاص یک سیلی اعدام نیست و رسانه های پرسپولیسی می خواستند جباری را ۱۰جلسه محروم کنیم و این بازیکن بدون هیچ زحمتی حقوق دریافت کنید
فتح اله زاده با اشاره به اینکه لوگوی استقلال و پرسپولیس یک بهایی دارد واز طلا و الماس با ارزش تر است افزود: این باشگاه مردمی خریدارهای زیادی دارد و نمی خواهند از طریق عرضه سهام ممتاز و عادی تنها به هواداران، استقلال و پرسپولیس باشگاهها را خصوصی کنند.
وی خاطر نشان کرد: اگر اختیارات باشگاه استقلال را در زمینه انتخاب هیئت مدیره به من واگذار کنند درآمد زایی می کنم و یک ریال هم نمی خواهم.
این در حالی است که تاریخ بازی همان هجدهم تعیین شده و تغییری نخواهد کرد. امروز رویانیان در مصاحبه با مهر اعلام کرده بود استقلالیها با لابیبازی این زمان را به سود خود تغییر دادهاند. او گفت:« هر چند که به پرسپولیس جفا شده اما ما برای پیروزی به میدان خواهیم رفت.»
استقلال انتقام پرسپولیس را از دیگر تیم تبریزی گرفت/پای کاپیتان دوباره به گلزنی باز شد
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در دقیقه ۱۸ دیدار تیم های فوتبال استقلال و شهرداری تبریز که در ورزشگاه یادگار امامبرگزار می شود، آرش برهانی در یک ضربه کرنر و روی پاس عرضی فرهاد مجیدی گل اول بازی را به نام خود ثبت کرد.
در دقیقه ۳۸ مدافع شهرداری تبریز بر روی فرهاد مجیدی مرتکب خطای پنالتی شد.
کاپیتان استقلال خودش پشت توپ قرار گرفت و با ضربه ای بر خلاف جهت حرکات ابراهیم میرزاپور گل دوم تیمش را به ثمر رساند.در دقیقه ۸۷ مهرداد قنبری روی ارسال زمینی سعید دقیقی گل نخست میزبان را به ثمر رساند تا نتیجه ۲-۱ به نقع استقلال شود. ضمن اینکه شهرداری یک پنالتی هم توسط دقیقی از دست داد
صبای قم به داماش باخت/فاصله استقلال با تیم دوم جدول ۶ امتیاز شد
دیدار تیم های داماش و صبای قم که از ساعت ۱۵:۱۵ در ورزشگاه یادگار امام شهر قم دقیقه آغاز شده بود در پایان با تک گل محمد غلامی که در نیمه دوم بازی به ثمر رسید به سود تیم داماش به پایان رسید.همچنین در این دیدار پژمان شاهپری و وحید حمدی نژاد از تیم صبای قم از داور مسابقه کارت زرد دریافت کردند.
با این نتیجه تیم صبای قم جایگاه سوم خود را در جدول از دست داد و با پیروزی تیم استقلال برابر شهرداری تبریز فاصله این تیم با تیم دوم جدول(تراکتورسازی) به شش امتیاز رسید
مظلومي:ميتوانستيم به شهرداري بيشترگل بزنيم
سرمربي استقلال پس از برتري برابر شهرداري تبريز و بيشتر شدن اختلاف امتياز با ساير تيمها گفت: نتايج رقيبان براي ما اهميتي ندارد.
![]()
پرویز مظلومی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل شهرداری تبریز گفت: قبل از بازی گفته بودم شهرداری یک تیم دونده و پرتلاش است و آنها این مسئله را در طول بازی ثابت کردند. از بازیکنانم تشکر میکنم که در این هوای سرد و چمن یخزده موفق شدند حریف خود را شکست دهند.
وی اضافه کرد: هواداران تبریزی هم لایق تبریک هستند که در این سرما از تیم محبوب خود حمایت کردند و گرمای خاصی به بازی بخشیدند. شهرداری تیم تاکتیک پذیری بود و در هفته اخیر روی نقاط ضعف و قوت آنها به خوبی کار کرده بودیم.
مظلومی گفت: در نیمه اول به اهداف خود دست پیدا کردیم و طبیعی بود در نیمه دوم تیم میزبان حمله کند ولی میتوانستیم روی ضدحمله به گلهای بیشتر هم برسیم که تیر دروازه مانع آن شد.
سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه در عدم حمایت از شما این رای را برای مجتبی جباری صادر کرده یا خیر، گفت: من در جریان کامل این مسئله بودم و از ابتدا با من در خصوص این مسئله مشورت شد. من معلم هستم و اخلاقم به گونهای است که به کسی بیاحترامی نمیکنم و احترام همه برایم واجب است. در این دو سال که در استقلال بودم فقط در چند مورد خاص تحت فشار مصاحبههای بازیکنان قرار گرفتم که البته این مسئله خیلی زود حل شد.
مظلومی در خصوص اینکه نفت تهران و صبای قم متوقف شدهاند، تاکید کرد: ما به دنبال نتایج دیگر تیمها نیستیم هر چند در جدول فاصله ما بیشتر شد اما نتایج دیگر تیمهای بالانشین برایمان اهمیت ندارد.
وی در پایان گفت: جام حذفی برای ما اهمیت زیادی دارد و در مسابقه روز جمعه برابر پرسپولیس با قدرت به میدان میرویم چون با 4 یا 5 مسابقه میتوان به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کرد.
منبع:ورزش 3
استقلال بازهم برد و با اقتدار به صدرنشینی خود ادامه داد
دیدار تیم-های شهرداری تبریز و استقلال از ساعت 15:15 در حضور بیش از 6 هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز آغاز شد
دیدار تیم-های شهرداری تبریز و استقلال از ساعت 15:15 در حضور بیش از 6 هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز آغاز شد و با برتری 2 بر یک آبی پوشان پایان یافت.
استقلال ابتدا در دقیقه 3 توسط برهانی به گل رسید که داور این گل را مردود اعلام کرد. در ادامه استقلال که بازی را در دست داشت توسط برهانی در دقیقه 18 به گل رسید تا از حریف تبریزی خود پیش بیفتد. در ادامه فرهاد مجیدی در دقیقه 39 از روی نقطه پنالتی برای دومین بار دروازه شهرداری را باز کرد تا نیمه اول با پیروزی 2 بر صفر استقلال به پایان برسد.
در نیمه دوم سعید دقیقی در دقیقه 70 ضربه پنالتی را به تیر دروازه کوبید تا شانس کم شدن فاصله برای تبریزی-ها از دست برود.
در دقیقه 75 محسن یوسفی در موقعیتی تک به تک توپ را به تیر دروازه شهرداری زد تا گل سوم استقلال شکل نگیرد.
شهرداری در دقیقه 87 قفل دروازه رحمتی را باز کرد و مهرداد قنبری نتیجه را به حداقل رساند اما نتیجه 2 بر یک تا پایان باقی ماند و آبی های پایتخت 3 امتیاز را کسب کردند.
استقلال با این نتیجه از 15 بازی صاحب 33 امتیاز شد و صدرنشینی خود را تثبیت کرد و شهرداری تبریز 19 امتیازی باقی ماند.
قضاوت این دیدار بر عهده هدایت ممبینی بود. وی به رسول پیرزاده و کمال کامیابی-نیا از شهرداری و کیانوش رحمتی از استقلال کارت زرد نشان داد.
اسامی بازیکنان شهرداری:
ابراهیم میرزاپور، نبی الله باقری-ها، بهنام داداش وند، دارکوویچ، محمد ایران پوریان، رسول پیرزاده( 70 مهرداد قنبری)،کمال کامیابی نیا، وریا غفوری، جعفر بذری (46 شهرام گودرزی)، سعید دقیقی و میثم بائو
سرمربی: میودراک یسیچ
اسامی بازیکنان استقلال:
سید مهدی رحمتی، پژمان منتظری، میثم حسینی، مهدی امیر آبادی، کیانوش رحمتی، حنیف عمران زاده، فریدون زندی( 73 محسن یوسفی)، آندرانیک تیموریان، اسماعیل شریفات(81 میلاد میداوودی)آرش برهانی (3+90 جواد شیرزاد) و فرهاد مجیدی
سرمربی: پرویز مظلومی
پاداش 5 بازی به حساب استقلالی-ها واریز شد
مسئولان باشگاه استقلال پاداش پیروزی 5 بازی این تیم را حساب بازیکنان و اعضای کادر فنی واریز کردند.
مسئولان باشگاه استقلال پاداش پیروزی 5 بازی این تیم را حساب بازیکنان و اعضای کادر فنی واریز کردند.
با توجه به اینکه بازیکنان این تیم تا قبل از بازی با شهرداری پاداشی دریافت نکرده بودند امروز پاداش پیروزی در 5 مسابقه را دریافت کردند تا با روحیه مناسب پا به میدان تبریز بگذارند.
حاشیه های دیدار استقلال - شهرداری تبریز
* میثم بائو با دسته گل به سمت نیمکت استقلال رفت و با مظلومی خوش و بش کرد. همچنین سعید دقیقی، کمال کامیابی نیا و وریا غفوری با نیمکت نشینان استقلال خوش و بش کردند.
*آندرانیک تیموریان در ابتدای بازی از سوی هواداران شهرداری و استقلال تشویق شد.
* میرمعصوم سهرابی مدیر عامل شهرداری تبریز، علی امیری و علوی مسئول امور فرهنگی باشگاه استقلال در جایگاه ویژه حضور دارند.
*میلودراک یسیچ قبل از بازی با مظلومی صحبت کرد و به وی خوشامد گفت.
* مردود اعلام شدن گل آرش برهانی که در دقیقه 3 به ثمر رسید باعث ناراحتی و اعتراض نیمکت-نشینان استقلال شد.
* نیمکت نشینی میلاد میداودی در این دیدار از نکات قابل توجه بود.
*کیانوش رحمتی با اخطاری که در نیمه اول بازی امروز با شهرداری تبریز گرفت سه کارته شد و دیدار آینده استقلال در لیگ برتر مقابل نفت آبادان را از دست داد.
* در حالی که سازمان لیگ کارت هایی را به صورت سراسری برای خبرنگاران صادر کرده تا اصحاب رسانه در تمام ورزشگاه ها از آن استفاده کنند اما در دیدار شهرداری تبریز و استقلال مصطفی حکمت-شعار ناظر بازی نسبت به گزارشگران اعتراض کرد و از مسوولان برگزار کننده خواست اصحاب رسانه به سکوها منتقل شوند. این مسئله باعث اعتراض و ناراحتی خبرنگاران رسانه های گروهی شد.
* هواداران شهرداری در اواسط نیمه دوم علیه داور شعار دادند.
کیانوش رحمتی بازی با نفت آبادان را از دست داد
کیانوش رحمتی با دریافتکارت زرد در مسابقه این هفته استقلال 3 کارته شد
کیانوش رحمتی با دریافتکارت زرد در مسابقه این هفته استقلال 3 کارته شد و بازی هفته بعد تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر مقابل تیم فوتبال نفت آبادان را از دست داد.
مظلومی: نتایج سایر رقیبان برای استقلال مهم نیست
پرویز مظلومی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل شهرداری تبریز گفت
پرویز مظلومی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل شهرداری تبریز گفت: قبل از بازی گفته بودم شهرداری یک تیم دونده و پرتلاش است و آنها این مسئله را در طول بازی ثابت کردند. از بازیکنانم تشکر می-کنم که در این هوای سرد و چمن یخ-زده موفق شدند حریف خود را شکست دهند.
وی اضافه کرد: هواداران تبریزی هم لایق تبریک هستند که در این سرما از تیم محبوب خود حمایت کردند و گرمای خاصی به بازی بخشیدند. شهرداری تیم تاکتیک پذیری بود و در هفته اخیر روی نقاط ضعف و قوت آنها به خوبی کار کرده بودیم.
مظلومی گفت: در نیمه اول به اهداف خود دست پیدا کردیم و طبیعی بود در نیمه دوم تیم میزبان حمله کند ولی می-توانستیم روی ضدحمله به گل-های بیشتر هم برسیم که تیر دروازه مانع آن شد.
سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه در عدم حمایت از شما این رای را برای مجتبی جباری صادر کرده یا خیر، -گفت: من در جریان کامل این مسئله بودم و از ابتدا با من در خصوص این مسئله مشورت شد. من معلم هستم و اخلاقم به گونه-ای است که به کسی بی-احترامی نمی-کنم و احترام همه برایم واجب است. در این دو سال که در استقلال بودم فقط در چند مورد خاص تحت فشار مصاحبه-های بازیکنان قرار گرفتم که البته این مسئله خیلی زود حل شد.
مظلومی در خصوص اینکه نفت تهران و صبای قم متوقف شده-اند،- تاکید کرد: ما به دنبال نتایج دیگر تیم-ها نیستیم هر چند در جدول فاصله ما بیشتر شد اما نتایج دیگر تیم-های بالانشین برایمان اهمیت ندارد.
وی در پایان گفت: جام حذفی برای ما اهمیت زیادی دارد و در مسابقه روز جمعه برابر پرسپولیس با قدرت به میدان می-رویم چون با 4 یا 5 مسابقه می-توان به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کرد.
اصرار مظلومی برای حضور حیدری در دربی
سرمربی تیم فوتبال استقلال اصرار دارد خسرو حیدری در دیدار با پرسپولیس به میدان برود.
"خسرو حیدری" به دستور پزشکان تیم استقلال در تمرینات این تیم شرکت می کند اما او شرایط ویژه-ای دارد زیرا حیدری تا زمان اعلام پزشکان باید تمرینات بدون توپ را ادامه دهد و در حال حاضر به منظور تشدید نشدن مصدومیتش شرایط تمرین همراه تیم را ندارد.
این بازیکن برای بازی با پرسپولیس آمادگی کامل همراهی استقلال را ندارد اما پرویز مظلومی به دلیل شرایط ویژه تیمش از کادر پزشکی درخواست کرده است تا وی را برای این دیدار آماده کنند تا حیدری بتواند در دربی استقلال را مقابل پرسپولیس همراهی کند.
گفتنی است؛ حیدری در دیدار با تیم فوتبال صبای قم هم با اصرار مظلومی به میدان رفت و دچار مصدومیت مجدد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)