تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 185 از 287 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استينك الان تو ليگ tna ipmact كمربند سنگين وزن تي ان اي رو داره.قيافشم همون جوريه.
    استینگ بیشتر تو wcw کشتی میگرفت و الان هم تو tna هست و قهرمان سنگین وزن این لیگ هم هست
    مرسی ! از خبرتون ! من خیلی این استینک رو دوست داشتم یادش بخیر چقدر با این هالک هاگن کل کل داشت !

والا رندی توی چند مسابقه آخرش از جمله با
    undertaker , مثل ... داشت کتک ميخورد تا اينکه اون 2 تا احمق اومدن کمکش!!!

شما اون مسابقه shawn michael با bred hart که من معتادش شدم رو ببين حتما (ironman)
    اين فن هايی که اين 2 تا روی هم اجرا ميکنن اگه يکيش روی اين بچه ها اجرا بشه حتما توی wrestlemania با ما مانشون ميان !!!

خب البته الان یه مقدار سطح مسابقات فرق کرده ! منظورم اینه که از بین همین سوسول هایی که می گی رندی از همشون بهتره دیگه از اون جان سینا که بهتره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا داره بازی ها مسخره میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
    خدایا چی میشه بهترین بازیه تاریخ بشه بازیه Shawn Michels vs The Undertaker !!!!
    اگه این WWE فقط این یک بازی رو تقلبی نکنه واقعا فوق العاده میشه!!!!!!!!!!!!!
    فکرشم میکنم دهنم کف میکنه!
    فکر کن 3 تا سوییت چین موزیک میزنه شاون آندرتیکر Hell's Gate میزنه
    واقعا جالب میشه!
    یا اگه بشه تیکر از بالای نردبون به شاون تومپ استون بزنه خیلی حال میده ( آرزومه آندرتیکر یک بار یک همچین کاری رو بکنه )
    نه این بازی تقلبی نشون نمیده دقیقا مثل بازی پارسال ریک فلیر و شان
    با اینکه ریک پیر و کند بود اما بازم بازی خیلی قشنگی بود
    اما نتیجش هم به نظرم مشخصه با توجه به قرارداد تیکر با کمپانی و... به احتمال زیاد تیکر این بازی میبره

تامپستون که از روی ladder حال نمیده تامپستون فقط روی پله مثل اونی که به jbl زد و تمام صورتش ترکید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها ببخشید ! می شه یه کم این چیزها روبرام روشن کنید ! منظورم اینه که wrestlemania کلا چیه ؟ مسخرم نکنیدا ! می دونم یه تورنمنت ولی منظورم اینه که بیشتر راجع بهش توضیح بدید ! بعدش این no mercy چه نوع مسابقاتیه ؟ unforgiven چه نوعه ؟ بعد مثلا یکی که RAW می تونه با یکی که توی Smack down هست مسابقه بده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها ببخشید ! می شه یه کم این چیزها روبرام روشن کنید ! منظورم اینه که wrestlemania کلا چیه ؟ مسخرم نکنیدا ! می دونم یه تورنمنت ولی منظورم اینه که بیشتر راجع بهش توضیح بدید ! بعدش این no mercy چه نوع مسابقاتیه ؟ unforgiven چه نوعه ؟ بعد مثلا یکی که RAW می تونه با یکی که توی Smack down هست مسابقه بده ؟
    نه بابا این حرفا چیه
    رسل منیا بزرگ ترین مسابقه کشتی کج سال هستش و بهترین مسابقات تو اون روز انجام میشه آندرتیکر با 16 برد و بدون باخت کابوس رسل منیا هست و شان هم آقای رسل منیا هست و فکر کنم 7 برد و 9 باخت تو رسل منیا داره برای همین مسابقشون امسال خیلی حساسه و بزرگ ترین مسابقه تاریخ رسل منیا هست

no mercy یا unforgiven و... ppv هستند که کلا 12 تا ppv داریم که میشه گفت نتایج استوری هایی که تو مسابقات هفتگی شکل میگیره تو این ppv ها معلوم میشه و تو بیشتر موارد هم کمربند تو ppv تغییر می کنه

raw و smac down و ecw 3 تا لیگ wwe هستند که مسابقاتشون از هم جدا هستند و هر کدوم از استارها تو یه کدوم از این برندها مسابقه میدن و هر سال بعد از رسل منیا جابجایی تو برندها صورت میگیره

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فکر کنم 8 روز دیگه بیشتر تا رسل مانیا نمونده!!!!!!
    واقعا رسل مانیای مسخره ایه با اینکه بهترین بازیه تاریخ رو داره ولی بقیه ی بازی هاش واقعا مسخره ی!!!
    اگه برت هارت میومد با کریس جریکو بازی میکرد باز یک چیزی!
    یا اگه میومده با استون کلد بازی میکرد فوق العاده میشد!
    بدیش اینجایه که این رسل مانیا نه استون کلد داره نه برت هارت داره نه باتیستا ولی بهترین بازیه تاریخ رو داره
    فقط باید مسابقه ی The Undertaker VS Shawn Michaels رو ببینیم وای که چقدر باید قشنگ باشه!

اینم نگاه کنید حال کنین :

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا مرسی تا حدی روشنمون کردی ! فقط این ppv یعنی چی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا مرسی تا حدی روشنمون کردی ! فقط این ppv یعنی چی ؟
    ppv فکر کنم همون pay perview هست یعنی همون قد پول بدی همون قدر هم میینی

فکر کنم 8 روز دیگه بیشتر تا رسل مانیا نمونده!!!!!!
    واقعا رسل مانیای مسخره ایه با اینکه بهترین بازیه تاریخ رو داره ولی بقیه ی بازی هاش واقعا مسخره ی!!!
    اگه برت هارت میومد با کریس جریکو بازی میکرد باز یک چیزی!
    یا اگه میومده با استون کلد بازی میکرد فوق العاده میشد!
    بدیش اینجایه که این رسل مانیا نه استون کلد داره نه برت هارت داره نه باتیستا ولی بهترین بازیه تاریخ رو داره
    فقط باید مسابقه ی The Undertaker VS Shawn Michaels رو ببینیم وای که چقدر باید قشنگ باشه
    8روز کجا بوده شایان 7 روز بیشتر نمونده
    البته رسل منیا بدی هم نیست هر چی باشه از 24 و 22 خیلی خیلی بهتره
    استون کلد به نظرم بازی می کنه چون اگه بازی نکنه واقعا مسخرست اما سورپرایز هم قاعدتا داره و احتمالا سورپرایز هم بازگشت گلدبرگ هست
    الان تنها مورد وضعیت ecw هست که فعلا کمربندش چلنجر نداره ولی فکر می کنم چلنجر این هفته از بین ایوان بورن و تامی دریمر انتخاب میشه هر چند خودم دوست دارم که rvd بیاد و کمربند بگیره

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ppv فکر کنم همون pay perview هست یعنی همون قد پول بدی همون قدر هم میینی

8روز کجا بوده شایان 7 روز بیشتر نمونده
    البته رسل منیا بدی هم نیست هر چی باشه از 24 و 22 خیلی خیلی بهتره
    استون کلد به نظرم بازی می کنه چون اگه بازی نکنه واقعا مسخرست اما سورپرایز هم قاعدتا داره و احتمالا سورپرایز هم بازگشت گلدبرگ هست
    الان تنها مورد وضعیت ecw هست که فعلا کمربندش چلنجر نداره ولی فکر می کنم چلنجر این هفته از بین ایوان بورن و تامی دریمر انتخاب میشه هر چند خودم دوست دارم که rvd بیاد و کمربند بگیره
    نه بابا فقط یک بازیش قشنگه البته من همین الان خوندم ک ممکنه نیومدن استون کلد شایعه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    و احتمالشم زیاده شایعه باشه!
    ECW هم همینطوریش مسخره هست اصلا برام مهم نیست!!!!!
    دقیقا 7 روز و 10 ساعت و 25 دقیقه مونده که من پست بدم میشه 24 دقیقه
    البته بازیه بیگ شو و ادج و جان سینا بد نیست اما بازیه تریپل اچ و رندی تکراریه به نظر من!!!!!!
    راستی این کاناله PPV هست؟
    یعنی همون Pey perview ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته بازیه بیگ شو و ادج و جان سینا بد نیست اما بازیه تریپل اچ و رندی تکراریه به نظر من!!!!!!
    راستی این کاناله ppv هست؟
    یعنی همون pey perview ؟
    همیشه بازی 3 نفره تو رسل منیا قشنگ میشه ولی من به دلم افتاده که اج کمربندش به خاطر ویکی از دست میده و میشه دشمن ویکی و شخصیتش هم فیس میشه
    نمدونم راستی رسل منیا از کجا تماشا کنیم؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همیشه بازی 3 نفره تو رسل منیا قشنگ میشه ولی من به دلم افتاده که اج کمربندش به خاطر ویکی از دست میده و میشه دشمن ویکی و شخصیتش هم فیس میشه
    نمدونم راستی رسل منیا از کجا تماشا کنیم؟؟؟؟
    من که از youtube میبینم. به خصوص که High Quality هم شده......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •