گیگز، کاپیتان تیم المپیک بریتانیا
این ستاره ولزی در کنار کرگ بلیمی و میکا ریچاردز سه بازیکن بالای 23 سال تیم المپیک بریتانیا هستند و امیدوار است که بتواند با این تیم به مدال طلای المپیک دست پیدا کند.
سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، به عنوان کاپیتان تیم المپیک بریتانیا انتخاب شد.
این ستاره ولزی در کنار کرگ بلیمی و میکا ریچاردز سه بازیکن بالای 23 سال تیم المپیک بریتانیا هستند و امیدوار است که بتواند با این تیم به مدال طلای المپیک دست پیدا کند.
گیگز که از سال 1991 برای منچستریونایتد بازی می کند، تاکنون 12 قهرمانی در لیگ برتر، چهار قهرمانی در جام حذفی و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با این باشگاه به دست آورده است.
با این وجود، او هرگز با ولز در یک تورنمنت بزرگ مانند جام جهانی یا یورو حضور نداشت و این اولین حضور او در یک تورنمنت معتبر در رده ملی است.
گیگز به سایت اتحادیه فوتبال انگلیس گفت:" واضح است که من باتجربه هستم. امیدوارم به عنوان کاپیتان بتوانم این تجربه را به بازیکنان جوان تر منتقل کنم."
تیم المپیک بریتانیا در مرحله گروهی با تیم های سنگال، اروگوئه و امارات هم گروه است و دیدارهایش را در الدترافورد، ومبلی و ورزشگاه ملینیوم کاردیف برگزار می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: به نظر من گیگز مناسبترین کاپیتان ممکن برای تیم المپیک بریتانیا ست
فقط حیف که گرت بیل مصدوم شده و از تیم المپیک بریتانیا کنار رفتش و به خاطر همین این دو بازیکن دو نسل مختلف فوتبال ولز نمی تونن در کنار هم برای تیم المپیک بریتانیا بازی کنن...