من مشكلم اينه كه توي بازي گير ميكنه يا صداي گزارش گر دير تر از تصوير مياد
چندین چند بار بحث شده
مشکل باید از گرافیک شما باشه
سلام
راه حل شما رو يافتم:
وارد بازي شو چند دقيقه بازي كن بعد بيا بيرون تقريبا 15 ثانيه در منو بازي صبر كن بعد يكي از كليدهاي بالا يا پايين را بزن اگر همراه با حركت صدا اومد در بازي هم صدا مي آد
من همين 1 ساعت پيش همين مشكل رو پيدا كردم
با سلام
من بیش از 3سال است که با p30world آشنا و عضو آن هستم. البته بیشتر با دانلود فایل از این سایت و مطالعه این تاپیک از روز اول ایجاد آن سروکار داشته ام. از 4 سال پیش PES بازی می کنم و کلاً FIFA را از یاد برده ام. مرتباً OptionFileها و... را که دوستان معرفی می کنند، دانلود و امتحان می کنم و واقعاً از همه دوستان متشکرم. چند وقتی است که به نظرم می آید دوستان فعالتر شده اند و مرتباً با ارائه کیتها و آپشن فایلها و... مطالب ارائه شده در تاپیک را پربارتر و تازه تر نگه می دارند. واقعاً خسته نباشید.
غرض از مزاحمت، یکی از دوستان در چند پست قبلی مشکل صدا و تصویر در بازی داشت. راه حلی که به نظرم می رسد این است که در منوی Run دستور dxdiag را اجرا کرده در tab مربوط به sound اهرم hardware sound acceleration را روی basic قرار دهید و در قسمت setting بازی، تصویر را در حالت 600*800 و low تنظیم کنید. من در سیستم قبلی خودم که 2سلرون با کارت گرافیک 64 بود PES5 را اینطور بازی کردم. امیدوارم که مشکل ایشان نیز حل شود.
به امید دیدار مجدد
کامران - ارومیه
دوست عزيز من معمولا وقتي ويندوزم ايراد پيدا مي كنه با اين مشكل مواجه ميشم . ولي اگه ويندوزت رو تازه نصب كردي و مشكلي نداره :
1. دقت كن ببين DirectX 9.0C نصب كردي ؟
2. اگه از كارت صدا " آن بورد " (On Board Sound Card) استفاده ميكني داخل بازي به قسمت sound setting برو و گزينه اول رو از 3 ستاره بردار و روي 2 يا 1 ستاره بذار .
اگه بازم مشكلي داشتي پيغام خصوصي بذار كه تاپيك داغون نشه !
تــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــولدم مبارک !!!
سلام
دوستان كسي مي تونه كيت ( لباس ) بسازه؟
اگر كسي هست به من pm بده كار مهمي باهاش دارم
منم تبريك مي گمتــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــولدم مبارک !!!
سلام دوستان![]()
بله سجاد جان ، لیگ لهستان رو هم داره .![]()
فکر کنم همونیه که شما لیگ ایران رو جایگزین لهستان کردین . درسته ؟
ممنونم .![]()
خدا رو شکر درست شد .
ولی مطمئنی مشکل از اون بود ؟
بذارش توی فولدر زیر :
C:\Documents and Settings\USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
اینو امتحان کن سینا خان . 1.88 مگ هست :
Kit Server 5.2.3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سجاد جان ، اینکار به صورت موقتی مشکل رو برطرف میکنه .
برای حل کامل این مشکل ، یا باید از یه کارت گرافیک قوی استفاده کنن ،
یا همه چیز بازی رو پایین بیارن و روی Low بذارن .
مبارکه باشه![]()
موفق باشید
یا حق
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)