اجرا نشدن بازی ها برای Android 2.3 هستش یا Dual Core ؟
یا کلا مشکل از Galaxy S II ئه؟
اجرا نشدن بازی ها برای Android 2.3 هستش یا Dual Core ؟
یا کلا مشکل از Galaxy S II ئه؟
منم حدس می زنم واسه چیپ گرافیکیش باشه چون اکثر بازیها مشکل گرافیکی دارن.
قربانت
اصلا با گلکسی اس قابل قیاس نیست .. سه سر و گردن بالاتر از جی اسه.
زردی صفحه رو تست نکردم .. نمونه فیلم گرفته شدش رو ریختم تو پی سی واقعا کیفیتش حرف نداره.
بازیها که رو گلکسی با آندو 2.3 اجرا می شدن به غیر از نوا و شیفت
بازیهای جی اس2 ورژن مخصوص دارن که دارم دانلود می کنم مثلا Modern Combat 2 Black Pegasus رو گلکسی ورژن 3.3.8 بود الان گیم لافت واسه جی اس2 ورژن 1.0.2 ارائه کرده.
نه امیر ... ماله Dual بودنشه ... روی 2.3 فقط N.O.V.A و Shift مشکل دارن ...
دهنش سرویس ... این رو همه چی میاد !Asphalt5 : بدون مشکل اجرا شد.![]()
![]()
اخه نباید زیاد Dual Core بودن تاثیر بزاره...الان i7 950 داره همه رو بالا میاره...مثله E5200 خدا بیامورز...
احتمال میدم به Gpu باشه...هرچی هست زیر سر Mail-400 هستش...باید ببینم Tegra 2 هم همین مشکل رو داره یا نه...
پ.ن:اینجاست که تازه مشخص میشه iOS چیه: دی
Last edited by 4870x2; 16-06-2011 at 11:04.
فقط تنها مزیتش اینه که این دنگ و فنگها رو نداره .. این چهارمین گوشی آندروئیدیه منه و تا الان 3سری همه بازیها رو از اول دانلود کردم با این سری میشه 4سری![]()
یعنی محدودیت
یه روش هست که آقا ادریس تو سایت موبایلستان واسه گرفتن فایل sd بازیهای گیم لافت گفته...اگه از اون روش استفاده کنین یه جا هست که نوشته dual core ...اگه اون فایل sd رو دان کنین(واسه گلکسی 1 نوشته pvr پس فایلاشون فرق داره) احتمالا بازیهای فوق جواب میدن...
هر گوشی آندروید انگار کلا با اون یکی ساختارش فرق داره: دیفقط تنها مزیتش اینه که این دنگ و فنگها رو نداره .. این چهارمین گوشی آندروئیدیه منه و تا الان 3سری همه بازیها رو از اول دانلود کردم با این سری میشه 4سری
کی می خواد گوگل یه کاری بکنه خدا می دونه: دی
راستی اینو دقت کردین؟
.
.
شبیهن؟:-؟
اگه اشتباه نکنم امیر این عکسی که زنه گوشی دستشه ماله ویدئو اولیه تبلیغاتی GS 2 بود که کلی هم روش بحث شد ...راستی اینو دقت کردین؟
این خود GS 2 مگه نیست ؟
میگم من هرچی دقت میکنم نه تفاوتی میبینم نه شباهتیهر گوشی آندروید انگار کلا با اون یکی ساختارش فرق داره: دی
کی می خواد گوگل یه کاری بکنه خدا می دونه: دی
راستی اینو دقت کردین؟
شبیهن؟:-؟
حالا تو چی میبینی برای ما هم بگو![]()
همین تفاوت داشتن توی نسخه های بازی هاشون دیگه: دیمیگم من هرچی دقت میکنم نه تفاوتی میبینم نه شباهتی
حالا تو چی میبینی برای ما هم بگو
زرشــــک: دیاگه اشتباه نکنم امیر این عکسی که زنه گوشی دستشه ماله ویدئو اولیه تبلیغاتی GS 2 بود که کلی هم روش بحث شد ...
این خود GS 2 مگه نیست ؟
منظورم این بود که چرا شبیه نیستن این 2 تا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)