کنترل ماشین خیلی سخته.نمی دونم ماشین اولم هست کنترلش سخته یا همه ماشینها همینطورن
شما از کدوم دوربین موقع رانندگی استفاده می کنید؟
گفته بودم که کلی مد دانلود کرده بودم.همشون را ریختم تو پوشه مد اما بازی اجرا نشد(موقع لود)مجبور شدم پاکشون کنم
کنترل ماشین خیلی سخته.نمی دونم ماشین اولم هست کنترلش سخته یا همه ماشینها همینطورن
شما از کدوم دوربین موقع رانندگی استفاده می کنید؟
گفته بودم که کلی مد دانلود کرده بودم.همشون را ریختم تو پوشه مد اما بازی اجرا نشد(موقع لود)مجبور شدم پاکشون کنم
Last edited by وین رونی; 28-03-2011 at 20:56.
فوق العاده فوق العاده
آخرین خبر
من بالاخره این بازی رو از لینک p30day دانلود کردم بدون نقص نصب شده یه کمی هم بازی کردم ولی یه مشکلی داره
بازی بدون انتخاب من یه ماشین مان بهم داد همچیش خوبه فقط جا خوابش یه کم کوچیک![]()
چند تا سوال
1- من هم رانند گرفت هم ماشین خریدم چطور باید به رانندها ماشین داد
2- چرافقط یه باربری توی هر شهر بار داره
3- کدوم ماشین از هم بهتر
4-توی بازی اکسور نداره
5 منظور از مد چیه
Last edited by بی باک بی بال; 29-03-2011 at 07:14.
چرا سوالاتته نصفه نصفه ست ؟3- کدومماشین از هم بهتر
4-اکسور نداره
5 منظور از مد چیه
ماشین بهتر تو هر رده کلاس A هست
منظور از مد ماشین یا امکانات اضافه ایی است که می شه به بازی اضافه کرد
کنترل ماشین با کیبورد بله خیلی سخت هست البته این ماشین های اولیه هم واقعا افتضاح هستند
من از دوربین 1 که داخل اتاق هست استفاده میکنم چون تنها راه واقعی رانندگی استفاده از همین دوربین هست
مد هایی که گرفتید رو تک تک امتحان کنید هر کدوم مشکل داشت نریزید چون امکان نداره 1 گیگ مد مشکل داشته باشه اونایی که مشکل داره رو نریزید بقیه که مشکل نداره رو بریزید و استفاده کنید![]()
Last edited by iCe m@n; 29-03-2011 at 02:18.
خب خیلی خوشحالم که تونستی بازی رو نصب کنی
کلا اول بازی همینطور هست که خودش یه ماشین میده و بعد از بردن چند بار یه ایمیل براتون میاد که باید برید برای خودتون یه ماشین بخرید
1-شما باید توی یکی از شهر ها یه گاراج بخری و بعد از توی گاراج به راننده هایی که دارید کاشین بدید
2-------------------
3-ماشین های سری A از همه بهتر هستند و از بین مدل ها هم نمیشه نظر داد چون سلیقه ای هست مثلا من کامیون MAN رو خیلی قبول دارم
4-------------------
5-به اضافات این بازی میگن مد مثل- مد کامیون -مد تریلر- مد جاده-مد واقعی شدن پمپ بنزین-مد واقعی شدن لوگوی کایمون ها-و از این جور چیز ها که برای دانلود مد ها هم میتونید توی صفحه اول همین تاپیک پست 6 که برای خودم هست از سایت های مدی که قرار داده شده مد دانلود کنید و توی بازی بریزید
در ضمن این سوال هایی هم که قرمز کردم رو منظورتون رو نقهمیدم
موفق باشید![]()
آقا برا 13 بدر تردد مشکلی نداره؟
میگن مسیر برلین محدودیت ترافیکی داره.![]()
راننده عزیز من به شما و تمام راننده های کامیون ضمن خسته نباشید خدممتون عرض میکنم که بنده همینجا اعلام میکنم در روز 13 بدر از تردد غیر ضروری در تمام جاده ها خودداری کنید
با تشکر iCe m@n مدیریت شرکت حمل نقل
موفق باشید![]()
گاراژ خریدم حالا باید چه کار کنم
سوال دوم این توی هر شهر چند تا بار بری هست درست اما فقط یکی شون کار می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)