تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 227 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول بگم که من اعتقاد دارم که حتی بعد از چند ماه بعد از انتشار یه بازی هم باید مسائل مهم داستان رو توی اسپویلر گذاشت یا اینکه حداقل اشاره کرد که خطر لو رفتن داستان بازی وجود داره چون بالاخره ممکنه خیلی ها بازی رو تموم نکرده باشن و این تاپیک رو بازدید کنن. به خصوص که این بازی هم یه بازی خاصه که داستان اون از همه بخش ها مهتره...

اگه کسی بازی رو تموم نکرده به هیچ وجه این پست رو نخونه

کاتالیست به شپرد سه پیشنهاد میده که در هر کدوم باید ها و نباید های زیادی در ذهن شپرد ایجاد میشه.از زبان کاتالیست بهترین انتخاب تلفیق و بدترین انتخاب تخریبه.
    حالا جدای از این دلیل هایی که اوردی که در مورد بهترین انتخاب از بین سه انتخاب بودش و دلیل های دیگه هم که میشه اورد ، یه چیز خیلی واضحی که وجود داره اینه که بعد از انتخاب هر کدوم از سه پایان سرنوشت شپرد مشخص میشه و کاملا مشخصه که کدوم انتخاب درسته و دو تا انتخاب دیگه اشتباه
    با انتخاب کنترل نشون داده میشه که شپرد به کل نابود میشه و بدترین انتخاب ممکن همین انتخابه
    با انتخاب تلفیق نشون داده میشه که شپرد به هاسک تبدیل میشه و این انتخاب هم اشتباهه
    اما در نهایت انتخاب تخریب بهترین انتخابه و با این انتخاب شپرد سربلند از این بازی یا امتحان بیرون میاد و تنها در این انتخابه که ممکنه آخرش صحنه ای به نمایش دربیاد که شپرد زنده مونده...
    پس خود بازی هم به طور مستقیم میگه که کدوم انتخاب بهترین انتخاب بوده

ریپر ها نشانه همون عزراییله که بدون اینکه تو بخوای میاد میکشتت( reaper در فرهنگ انگلیسی ها هم نشانه فرشته مرگه)
    ولی ریپر ها خیلی شبیه اون نمی تونن باشن و به نظر من بیشتر شبیه شیطان یا همون دیو درون هستن
    چون تاثیر اصلی اون روی ذهن موجوداته و اینجوری هم نیست که حتما هر کسی از اونا شکست بخوره و اگه یه نفر قوی باشه می تونه توی این جنگ روانی و ذهنی پیروز بشه

مثلا توی شماره یک سارن نماد یه شخصیت فریب خورده توسط ریپر ها ست که از همون اول تلاش نکرده که در مقابل اون خواسته های پلید بایسته و آخرش هم که شپرد با سارن صحبتای زیبایی می کنه و میگه که قسمتی از وجود تو هنوز باور داره که این چیزا اشتباهه که سارن در جواب شپرد میگه که شاید تو راست میگی و شاید من هنوز شانس داشته باشم ولی ساورین خیلی قویه و دیگه برای من خیلی دیر شده و در نهایت خودشو می کشه. یعنی در نهایت شکست می خوره و نمی تونه در مقابل نیروی شیطانی مقاومت کنه که نشونه ضعیف بودن خودشه. این در حالیه که اگه فرضا یه نفر قوی باشه توانایی مقاوت در برابر وسوه های اونا رو داره و می تونه پیروز بشه که اینو به عینه توی بازی می بینیم...

یه نکته هم اینه که ریپر ها مثلا توی بازی اشاره می کنن که سعادت موجودات در اینه که از اونا پیروی کنن ولی می بینیم که واقعیت برعکس اینه و سعادت اونا اینه که از اونا پیروی نکنن!

حالا نمیگم که دقیقا همه خصوصیات شیطان رو دارن ولی خب با توجه به این توضیحاتی که دادم شباهتی زیادی دارن و نمی تونه این همین جوری اتفاقی باشه!

بعد یه بحثی هم هست اینه که بازی در ژانر sci-fi یا علمی-تخیلی قرار می گیره و درسته مسائل علمی مختلفی هم در اون وجود داره ولی عامل تخیل هم در جای خودش باقیه و نمیشه گفت صرفا هر چیزی در بازی یه جورایی به دنیای واقعی خودمون ربط داره...

اما نکاتی برای مس افکت 4 !!!!

معلوم نیست که آیا در extended cut سرنوشت هاربینجر هم توضیح داده بشه. از طرفی در طول بازی و آخرش از سرنوشتش آگاه نمیشیم! امکان داره هاربیجر به فضای تاریک فرار کرده بشه و از طرفی که موج انفجار crucible احتمالا تاثیری بر روی فضای تاریک نداشته پس ریپر های باقی مونده در اون فضا کاملا سالم هستند.

یادمون نره شپرد در تخریب زنده میمونه و چون تخریب پایه بازی های بعدی مس افکته پس فرصتی برای ساخت یک بازی دیگر با شخصیت شپرد از بین نرفته. همچنین درآخر بازی ذکر میشه که شپرد یک داستان دیگه برای گفته شدن داره!! شپردی که ما میشناسیم تنها همین داستان رو داره و حتی اولین ماموریت مهمش در آکوز هم اونقدر اهمیت نداره و در طول خود بازی و بارها گفته شده و بخش مهمی از شخصیت شپرده.
    اگه قرار باشه شپرد توی شماره بعدی مس افکت باشه که خب دوباره سازندگان بازی باید حرف خودشون رو عوض کنن چون از قبل اشاره کردن بودن که این شماره آخرین شماره از داستان شپرده!

به نظر من مس افکت دنیایی داره شبیه دنیای جنگ ستارگان و یه جوریه که میشه شماره های زیادی از اون در آینده منتشر بشه که شخصیت اصلی اون هم بعد از یه مدت تغییر کنه و بیشتر اون چیزی که مهمه اینه که همین رویه انتخاب های زیاد در بازی رو ادامه بده...
    از اینی هم که الان هست می تونه بیشتر موفق باشه ولی به شرط این که ناشری به غیر از EA پیدا کنه. کارگردان بازی Casey Hudson قبلا کارگردان بازی فوق العاده بزرگی مثل Star Wars: Knights of the Old Republic هم بود که توی نسل قبلی منتشر شده بود و تا مدت ها هم همه جایزه ها رو به عنوان یه Sci-fi RPG ازان خودش می کرد و بازی حاشیه هایی مثل مس افکت رو نداشت که دلیلش اینه که اون موقع ناشر Bioware شرکتی مثل LucasArts بود. ولی الان EA یه جورایی با کارایی که می کنه روی کیفیت بازی هم تاثیر منفی می ذاره. شاید EA برای بازی های ژانر های دیگه بتونه ناشر فوق العاده باشه ولی به نظر من برای سبک نقش آفرینی که Bioware در اون سابقه طولانی داره ، EA اصلا نمی تونه عملکرد مناسبی به عنوان یه ناشر داشته باشه...
    Last edited by vahidgame; 29-04-2012 at 20:25.

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اول بگم که من اعتقادم دارم که حتی بعد از چند ماه بعد از انتشار یه بازی هم باید مسائل مهم داستان رو توی اسپویلر گذاشت یا اینکه حداقل اشاره کرد که خطر لو رفتن داستان بازی وجود داره چون بالاخره ممکنه خیلی ها بازی رو تموم نکرده باشن و این تاپیک رو بازدید کنن. به خصوص که این بازی هم یه بازی خاصه که داستان اون از همه بخش ها مهتره...

اگه کسی بازی رو تموم نکرده به هیچ وجه این پست رو نخونه

حالا جدای از این دلیل هایی که اوردی که در مورد بهترین انتخاب از بین سه انتخاب بودش و دلیل های دیگه هم که میشه اورد ، یه چیز خیلی واضحی که وجود داره اینه که بعد از انتخاب هر کدوم از سه پایان سرنوشت شپرد مشخص میشه و کاملا مشخصه که کدوم انتخاب درسته و دو تا انتخاب دیگه اشتباه
    با انتخاب کنترل نشون داده میشه که شپرد به کل نابود میشه و بدترین انتخاب ممکن همین انتخابه
    با انتخاب تلفیق نشون داده میشه که شپرد به هاسک تبدیل میشه و این انتخاب هم اشتباهه
    اما در نهایت انتخاب تخریب بهترین انتخابه و با این انتخاب شپرد سربلند از این بازی یا امتحان بیرون میاد و تنها در این انتخابه که ممکنه آخرش صحنه ای به نمایش دربیاد که شپرد زنده مونده...
    پس خود بازی هم به طور مستقیم میگه که کدوم انتخاب بهترین انتخاب بوده

ولی ریپر ها خیلی شبیه اون نمی تونن باشن و به نظر من بیشتر شبیه شیطان یا همون دیو درون هستن
    چون تاثیر اصلی اون روی ذهن موجوداته و اینجوری هم نیست که حتما هر کسی از اونا شکست بخوره و اگه یه نفر قوی باشه می تونه توی این جنگ روانی و ذهنی پیروز بشه

مثلا توی شماره یک سارن نماد یه شخصیت فریب خورده توسط ریپر ها ست که از همون اول تلاش نکرده که در مقابل اون خواسته های پلید بایسته و آخرش هم که شپرد با سارن صحبتای زیبایی می کنه و میگه که قسمتی از وجود تو هنوز باور داره که این چیزا اشتباهه که سارن در جواب شپرد میگه که شاید تو راست میگی و شاید من هنوز شانس داشته باشم ولی ساورین خیلی قویه و دیگه برای من خیلی دیر شده و در نهایت خودشو می کشه. یعنی در نهایت شکست می خوره و نمی تونه در مقابل نیروی شیطانی مقاومت کنه که نشونه ضعیف بودن خودشه. این در حالیه که اگه فرضا یه نفر قوی باشه توانایی مقاوت در برابر وسوه های اونا رو داره و می تونه پیروز بشه که اینو به عینه توی بازی می بینیم...

یه نکته هم اینه که ریپر ها مثلا توی بازی اشاره می کنن که سعادت موجودات در اینه که از اونا پیروی کنن ولی می بینیم که واقعیت برعکس اینه و سعادت اونا اینه که از اونا پیروی نکنن!

حالا نمیگم که دقیقا همه خصوصیات شیطان رو دارن ولی خب با توجه به این توضیحاتی که دادم شباهتی زیادی دارن و نمی تونه این همین جوری اتفاقی باشه!

بعد یه بحثی هم هست اینه که بازی در ژانر sci-fi یا علمی-تخیلی قرار می گیره و درسته مسائل علمی مختلفی هم در اون وجود داره ولی عامل تخیل هم در جای خودش باقیه و نمیشه گفت صرفا هر چیزی در بازی یه جورایی به دنیای واقعی خودمون ربط داره...

اگه قرار باشه شپرد توی شماره بعدی مس افکت باشه که خب دوباره سازندگان بازی باید حرف خودشون رو عوض کنن چون از قبل اشاره کردن بودن که این شماره آخرین شماره از داستان شپرده!

به نظر من مس افکت دنیایی داره شبیه دنیای جنگ ستارگان و یه جوریه که میشه شماره های زیادی از اون در آینده منتشر بشه که شخصیت اصلی اون هم بعد از یه مدت تغییر کنه و بیشتر اون چیزی که مهمه اینه که همین رویه انتخاب های زیاد در بازی رو ادامه بده...
    از اینی هم که الان هست می تونه بیشتر موفق باشه ولی به شرط این که ناشری به غیر از EA پیدا کنه. کارگردان بازی Casey Hudson قبلا کارگردان بازی فوق العاده بزرگی مثل Star Wars: Knights of the Old Republic هم بود که توی نسل قبلی منتشر شده بود و تا مدت ها هم همه جایزه ها رو به عنوان یه Sci-fi RPG ازان خودش می کرد و بازی حاشیه هایی مثل مس افکت رو نداشت که دلیلش اینه که اون موقع ناشر Bioware شرکتی مثل LucasArts بود. ولی الان EA یه جورایی با کارایی که می کنه روی کیفیت بازی هم تاثیر منفی می ذاره. شاید EA برای بازی های ژانر های دیگه بتونه ناشر فوق العاده باشه ولی به نظر من برای سبک نقش آفرینی که Bioware در اون سابقه طولانی داره ، EA اصلا نمی تونه عملکرد مناسبی به عنوان یه ناشر داشته باشه...
    در مورد اسپویلر قبول دارم.

تغییر شکل شپرد و تبدیلش در پایان ها فراموشم شده بود مرسی بابت یادآوری

در مورد ریپر و شیطان هم درسته ولی خوب این دوستانی که این هارو ربط دادن بهم خواستن بگن مس افکت هم بازیه شیطانی و فراماسونی........ عادت کردیم به این حرفا(یک زمان خودم تحته تاثیر بودم)

به قول هواداران بازی ، بایو ور چه چیزی رو در صحبتهای قبل پخش بازی راست گفت که اینو راست گفته باشه، شاید شپرد رو دوباره استفاده کردن، شاید مس افکت بعدی با شخصیت شپرد نباشه ولی فرصت استفاده مجدد ازش رو از دست نداده بایو ور، از طرفی هم که واقعا پایان بازی اونقدر ها هم پایان نیست بگیم داستانش واقعا تموم شد.

Casey Hudson خودش به تنهایی نشسته در اتاق و پایان مس افکت رو نوشته و از باقی نویسنده ها درخواست همفکری نکرده!!! انتقادات الان همه به سویه او هست ، البته بازهم چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه.

4. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من تازه این بازیو نضب کردم و می خوام بازی کنم. می خواستم پیشنهاد کسایی که این بازیو تموم کردنو بشنوم. اول بگم من 1 & 2 رو بازی نکردم، آیا می ارزه بگردم پیداش کنم بعد 3 رو بازی کنم ؟! اگه آره از کجا میشه دانلودشون کرد ...

در مورد DLCها چی ؟! اونارم بریزم یا زیاد فرقی نمیکنه !؟

اون سه حالت بازی Action, Role Play & Story چه فرقی باهم دارن و کدون بهتره و چرا ؟!

ببخشید اینهمه سوال پرسیدم، ممنون میشم جواب بدید

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

من تازه این بازیو نضب کردم و می خوام بازی کنم. می خواستم پیشنهاد کسایی که این بازیو تموم کردنو بشنوم. اول بگم من 1 & 2 رو بازی نکردم، آیا می ارزه بگردم پیداش کنم بعد 3 رو بازی کنم ؟! اگه آره از کجا میشه دانلودشون کرد ...

در مورد DLCها چی ؟! اونارم بریزم یا زیاد فرقی نمیکنه !؟

اون سه حالت بازی Action, Role Play & Story چه فرقی باهم دارن و کدون بهتره و چرا ؟!

ببخشید اینهمه سوال پرسیدم، ممنون میشم جواب بدید
    حتما ارزش داره چون داستان 3 نسخه بهم وصله و سیو هر نسخه روی نسخه بعدی تاثیر میزاره.

dlc هم بخش مهم بازیه حتما بریزین یک یار اضافست.

Story بهتره هم اکشن داره و هم تصمیم گیری ، اگر حال صحبت کردن و انتخاب گزینه برای مکالمه نداری و ترجیح میدی رد کنی مکالمه هارو action رو انتخاب کن

7. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسی بابت راهنماییت، فقط میشه بگی نسخه های قبلی رو از کجا یا کدوم سایت میتونم پیدا کنم ؟! همینطور DLC رو ؟! لینکی که تو همین سایت هست دیگه کار نمیکنه ( واسه DLC )

فک کنم اول یه بار Action بازی کنم بعدش حالت Story

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی بابت راهنماییت، فقط میشه بگی نسخه های قبلی رو از کجا یا کدوم سایت میتونم پیدا کنم ؟! همینطور DLC رو ؟! لینکی که تو همین سایت هست دیگه کار نمیکنه ( واسه DLC )

فک کنم اول یه بار Action بازی کنم بعدش حالت Story
    بهترین راه برای دانلود از تورنته. چون مس افکت 1 رو عمرا پیدا کنی ولی مس افکت 2 شاید باشه. DLC هم لینکش در تاپیک مشکلات نصب و اجرا هست

10. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی از نکاتی که شاید کسی بهش توجه نکرده و به نظر من یکی از مشکلات بازی به حساب میاد این هست که زمانی که سیوهاتون و شخصیتتون رو ایمپورت می کنید در بازی ، از ابتدای بازی با لول 30 شروع می کنید. این باعث میشه که بازی خیلی ساده تر باشه. من با ایمپورت شخصیت درجه Insanity رو خیلی راحت رد کردم در حالی که بدون ایمپورت کردن همون اوایل بازی شاید از آخر بازی سخت تر باشه. کاش یک راهی هم میذاشتن که با ایمپورت شخصیت میتونستیم با لول 0 بازی رو شروع کنیم. به نظر من این یکی از مشکلات بسیار بزرگ بازی مس افکت 3 هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی از نکاتی که شاید کسی بهش توجه نکرده و به نظر من یکی از مشکلات بازی به حساب میاد این هست که زمانی که سیوهاتون و شخصیتتون رو ایمپورت می کنید در بازی ، از ابتدای بازی با لول 30 شروع می کنید. این باعث میشه که بازی خیلی ساده تر باشه. من با ایمپورت شخصیت درجه Insanity رو خیلی راحت رد کردم در حالی که بدون ایمپورت کردن همون اوایل بازی شاید از آخر بازی سخت تر باشه. کاش یک راهی هم میذاشتن که با ایمپورت شخصیت میتونستیم با لول 0 بازی رو شروع کنیم. به نظر من این یکی از مشکلات بسیار بزرگ بازی مس افکت 3 هست .
    حرفی میزنی برادر!!! گیمر کلی تلاش کرده تا مثلا در نسخه 2 به درجه 30 برسه حالا در نسخه 3 از صفر شروع کنه! همین طوری بایو ور کلی دردسر داره این کارو میکرد که دیگه هیچی بازی رو دیگه بازی نمیکردیم

13. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حرفی میزنی برادر!!! گیمر کلی تلاش کرده تا مثلا در نسخه 2 به درجه 30 برسه حالا در نسخه 3 از صفر شروع کنه! همین طوری بایو ور کلی دردسر داره این کارو میکرد که دیگه هیچی بازی رو دیگه بازی نمیکردیم
    نمیگم این کار رو نمیکردن اما براش حق انتخاب می ذاشتن. گفتم که کاش یه راهی می ذاشتن برای این کار نه اینکه همه از 0 شروع کنن. شما بازی رو یه بار با لول 0 شروع کن ببین چقدر لذت بخشه.

15. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جایی که من هستم نمیتونم از تورنت استفاده کنم اون لینک هم در تاپیک مشکلات نصب و اجرا دیگه کار نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •