ارائه آپدیتری جدید از سوی SE برای ایکس 8
همان 2.1!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارائه آپدیتری جدید از سوی SE برای ایکس 8
همان 2.1!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز آپدیتر جدید برنامه ای است برای آپدیت همه گوشی های se و اصلا ربطی به اینکه ایکس8 ، 2.1 باشه نداره
ن هرچي پلير واسه گوشيم ميگيرم نميشه تورو خدا يه پلير كه چكش كردين بذارين من دانلود كنم دعاتو ميكنم![]()
سلام شما گمونم اگه به اول کد ها 1 su اضافه کنی مشکل حل بشه
در کل تشخیص اون برنامه ای که گذاشتم هم معتبر هست
سلام این لینک از فروم خودمون بنچ از رام های مختلفی روی این گوشی داره
در کل با رامهای کاستوم 2.2 متوسط 1075 میاره
و با رام اصلی 2.1 490 تا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه پلیری
فیلم یا آهنگ
علی الحساب برای پخش انواع فرمت های ویدئویی
که آخرین نسخه رسمی مخصوص گوشی های با پردازنده x8 هستند هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گمونم از همه مناسب تر باشه
mobo player هم خوب جواب گرفتم که تو این تایپیک دان کردم
فروختمش
راحت شدم
بچه ها گوشی چی پیشنهاد میدین؟
آقا این گوشی یه فیلم مثلا MKV با کدک AVC با رزولوشن 768*472 رو می تونه راحت پخش کنه؟ X10 تو نسته ولی تو AVI مشکل داره
اگه نزدیک به قیمت x8 میخای SAM gio بگیر یا میتونی بزنی به سیم آخر و گلکسی اس2 رو بگیری![]()
دوستان یه سوال داشتم
آندروید 2.5 هم اومده؟
آخه تو مشخصات گوشی WT18i که به تازگی از طرف سونی اریکسون معرفی شده نوشته "Android-based OS, OMS 2.5"
میخواستم بدونم جریانش چیه
لینک از سایت GSM Arena:
خداروشکر با اومدن گوشی های جدید از طرف سونی اریکسون که مشخصات مشابهی نسبت به X8 دارن امکان داره وضعیت X8 از نظر سیستم عامل بهتر بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)