دوستان
قیمت فیلیپس AT890 رو کسی نداره ؟!
من اینترنتی قیمت دارم 315 تومن AT890/20 رو البته
اگه مناسبه قیمتش سفارش بدم
و اینکه AT890/20 با AT890/22 چه فرقی داره ؟
با تشکر
دوستان
قیمت فیلیپس AT890 رو کسی نداره ؟!
من اینترنتی قیمت دارم 315 تومن AT890/20 رو البته
اگه مناسبه قیمتش سفارش بدم
و اینکه AT890/20 با AT890/22 چه فرقی داره ؟
با تشکر
Last edited by caspian1; 04-02-2014 at 13:00.
سلام دوستان بین قیمت تا 400 تومن پاناسونیک کدومش بهتره به نظرتون من گشتم بین ES-GA20 و ES-RT60 گیر کردم نمیدونم کذوم رو بگیرماز اینا به نظرتون کدوم بهتره؟و از بین بقیه مدل های پاناسونیک تا این قیمت کدوم بهتره؟من که هر چی سرچ کردم و خوشم اومد همه رو زده که دیگه عرضه نمیشه
اساتید کمک کنن پلیییییییییییز
پاناسونیک سه مدل جدید زده که es-st25، es-lv65 و es-lv95 هستند. قیمت lv95 و lv 65 بالای یک میلیون تومنه و قیمت es-st25 تقریبا پونصد هزار. چند روز پیش خودم es-st25 خریدم. اما قابلیتای این ریش تراش چیه؟
1- سنسور هوشمند داره یعنی چی؟ یعنی زمانی که دار اصلاح میکنی دور موتور و قدرت موتور بسته به ضخامت و حجیم بودن موی صورت تنظیم میشه. یه جاهایی از صورت پر پشت تر یه جاهایی کم پشت تر. این مزیت باعث میشه زمان اصلاح اصلا به پوست آسیب نرسونه. میتونی 2 یا 3 بار در روز اصلاح کنی. خودم وقتی خریدم قبلش میگفتم چرت و پرته ولی تو فاصلهی دوازده ساعت سه بار اصلاح کردم بدونه اینکه به پوستم کوچکترین آسیبی بزنه. قبلش فیلیپس داشتم اصلا راضی نبودم
2- تیغای این ریش تراش فناوری نانو دارن. باعث میشه بدونه التهاب و جوش راحت اصلاح کنی اصلا ضد باکتری و جوشه.
3- قابلیت اصلاح با کف ریش، ژل اصلاح، تر و خشک رو داره.
4- دوره موتورش سیزده هزار دور در دقیقست یعنی با کمترین فشار دقیق ترین و سریعترین اصلاح رو داره
5- اصلاح بالای لب، چونه و زیر گردنشم عالی
6- اگه بصورت خشک اصلاح انجام بدی، احساس داغ شدن نه تنها رو پوست صورت نداری بلکه منافع پوست صورت باز میشه و یه چربیه ملیحی رو پوست صورت رو میگیره که فکر کنم سلولای مرده سطح پوستد که خودش باعث میشه پوست نرم و شاداب بشه.
7- ضد ابه میتونی زیر دوش و حمام اصلاح کنی
8- باتریش یک ساعت شارژ کامل میشه تا دو هفته اصلاح روزی سه دقیقه رو ساپورت میکنه.
9- ساخت ژاپنه
چند تاعیب داره:
1- باطریش بعد از سه سال باید تعویض بشه که برا باز شدن باطری باید ماشین ریش تراش باز بشه و بعد تعویض اگر خودت اینکارو انجام بدی امکان داره مزیته ضد آب بودنش از بین بره
2- صدای دور موتورش یکم بالاتره نسبت به فیلیپس
3- تو دفترچه راهتماش عمر فویل رو یکسال و تیغه رو دوسال نوشته یعنی باید بعد از این مدت تعویض بشه. ولی من فکر میکنم اگه دستگاه زمین نخوره یا خیلی فشار به پوست هنگام اصلاح وارد نشه فویلش خراب نشه. آخه چیزی که ژاپن بسازه یه سی سالی رو جواب میده. شاید برا رعایت بهداشت گفتن تیغه و فویل ریش تراش تعویض تعویض بشه
خلاصه به نظرم ریش تراش کاملیه من تازه خریدم سه بار بیشتر باهاش اصلاح نکردم ولی هر سه بار اصلاحش فوق العاده بود. قبلش فیلیپس داشتم ضد آب و زیر دوشی بود با خمیر ریشم اصلاح میکردم. یع عیب خیلی بزرگی که ماشینای فیلیپس دارن اینه که اصلاحشون دورانیه باعث میشه به خاطره میدان مغناطیسی پوست به مرور زمان داغون میشه. بدترین عیب دیگه فیلیپس اینه که فرم چهره رو بعد اصلاح تغییر میده با عث میشه خیلی بیشتر از سنت بخوری. ولی تو اصلاح با ماشینایی که موتورشون خطیه مثل موز و پاناسونیک و ... میدان مغناطیسی رو پوست ایجاد نمیشه. فرم چهره دستکاری نمیشه. اصلاح با ژیلتم خوبه.
خب الان پست این دوست مونnmilad17 رو که دیدم نظرم دوباره عوض شد که برم پاناسونیک بگیرم
قبلش یکی گفته بود از پاناسونیک راضی نیست
عجب گیری کردیم ا)
دوستان ماشین های اصلاح ( شونه ای مخصوص سر و صورت ) بابلیس و رمینگتون و فیلیپس.. کدوم رو بیشتر تایید میکنید؟ برند بهتری هم هست؟
ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هر نوع ماشین ریش تراشی که بخرین یک ماهی زمان میبره تا پوستتون عادت کنه. بعد از یک ماه تا یه زمان خاصی که استفاده میکنین از ماشین مثلا یه سال، دو سال... پوستتون عادت میکنه و متوجه معایب اون ماشین نمیشین. هرچند در استفاده های بعدی به نظر برسه که ریش تراش با پوست صورت سازگار شده و از لحاظ این که پوست التهاب یا جوش نزنه عالی باشه ولی فرم چهره و جذابیت چهره خیلی مهمه. زمانی که صورتمو با فیلیپس اصلاح میکردم بعد از یکی دو ماه پوستم عادت کرد. درست بود که التهاب یا جوش نمیزد ولی بعد از یک سال متوجه شدم تو سطح پوست صورتم یه تورفتگی های خیلی جزیی ایجاد شده که بخاطر اصلاح دورانی فیلیپس ایجاد شده بود. یه بار که بخوای اصلاح کنی حداقل 40 یا 50 بار بصورت دایره ای سه تیغه های ریش تراش باید رو پوست گردش کنن. اگر قرار باشه هرروز اصلاح کنی بهد از یه سال تقریبا 365 تا 40 یا 50 بار رو صورتت سه تیغه ها بصورت دورانی حرکت داشتند. خب این در مقایسه با اصلاح با ریش تراش مارک دیگه یا ژیلت خیلی افتضاحه. صد درصد کلاژن پوست دست کاری میشه و پوست کش میاد و چروک ایجاد میشه. ولی تو ماشینای پاناسونیک مخصوصا سری لمدش ( با دور بالای 10000 دور) حداقل با سه یا چهار بار تماس ماشین با پوست اصلاح انجام میشه. سازنده های مدت زمان برای یه اصلاح کامل را سه دقیقه فرض کردند بعد از اینکه نحوه اصلاحو یاد بگیری و پوست عادت کنه. من تجربه جفت ریش تراش ها رو داشتم به نظرم پاناسونیک خیلی بهتره
شما تاثیراتی که ممکنه بعد از یکسال یک ریش تراش اونهم بخاطر حرکت دورانی روی صورت بذاره رو با مضرات تیغ مقایسه مبیکنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان که به سلامتی اصلا ژیلت اصل پیدا نمیشه و اگر هم همون ژیلت اصل پیدا بشه،مطمئنا مضراتش برای صورت خیلی خیلی بیشتر از مضرات یک ریش تراش کاملا استاندارد خواهد بود.
[QUOTE=caspian1;8098780]خب الان پست این دوست مونnmilad17 رو که دیدم نظرم دوباره عوض شد که برم پاناسونیک بگیرم[/QUOTE
قبلش یکی گفته بود از پاناسونیک راضی نیست
عجب گیری کردیم ا)
ببخشید من تعداد پست هام کمه نتونستم جواب پی ام تون رو بدم. ریش تراشی رو که خریدم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین نوع اصلاح برای پوست هایی که چربند با یه ژیلته. اونم نه ژیلتی که اصل باشه یا غیر اصل فقط باید تیز باشه. بطور خلاصه بعد از اتمام دوش گرفتن در جهت رویش موی صورت، و با یه کف ریش مناسب بهترین نوع اصلاحه. بعدشم یه افترشیو مناسب. فقط با ژیلت هر روز نمیشه اصلاح کرد یه رفرش برا پوست نیازه در مقایسه با ریش تراش. ولی پوست های خشک ریش تراش بهتره. پوستی که چرب باشه به خاطر اصلاح با ژیلت سلول های مرده رو سطح پوست بصورت یه چربی از رو صورت گرفته میشه که با عث بازسازی پوست میشه. فرم چهره در اصلاح با ژیلت در مقایسه با هر ریش تراشی جذاب تر و طبیعی تره. بخاطر اصلاح یک دست و دستکاری نشدن کلاژن پوست. ولی عیبش خراش یا بریدگیه که اگر درست اصلاح انجام بشه بهترین شکل اصلاحه. ژیلت های مارک shick که سیم های ظریفی از رو تیغها رد شده بهترین مارکنند. اصلشون مال کشور آلمانه ولی کشورای دیگه هم داشتند. اگر اصل آلمتنشون گیر میاومد عمرا ریش تراش میخریدم. دو سال با هر تیغشون هر روز اصلاح میکردم بهد که دیگه کل شد اصلش گیر نیومد رفتم تو فکر ریش تراش.
Last edited by nmilad17; 07-02-2014 at 23:59.
[QUOTE=nmilad17;8100090]ممنون دوست من
میخواستم ببینم جعبه ایی که شما خریدید مثه همین عکس هست ؟
چون من از 470 قیمت پیدا کردم توی نت تا 499 تومن !
البته همشون هم گارانتی آزند سرویس دارند
فقط اونی که 470 تومن هست توی سایت فروشگاه اسمش رو زده Panasonic ES-ST25-K و عکس جعبه اش اینی هست که من گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)