تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 4105 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببخشید قانون دو برداری که فرمودین چی بوده که برداشته شده؟

حدود 1 سال پیش اخبار بیست و سی یه خبر پخش کرد که قانون 2 برادری تصویب شده و ازین جور حرفها. من همون موقع رفتم نظام وظیفه پرسیدم یارو گفت بذار جوهر امضای این حکم خشک بشه بعد اقدام کن!!!

اما تا الان هیچ خبری نشده. اینم بگم رئیس کل سازمان نظام وظیفه کشور یه مصاحبه تلوزیونی کرد که من خودم هم دیدم گفت که قانون 2برادری کلا لغو شده و اصلا به مرحله اجرا نرسید. یعنی هیچکس در کشور بواسطه قانون 2برادری معاف نشده.

البته من در حضور اساتید جسارت کردم! اگه اشتباهی بود پیشکسوتان عرصه جهاد اکبر! لطفا تصحیح فرمایند.(جهاد اکبر قضیه داره)
    Last edited by urumchi; 15-04-2011 at 23:51.

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پیگیری اصلاح قانون نظام وظیفه در کمیسیون تلفیق

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فاطمه آلیا نماینده مردم تهران ری، شمیرانات، و اسلام شهر در خانه ملت، با اشاره به بررسی لایحه اصلاح قانون نظام وظیفه در کمیسیون امنیت ملی افزود: کمیسیون امنیت ملی اصلاحاتی را در این لایحه انجام داد و رئیس اداره نظام وظیفه نیز بخش هایی از این اصلاحات را اعلام کردند اما قطعاً اجرای کامل این قانون به بودجه و اعتبارات کافی نیاز دارد.
    دبیر دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نماینده کمیسیون امنیت ملی در کمیسیون تلفیق بودجه، نیازهای موجود برای اصلاح قانون نظام وظیفه را اعلام کرده افزود: اصلاحات قانون نظام وظیفه از یک سو در خلال لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق و از سویی دیگر در فرآیند بررسی های کیمسیون امنیت ملی انجام می شود.
    آلیا اظهار داشت: پس از تخصیص اعتبارات ویژه به لایحه نظام وظیفه، تصویب این لایحه در صحن علنی مجلس پیگیری می‌شود.

حالا یعنی چی من که نفهمیدم !!

4. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پیگیری اصلاح قانون نظام وظیفه در کمیسیون تلفیق

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فاطمه آلیا نماینده مردم تهران ری، شمیرانات، و اسلام شهر در خانه ملت، با اشاره به بررسی لایحه اصلاح قانون نظام وظیفه در کمیسیون امنیت ملی افزود: کمیسیون امنیت ملی اصلاحاتی را در این لایحه انجام داد و رئیس اداره نظام وظیفه نیز بخش هایی از این اصلاحات را اعلام کردند اما قطعاً اجرای کامل این قانون به بودجه و اعتبارات کافی نیاز دارد.
    دبیر دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نماینده کمیسیون امنیت ملی در کمیسیون تلفیق بودجه، نیازهای موجود برای اصلاح قانون نظام وظیفه را اعلام کرده افزود: اصلاحات قانون نظام وظیفه از یک سو در خلال لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق و از سویی دیگر در فرآیند بررسی های کیمسیون امنیت ملی انجام می شود.
    آلیا اظهار داشت: پس از تخصیص اعتبارات ویژه به لایحه نظام وظیفه، تصویب این لایحه در صحن علنی مجلس پیگیری می‌شود.

حالا یعنی چی من که نفهمیدم !!
    خداییش منم سه بار خوندم، قابل درک نیست اصلا.
    خدا رحم کنه

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها تکلیف کسری های خدمت مشخص نشد؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هنوز بطور رسمی چیزی ابلاغ نشده اما اکثرا میگن که کسری های موارد خاص ( ایثارگری و ... ) قطعا تمدید شدست ولی هنوز ابلاغ نشده و تا نیمه اردیبهشت ابلاغ میشه .
    فعلا باید صبر کرد .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بالاخره امروز برگ سبز من اومد ! الان دقت کردم دیدم دورش سبزه ! پس به همین دلیله بهش میگین برگ سبز : دی

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره امروز برگ سبز من اومد ! الان دقت کردم دیدم دورش سبزه ! پس به همین دلیله بهش میگین برگ سبز : دی
    کی اعزامی؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اقا تو برگه سبزت چی ها نوشته ؟
    قد و وزن و گروه خون و .... هم نوشته ؟

ایشون هم مثل من 1 تیر هستن

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام
    سوال خیلی مهمی دارم
    برای گرفتن معافیت ماده 6 قانون حمايت از معلولين اگه در حین تحصیل باشم میتونم اقدام کنم؟؟؟
    الان این نوع معافیت آموزشی همداره؟
    قانون اجرایی معافیت تا کیه اعتبارداره؟؟
    پیشاپیش ممنون

آقا مثل اینکه کسی جواب من رو نداد

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان من یه سوال دارم .این قوانین کسری برای سابقه جبهه پدر به نظرتون تمدید میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •