تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 646 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

14

سلام به دوستای گلم
    من حدود 1 هفته عین -- تو گل موندم . نفهمیدم یه گوشی خوب ( 2 هسته ای - صفحه بزرگتر از 4 - ...) با یه تبلت چینی ارزون بگیرم یا یه تبلت خوب ( نکسوس 7 - تب2 - تب7+ - ainol novo aurora 2 - ... ) با یه گوشی ساده تر مثلا ace یا ray یا wave3 بگیرم.
    نمی خوام زیاد هزینم زیاد کنم تا اگه مثل این سری اگه خراب شدن نسوزم
    در ضمن زیاد دوست ندارم هر 2 تا گجت از یه سیستم عامل باشه ولی ...

میشه راهنمایی کنید؟ و دلیل هم لطف کنید ذکر کنید.
    Last edited by ANDROYD3; 17-08-2012 at 16:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها

من بین nexus و xperia s موندم کدومو بگیرم. میشه یه خورده راهنمایی کنید؟
    توی بنچ مارک ها معمولا نکسوس بهتر عمل کرده ولی یکم صلیقه ایه مثلا سر دوربین . البته توجه کنید نکسوس سفارش گوگل هست و تا چند سال آینده آپدیت هاش بی مشکل هستن و سریع تر میان بیرون. اگه صبر کنید شاید xperia xl هم بتونید بگیرید
    سلام
    دوستان تو رنج قیمت 800 یا900 تومن چی پیشنهاد میدید که زود در پیت نشه و تا 3 یا 4 سال آپدیت بشه؟؟
    galaxy SII چطوره ؟؟ مشکلی نداره
    به نظرتون چی بخرم که پشیمون نشم؟؟؟
    با تشکر
    2 تا گزینه بیشتر نداری که یکی اس3 هست یکی وان ایکس که میره توی کار صلیقه.
    پردازنده اس بهتره و صفحه بهتری داره . بدنه ایکس بهتره و زیبا تره ( نظر شخصی )

3. این کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان تو رنج قیمت 800 یا900 تومن چی پیشنهاد میدید که زود در پیت نشه و تا 3 یا 4 سال آپدیت بشه؟؟
    galaxy SII چطوره ؟؟ مشکلی نداره
    به نظرتون چی بخرم که پشیمون نشم؟؟؟
    با تشکر
    سه مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم به ترتیب ترجیح!

1. گلکسی اس2 همونی که مد نظر دارید! به دلیل ابعاد مناسب، دوربین عالی (درسته 8 مگاپیکسله اما در تست ها از Xperia S سونی که 12 مگاپیکسل هست هم بهتر بوده!) حافظه قابل ارتقا (مموری کارت تا 32 گیگ)، اخیراً هم که اعلام شده این گوشی قابلیت ارتقای به اندروید 4.1 رو داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پس در نتیجه در زمینه سیستم عامل هم تا حداقل 2 سال دیگه مشکلی وجود نداره.
    2. گلکسی نکسوس به دلیل آپدیت و بروزرسانی سریع از طرف گوگل و ظاهر زیبا، صفحه نمایش HD
    3. اچ تی سی وان اس به دلیل ابعاد بسیار مناسب، ساختار بدنه آلومینیومی مقاوم و همچنین دوربین عالی (تقریباً قدرت عکاسی با S2 برابره)

اما یک گوشی رو اصلاً توصیه نمی‌کنم و اون هم Sony Xperia S هست چون صفحه اش از نوع قدیمی LED-backlit LCD هست (همون LED) در حالی که سه مدلی که تو بالا بهتون پیشنهاد کردم هر سه صفحه نمایش پیشرفته Super AMOLED دارند و اینکه Xperia S ابعاد و ظاهرش چندان خوب نیست از نظر باتری هم Xperia S در تست ها خوب عمل نکرده.

5. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام

دوتا گوشی می خوام یکی تا 400 و اون یک تا 450

بعد کف قیمت Xperia Sola و Xperia U چنده

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها

من بین nexus و xperia s موندم کدومو بگیرم. میشه یه خورده راهنمایی کنید؟
    صد در صد Galaxy Nexus به دلیل ساپورت بهتر از طرف گوگل و صفحه نمایش خیلی بهتر (صفحه نمایش نکسوس از تکنولوژی پیشرفته Super AMOLED استفاده می‌کنه)! به علاوه اینکه ظاهر Nexus بسیار زیباتر از Xperia S هست کلاً Xperia S فقط در تبلیغات خوب به نظر میاد! اگر از نزدیک Xperia S و Nexus رو مقایسه کنید خواهید فهمید که Nexus چقدر بهتره.

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که LG Optimus Black P970 را دارند، ازش راضی هستند؟
    من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
    دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت LG Optimus Black P970 تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
    ساخت کره هست، نه؟
    یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
    در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
    کسی با P970 حال نمی کنه؟
    Last edited by atlas-m; 17-08-2012 at 18:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلاً بهتون P970 رو توصیه نمی‌کنم به چند دلیل!
    1. آپدیت اندروید 4 رو دریافت نمیکنه در نتیجه سیستم عاملش بروز نیست!
    2. باتریش نسبتآً ضعیفه
    3. کیفیت ساختش چندان خوب نیست.

بهتون مدل‌های زیر رو توصیه می‌کنم
    1. سونی Xperia U با قیمتی حدود 450 هزار چون پردازنده دوهسته‌ای داره و آپدیت اندروید 4 رو بزودی دریافت می‌کنه (البته حافظه اش در کل 6 گیگ هست و قابلیت افزایش اون وجود نداره)
    2. سونی اریکسون Xperia Pro به دلیل قیمت مناسب و اینکه آپدیت اندرویید 4 براش اومده.

اگر بتونید حدود 100 هزار بودجه‌تون رو افزایش بدید می‌تونید Samsung Galaxy Ace2 بگیرید که نمایشگر با کیفیت PLS و پردازنده دوهسته‌ای داره و بزودی آپدیت اندروید 4 براش میاد و به نظرم نسبت به قیمتش Ace2 عالیه در غیر اینصورت دو گوشی رو که در بالا نام بردم بهتون پیشنهاد می‌کنم.

10. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سه مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم به ترتیب ترجیح!

1. گلکسی اس2 همونی که مد نظر دارید! به دلیل ابعاد مناسب، دوربین عالی (درسته 8 مگاپیکسله اما در تست ها از Xperia S سونی که 12 مگاپیکسل هست هم بهتر بوده!) حافظه قابل ارتقا (مموری کارت تا 32 گیگ)، اخیراً هم که اعلام شده این گوشی قابلیت ارتقای به اندروید 4.1 رو داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پس در نتیجه در زمینه سیستم عامل هم تا حداقل 2 سال دیگه مشکلی وجود نداره.
    2. گلکسی نکسوس به دلیل آپدیت و بروزرسانی سریع از طرف گوگل و ظاهر زیبا، صفحه نمایش HD
    ممنون از این راهنماییتون بیشتر مصمم شدم که برم سراغ گلکسی اس 2
    فقط یه سوال دیگه قابلیت ارتقا (مموری کارت تا 32 گیگ) منظورتون اینه که یه مموری 32 روش جواب میده یا بایه مموری 16 که جمعا میشه 32؟؟؟؟؟
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

2 تا گزینه بیشتر نداری که یکی اس3 هست یکی وان ایکس که میره توی کار صلیقه.
    پردازنده اس بهتره و صفحه بهتری داره . بدنه ایکس بهتره و زیبا تره ( نظر شخصی )
    مگه اس3 قیمتش چنده؟؟!

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

صد در صد Galaxy Nexus به دلیل ساپورت بهتر از طرف گوگل و صفحه نمایش خیلی بهتر (صفحه نمایش نکسوس از تکنولوژی پیشرفته Super AMOLED استفاده می‌کنه)! به علاوه اینکه ظاهر Nexus بسیار زیباتر از Xperia S هست کلاً Xperia S فقط در تبلیغات خوب به نظر میاد! اگر از نزدیک Xperia S و Nexus رو مقایسه کنید خواهید فهمید که Nexus چقدر بهتره.
    سلام..
    اما من میگم XPERIA S...

در مورد نمایشگر اول اینجا مقایسه نمایشگر Xperia S رو با S3 ببینید دیگه حرفی در مورد نمایشگر نمیزم..(S3 نمایشگرش از هامون نوع نکسوس هست)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد ساپورت موافق هستم.. اما الان اکسپریا اس هم اندروید 4.0.4 داره و 4.1 براش تایید شده.
    از طریفی..
    باطری قویتر
    صدای بلندتر
    پورت HDMI
    دوربین قویتر
    حافظه داخلی 2برابر بیشتر!
    کیفیت بدنه بهتر
    سخت افزار قویتر ( بنچمارکها رو ببینید.. فاصلشون زیاد)

نکسوس:
    نمایشگر بزرگتر
    ساپورت رسمی قویتر

ظاهر دیگه سلیقه ای هست..
    موفق باشید..

Last edited by Punisher_2008; 17-08-2012 at 22:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •