تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 231 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با اجازت یه کوچول زبان درس میدم اونم در حد مقدماتی . سعی میکنم درست تلفظ کنم تا چیزی رو اشتباه به کسی یاد ندم. ویندوز 98 رو همین 98 میگم ولی ویندوز7 رو ویندوز هفت نمیگم !!! میگم سون با اجازه بزرگترای این عرصه !!!

این سایتی هم که میگی موبایلستان من تا حالا نشنیدم. آدرس بده مام فیض ببریم از نوشته های زیباتون

دوربین هم من صفحاتو که میخوندم دیدم بعضی از بچه ها استنباط های غلط میکنن تو دو سه روز گذشته دو تا از دوستای خود منم دلیلای شکمی آووردن گفتم یه توضیح مختصری بدم که بدونن چی به چیه .

در کل بازم تاکید میکنم تا چاپ نشه هیچ چی مشخص نیست. در قطع بزرگ عکس رو پرینت بکنید تمام ریزه کاریای گوشی مشخص میشه. فیلم هم یه بار تبدیلش بکنید به سی دی یا دی وی دی تو دستگاه ببینید اگه رنگشو نباخت و اگه حرکات و تصویر طبیعی بود اونوقت هنر دوربین مشخص میشه

اما اینکه یکی میاد میگه گوشی دوربین پنج فلانی از هشت بهمانی بهتره چونکه من تو گوشی یا کامپیوتر دیدم یا تو شب از بهمان گوشی عکس گرفتم یا چه میدونم عکس پانورامای خوب گرفتم اینا همش تو حاشیس .اصلا دلیل هم نمیشه

کما اینکه تا جایی که شنیدم و دیدم و خوندم ان ایت تو این لحاظ حرفی برا گفتن داره . برا همین میخوام بخرمش .

منتهای مراتب الان هر روز افت قیمت داره .تو یک ماه گذشته 50 تومن اومده پایین .منتظرم کمتر بشه یه جای معقولی واسته حداقل .گوشیو الان بخرم 470 بعید نیست یک ماه دیگه تا 410 هم بیاد. اینجوری که شنیدم قیمت جهانیش هم 310 دلاره . جای کار داره هنوز !!!

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

11

من با اجازت یه کوچول زبان درس میدم اونم در حد مقدماتی . سعی میکنم درست تلفظ کنم تا چیزی رو اشتباه به کسی یاد ندم. ویندوز 98 رو همین 98 میگم ولی ویندوز7 رو ویندوز هفت نمیگم !!! میگم سون با اجازه بزرگترای این عرصه !!!
    تشکر میکنم که از ما بزرگترای این عرصه!!! کسب اجازه کردی و یه کوچولو درس دادی. میگم بیا یه کوچولو درس دیگه(البته بازم با اجازه ی بزرگترا!!!) بده که دلیلش چیه به او یکی میگی ویندوز نود و هشت و به این یکی میگی ویندوز سون!!! یا ان ایت!!!! تنها دلیل منطقی که من میتونم برای اینکار پیدا کنم اینه که معادل انگلیسی برای 7 و 8 در فارسی نداریم!!! به همین دلیل باید معادل انگلیسی شون را استفاده کنیم!!!
    ضمناً من موندم شما موبایلستان رو که بیشتر بچه های بخش موبایل اینجا عضوشن نمیدونی اصلاً کجاست!!! و نه خودت این گوشی رو داری چطوری میای اینجا تحلیل ارائه میدی.
    چقدر سطح این تاپیک بالاست که شما تحلیلگرشی!!
    بابا تحلیلگر!!!
    Last edited by Penryn; 20-07-2011 at 05:02.

3. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من گوشی ان ایت رو تحلیل نکردم چون مسلمه ندارمش . دوربین رو تحلیل کردم. اونم نه دوربین این گوشی رو. به کل دوربین های موبایل رو . چون یه نیمچه تخصص و ربعچه آشنایی و خمسشه کاری باهاشون دارم

موبایلستانم پیدا کردم برم ببینم چی نوشتن .بالاش بدین بنویسن هر کی این سایت رو نشناسه مشمول حد میشه !!!

ان ایت هم نمیگیم زین پس .به جاش میگیم ان هشت . کلا از این به بعد میگیم سه دی مکس ،فارسی یک ،ویندوز هفت ، و .... به جای دات کام هم بگیم نقطه کام !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ما هم زین پس بجای behnam21 میگیم بهنام تونتی وان!!! آخه باید به 4 نفر نشون بدیم اعداد انگلیسی رو بلدیم بخونیم دیگه!!
    رفتی موبایلستان برای اینکه یوقت گم نشی یه راست بیا این تاپیک:::
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad.Zdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مگه تو قرآن اومده غسل جنابت چطوره ویا تعیین خلفا رو و...

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها قیمت یه دونه دست دوم سالم ان هشت حدودا چقدره؟
    به نظرتون گوشی خوبی هست تو این رنج؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها قیمت یه دونه دست دوم سالم ان هشت حدودا چقدره؟
    به نظرتون گوشی خوبی هست تو این رنج؟
    مرسی
    در خوب بودنش من که شخصاً شکی ندارم. ولی برای خرید چند تا پیشنهاد دارم براتون:
    1-دنبال دست دوم هیچ جنس و کالایی مخصوصاً لوازم الکترونیکی نباشین. چون معمولاً مرسومه که وقتی به عیب میفته میفروشند....
    2-اگه دنبال فیلمبرداری Full HD - نصب و اجرای بازیهای موبایل جدید و سنگین - نصب انواع و اقسام برنامه های جدید و عجیب غریب هستی, سراغ N8 و گوشیهای سیمبیان نرو.
    3-اگه دنبال فیلمبرداری HD و عکاسی با وضوح بالا و جایگزین دوربین دیجیتال- استفاده از ناوبری GPS مخصوصاً برای کلان شهرها و مسافرت- نصب برنامه های رایج و کاربردی-اتصال گوشی به LCD برای تماشای وضوح بالای فیلم و.... بهمراه زیرنویس - اتصال فلش مموری یا هارد از راه USB برای کاربردهای مختلف هستی N8 همون گوشیی هست که دنبالشی.

10. 6 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آخرین قیمت n8

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

سلام
    من این گوشیو تازه گرفتم فعلا دوتا مشکل دارم باهاش:
    1-هندزفری رو موقعی که بهش وصل میکنم اصلا کارنمیکنه درصورتی که ارم هندزفری در گوشی هست.
    2-موقع تماس گرفتن گوشی نور قفل میشه یعنی نوره صفحه میره وباید کلید قفل بازشونده روزد
    درضمن گوشی من دودفعه خود به خود خاموش شده.
    اخرین نسخه نرم افزار ان هم واسه 31.3.2011است
    اگخه بخوام اپدیت کنم په جوری میشه خودنوکیا که نمیزاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخرین قیمت n8 کلی 430 فروش تکی 475-480 فک کنم باشه/برا هندزفری هم اگه دقت کنی یکم تا کیپ شدن فاصله داره خوب کیپش کن و تو یه مرحله سوکتو وارد کن/برا اپدیتم فک کنم باید ورژنو میذاشتی نه تاریخ که اخرین ورژن 014.002 هستش که اگه جدیدتر بیاد با وایرلسشم میتونی آپ کنی ولی احتمالا فارسیش بره که بدی بیرون برات فلش بزنن بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •