من با اجازت یه کوچول زبان درس میدم اونم در حد مقدماتی . سعی میکنم درست تلفظ کنم تا چیزی رو اشتباه به کسی یاد ندم. ویندوز 98 رو همین 98 میگم ولی ویندوز7 رو ویندوز هفت نمیگم !!! میگم سون با اجازه بزرگترای این عرصه !!!
این سایتی هم که میگی موبایلستان من تا حالا نشنیدم. آدرس بده مام فیض ببریم از نوشته های زیباتون
دوربین هم من صفحاتو که میخوندم دیدم بعضی از بچه ها استنباط های غلط میکنن تو دو سه روز گذشته دو تا از دوستای خود منم دلیلای شکمی آووردن گفتم یه توضیح مختصری بدم که بدونن چی به چیه .
در کل بازم تاکید میکنم تا چاپ نشه هیچ چی مشخص نیست. در قطع بزرگ عکس رو پرینت بکنید تمام ریزه کاریای گوشی مشخص میشه. فیلم هم یه بار تبدیلش بکنید به سی دی یا دی وی دی تو دستگاه ببینید اگه رنگشو نباخت و اگه حرکات و تصویر طبیعی بود اونوقت هنر دوربین مشخص میشه
اما اینکه یکی میاد میگه گوشی دوربین پنج فلانی از هشت بهمانی بهتره چونکه من تو گوشی یا کامپیوتر دیدم یا تو شب از بهمان گوشی عکس گرفتم یا چه میدونم عکس پانورامای خوب گرفتم اینا همش تو حاشیس .اصلا دلیل هم نمیشه
کما اینکه تا جایی که شنیدم و دیدم و خوندم ان ایت تو این لحاظ حرفی برا گفتن داره . برا همین میخوام بخرمش .
منتهای مراتب الان هر روز افت قیمت داره .تو یک ماه گذشته 50 تومن اومده پایین .منتظرم کمتر بشه یه جای معقولی واسته حداقل .گوشیو الان بخرم 470 بعید نیست یک ماه دیگه تا 410 هم بیاد. اینجوری که شنیدم قیمت جهانیش هم 310 دلاره . جای کار داره هنوز !!!