بازم خدا رو شکر . دیگه از شر پس خلاص شدیم . یکی دو باری پس بازی کردم بعد از فیفا 11 حالم بد شد
بازم خدا رو شکر . دیگه از شر پس خلاص شدیم . یکی دو باری پس بازی کردم بعد از فیفا 11 حالم بد شد
دوستان چه طوری میشه قدرت یه بازیکن رو زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای داره؟؟؟؟؟؟
شرمنده دوستان این fifa11 مال کنسول از لحاظ گیم پلی و گرافیکی خیلی بالاتر از کامپیوتر هستش ؟
به نظر من بله شدیدا! اصلا گیم پلی نسخه کنسولی مثل هلوئه خیلی روان و جذاب. توی نسخه PC که در واقع فیفا 10 هست خیلی از موازد باعث یکنواختی گیم پلی شده
با اینکه این بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی بهتر شده ولی به هیچ وجه به پای pes2011 نمیرسه (البته این نظر شخصیه منه)
عجب . اینم از اون حرف ها بود
![]()
![]()
![]()
چطور میتونی بازی که تو بازیکناش چهارتا جهت اصلی (+چهارتا فرعی) حرکت میکنن اسمش رو کنار فیفا11بیاری !!!
(البته این نظر شخصی من نیست حقیقته!)
به دل نگیر البته ولی حتی مقایسه شون هم زشته.
----------------
راستی یه بار دیدم دو نفر تو دانشگاه sucker بازی میکردن فقط از شنیدن گزارشش حالتبهم دست داد.
پاس شوت گل وری گوود!!!!!
مقایسه کنید با تیلر و گری خودمون:
- کارت زرد میگره باید خیلی بعد از این مواظب باشه,اوه نه یه کارت زرد قبلا داشت این دومیه اخراج!!!
Last edited by Big-Boss; 09-02-2011 at 10:55.
بچه ها من از منو بازی واسه اپ دیت اقدام کردم ولی یه مشکل برام به وجود اومد...کسی نمدونه باید چه کار کنم؟؟؟دیسک اورجینال میخواد...
Last edited by shutdown; 09-02-2011 at 11:41.
یا مثلا بعد از مدت ها پارک جی سونگ رو بازی دادم پارک پاس گل داد گفت:
پارک جی سونگ...اندی پارک رو مربی زیاد بازی نمیده اما هر وقت که میاد واسه تیم تاثیر گذاره
یا صحبت هاش در مورد دربی ها یا اسم هاس مربیا رو میاره....ارسن ونگر....فرگوسن....در مورد ورزشگاه ها مثلا میگه الترافورد ورزشگاه خانگی منچستر همیشه پر از تماشاگر هست و حتی روزهایی که بازی هم نباشه طرفدار ها رو اطرافش میبینی!!!!
واقعا هم بازی و گزارش معرکس....ولی pes11 واقعا حیف جان چمپیون که گذاشتنش تو pes....
اقا این مشکلم رو خودم حل کردم
حالا واسه بازی انلاین یه کد ازم میخواد...کد سی دی یه همچین چیزایی...باید چه کار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)