1- خیر !...
1- خیر !...
من تا الن 550 کیلومتر رفتم و تصمیم دارم برم مسافرت که رفت و برگشتم حدود دوهزار کیلومتر میشه و چون ظاهرا تا 3000 کیلومتر هنوز در دوره آب بندی هست چه کارهایی باید یا نباید انجام بدم؟
کار خاصی نیاز نیست انجام بدین
سعی کنید 1000-1700 کیلومتر اول دور موتور از 3500 تا 3800 بیشتر نشه
آب و روغن خودرو را هم بعد از هر توقف کنترل کنید همینطور هیدرولیک و روغن ترمز
سفر خوش
نقل قول:
نوشته شده توسط liverpooli
سلام .
1.ال 90 فول روکش صندلی داره؟
2.پمپ بنزین زیز صندلی یه صدایی شبیه باد کولر میده . طبیعیه؟
1- خیر !.
مطمئنی ؟ همه میگن داره. مال خودمم هم نگاه که میکنم به نظر میاد روکش باشن.
8500 كيلومتر تجربه رانندگي با تندر
هنوز سرويس نرفتم روغن و .. هم نموز تعويض نشده
فقط مقدار آب به خنك كننده اضافه شده
مشكل خاصي تا الان نديدم بجز اينك پيچ رگلاژ درب جلو شاگر شل ميشه و من هم هر چي سفتش مي كنم باز هم شل هست
البته مشكلي در رگلاژ درب ايجاد نشده و همون كيلومتر 9000 براي سرويس ميدم سفتش كنند
علت سفت نشدنش هم اين هست كه پيچ 6 بخ داره
شتاب خودرو خيلي بهتر شده
مصرفشم خوبه
ولي يكم در دنده 2 موقع ول كردن گاز ماشن تكون ميده كه قبلا نبود و حدس ميزنم ----- ها داره عمرش تمام ميشه
عملكرد كلاچ و گيربكس عالي هست ولي دنده عقب اگر ماشين توقف كامل نداشته باشه با صدا جا ميره
اتاق هم صداي خاصي هنوز ازش به گوش نميرسه
فعلا همين
منظورتون از روکش چیه...؟
اگه صندلیو باز کرده باشین میبینین که زیر روکش اصلی ابره و معمولا برای اینکه روکش فابریک خراب نشه یا روی اونو تودوزی میکنن یا روکش اماده میخرن
اون صدا طبیعی نیست شاید پمپش خرابه
موفق باشین
_________
من که قبل 10000 ماشینو شوهر دادام ولی ال 90 تازه خودشو بعد 4000.5000 کیلومتر نشون میده شتابش خیلی فرق میکنه
دنده نرم تر میشه
...
فقط با ماشین مدارا کن سعی کن دور موتور از 3000 بیشتر نشهمن تا الن 550 کیلومتر رفتم و تصمیم دارم برم مسافرت که رفت و برگشتم حدود دوهزار کیلومتر میشه و چون ظاهرا تا 3000 کیلومتر هنوز در دوره آب بندی هست چه کارهایی باید یا نباید انجام بدم؟
کورس نزار
.
.
در کل فعلا بش حال بده تا بعدا اونم بهت حال بده گوش به اینا حرفا هم نده که ماشینو از اول باید روندو..... ملت از این حرفا زیاد میزنن
منم الان با این ماشین جدید 300 تا رفتم و تا 3000.4000 تا هم به ماشین فشار نمیارم
از ماشین لذت ببر
راستی دوست گلم یادم رفت بهت خبر بدم من لاستیک میشلن انرزی سیور ایتالیایی سایز 205/60/15 خریدم
Last edited by Amir..H; 17-08-2011 at 18:27.
سلام. ماشین من توی نمایشگرش در هر 100 کیلومتر زده 9 لیتر مصرف میکنه . مال شما هم اینجوریه؟ضمن اینکه فقط در اتوبان وجاده های خلوت باش رانندگی میکنم.
زیاده رفیق برو دستگاه دیاگ رو بزار روش
فقط با ماشین مدارا کن سعی کن دور موتور از 3000 بیشتر نشه
کورس نزار
.
.
در کل فعلا بش حال بده تا بعدا اونم بهت حال بده گوش به اینا حرفا هم نده که ماشینو از اول باید روندو..... ملت از این حرفا زیاد میزنن
منم الان با این ماشین جدید 300 تا رفتم و تا 3000.4000 تا هم به ماشین فشار نمیارم
از ماشین لذت ببر
راستی دوست گلم یادم رفت بهت خبر بدم من لاستیک میشلن انرزی سیور ایتالیایی سایز 205/60/15 خریدم[/QUOTE]
ممنون از راهنمایی
مبارک لاستیک به سلامتی منم پولم برا میشلن نرسید و چند روز پیش کومهو کره ای خریدم
سلام
من جدیدا L90-e2 lp خریدم ولی نای راه رفتن نداره
یعنی با دنده 5 زورکی 110 میره با دوره کولر 2.
400 تا بیشتر کار نکرده
این به خاطر تنظیم نبودن موتوره یا موتوره بیخود بهم افتاده.
ممنون میشم کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)