تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 309 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

خب خيالم راحت شد از بابت سرعت و رم و ميرم كه بخرم
    دستتون درد نكنه و با اين پيشنهاد خريد ، حتما بازهم سوال پيش مياد بعد از خريدش ؛)
    (راستي من فعلا نميتونم تشكر كنم بصورت سيستمي)
    توصيه اكيد ميكنم يكي دو روز خريدتون رو عقب بندازيد تا بتونيد تك تك پستهاي مهم اين تاپيك رو بخونيد تا خداي ناكرده موردي از قلم نيفته سپس اقدام به خريد نماييد...هرچقدر سوال كنيد باز مواردي هست كه به ذهن شما و مشاوره دهنندگان نميرسه...اگر تمامي مطالب رو بدونيد با دست پر به فروشگاه ميريد و بر نيرنگهاي بعضي فروشنده ها غالب ميشيد...مثال اگر فروشننده خودش رو كشت كه بايد روي گوشيت نرم افزار نصب كنم تا رجيستر بشه و نرم افزار اصلي فلان قدره و نرم افزار غير رسمي فلان قدر و از اين قبيل شما زير بار نرويد و گوشي رو بدون هيچ دست كاري تست و تحويل بگيريد و توجه داشته باشيد كه درب گوشي بايد در بسته بنديه پلمپ باشد و رم اصلي 2 گيگ و باطري اصلي كه در يكي از پستها با عكس مقايسه شده با نوع تقلبيش...خلاصه تا همه پستها رو نخونديد اقدام به خريد نكنيد...

2. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نبايد اينطور باشه...چه رامي اسفاده ميكنيد؟؟
    ممنون از اینکه جواب دادین
    از این رام استفاده می کنم :JRDNEM_U3_3.4.2_177-005

راستی یه سوال دیگه ام داشتم می خواستم بدونم برای دوستان هم اینطوره که وقتی دارین از gprs یا edge ایرانسل استفاده می کنین گوشی از دسترس خارج میشه؟ (کسی با ما تماس بگیره پیغام دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد رو میده)
    Last edited by roxxon_v2; 29-06-2011 at 20:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

احتمالا رام شما مشكل داره دوباره فلش بزنيد يا از رام ديگري استفاده نماييد...

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خریدم! اول نظر اولیه ام رو بگم و بعد چندتا سوال.
    از نظر ظاهر و اندازه خوب. از نظر تاچ هم خیلی خوب. از نظر صدای تلفن خیلی خوب. آنتن هم خوبه. از نظر صفحه و شفافیت هم خوبه. در نگاه اول چیزی که بنظرم خوب نیست دوربینشه که کیفیت اصلا خوبی نداره.
    گوشی اندروید 2.2.2 پیش فرض روش نصب بود و همراه با رامی که ساپورت چینی داشت.
    1- جی پی اس گوشی هم نمیتونه ماهواره پیدا کنه، چرا؟ البته هنوز نقشه و اینا نداره، چطوری میشه جی پی اس رو چک کنم که سالمه؟ این برام مهمه. برای نقشه چکار کنم که روی گوشی ذخیره بشه؟
    2- حالا بنظرتون رام فارسی بریزم یا فقط گوشی رو فارسی کنم؟ من منوی فارسی نمی خوام همین که بتونم وبسایت فارسی بخونم و اس ام اس فارسی بزنم کافیه ولی کلا از اینکه صفحه کلید چینی داره هم خوشم نمیاد. بدم نمیاد که دیگه این حروف چینی رو نبینم!
    3- راستی تو پکش سی دی نداشت! گوشی و درب و باتری و کابل یو اس بی و دو شاخ و دو تا دفترچه و یک رم 2 گیگ که نصب بود و هدفون. همیناست؟ دفترچه راهنمای آبکی هم داشت کلا چند صفحه مختصر. راستی پک هم نبود اونطور که شما میگفتید. اینجور چیزا آدمو به شک میندازه که نکنه...
    4- یک سوال ساده! من تا حالا اندروید نداشتم در مورد نصب نرم افزار یا بازی و کانکت شدن بوسیله کامپیوتر به اینترنت هم کجا مراجعه کنم که یاد بگیرم؟
    قیمت هم 388 طبقه 5 و 6 علاالدین. قیمت پایین تر هم میگفتن اما وقتی میگفتم بده میگفت نرم افزار هم روشه! (آخر کلاه گذاشتن سر مردم شدن اینا، جلوی چشم خودم یک بنده خدایی بود معلوم بود از گوشی چیزی زیاد نمیدونه یک گوشی ساده هم خریده بود بهش گفت حالا باید برات آپدیت کنم و اینا حالا فلان قدر اضافه بده)

6. 3 کاربر از dimoqwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

خریدم! اول نظر اولیه ام رو بگم و بعد چندتا سوال.
    از نظر ظاهر و اندازه خوب. از نظر تاچ هم خیلی خوب. از نظر صدای تلفن خیلی خوب. آنتن هم خوبه. از نظر صفحه و شفافیت هم خوبه. در نگاه اول چیزی که بنظرم خوب نیست دوربینشه که کیفیت اصلا خوبی نداره.
    گوشی اندروید 2.2.2 پیش فرض روش نصب بود و همراه با رامی که ساپورت چینی داشت.
    1- جی پی اس گوشی هم نمیتونه ماهواره پیدا کنه، چرا؟ البته هنوز نقشه و اینا نداره، چطوری میشه جی پی اس رو چک کنم که سالمه؟ این برام مهمه. برای نقشه چکار کنم که روی گوشی ذخیره بشه؟
    2- حالا بنظرتون رام فارسی بریزم یا فقط گوشی رو فارسی کنم؟ من منوی فارسی نمی خوام همین که بتونم وبسایت فارسی بخونم و اس ام اس فارسی بزنم کافیه ولی کلا از اینکه صفحه کلید چینی داره هم خوشم نمیاد. بدم نمیاد که دیگه این حروف چینی رو نبینم!
    3- راستی تو پکش سی دی نداشت! گوشی و درب و باتری و کابل یو اس بی و دو شاخ و دو تا دفترچه و یک رم 2 گیگ که نصب بود و هدفون. همیناست؟ دفترچه راهنمای آبکی هم داشت کلا چند صفحه مختصر. راستی پک هم نبود اونطور که شما میگفتید. اینجور چیزا آدمو به شک میندازه که نکنه...
    4- یک سوال ساده! من تا حالا اندروید نداشتم در مورد نصب نرم افزار یا بازی و کانکت شدن بوسیله کامپیوتر به اینترنت هم کجا مراجعه کنم که یاد بگیرم؟
    قیمت هم 388 طبقه 5 و 6 علاالدین. قیمت پایین تر هم میگفتن اما وقتی میگفتم بده میگفت نرم افزار هم روشه! (آخر کلاه گذاشتن سر مردم شدن اینا، جلوی چشم خودم یک بنده خدایی بود معلوم بود از گوشی چیزی زیاد نمیدونه یک گوشی ساده هم خریده بود بهش گفت حالا باید برات آپدیت کنم و اینا حالا فلان قدر اضافه بده)
    مباركه....
    همه چيزهايي كه براي اندرويد لازم داريد در لينك زير پيدا ميكنيد..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مباركه....
    همه چيزهايي كه براي اندرويد لازم داريد در لينك زير پيدا ميكنيد..
    کد:
    برای آموزش ها و نرم افزارها لینک خیلی خوبی هست و همه چی برای کسانی که از صفر می خواهند شروع کنند پیدا میشه. این میشه جواب سوال 4 ام من! ولی در مورد
    1- جی پی اس؟ موقعیت مختصات جغرافیایی نمیده گوشی؟ (حالا بی نقشه یا با نقشه)
    2- برای اینکه فقط اس ام اس و صفحات وب و فایل ها فارسی بشه چی کار کنم؟ (الان حروف را بصورت جدا جدا نشون میده)
    3- سی دی نباید میداشت داخل جعبه گوشی؟

یکم دیر به جمع اندروید داران پیوستم از دنیا عقبم! تازه باید برم نصب نرم افزار یاد بگیرم!! :(( امان از بی پولی (جدی نگیرید)

با تشکر فراوان

9. این کاربر از dimoqwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

برای آموزش ها و نرم افزارها لینک خیلی خوبی هست و همه چی برای کسانی که از صفر می خواهند شروع کنند پیدا میشه. این میشه جواب سوال 4 ام من! ولی در مورد
    2- برای اینکه فقط اس ام اس و صفحات وب و فایل ها فارسی بشه چی کار کنم؟ (الان حروف را بصورت جدا جدا نشون میده)

یکم دیر به جمع اندروید داران پیوستم از دنیا عقبم! تازه باید برم نصب نرم افزار یاد بگیرم!! :(( امان از بی پولی (جدی نگیرید)

با تشکر فراوان
    1.با برخي برنامه هاي جي پي اس مشكلت حل ميشه ...مثل maverick
    2.برنامه dr.ben0x Arabicfont رو نصب كنيد.
    3.خير.هر چيزي كه لازم داريد روي مموري كارت هست و خود به خود نصب ميشه...ابدا مموري كارت رو فرمت نكنيد و در اولين فرصت ازش بكاپ بگيريد.

براي تشكر هم از گزينه مربوطه استفاده نماييد...
    Last edited by vafa1353; 30-06-2011 at 14:14.

11. 3 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

به به مبارکه دادا ایشالا زنگش برات بزنگه. (راجع به دوربینش که گفته بودم)
    اون جی پی اسی که توی گوشی های نوکیا میبینی من ندیدم توی این گوشی ببینم (نویگیشن منظورمه) ولی احتمالا چون دنبالش نبودم ندیدم. نرم افزار آفلاینش رو هم توی همون پست میتونی پیدا کنی. اسماشون هست:
    maverick 1.2.0
    Meebo
    یه maps داره توی نرم افزار های خود گوشی. من با gprs وصل شدم و موقعیت رو نشون داد. مشکلی نداشت ولی همونطور که گفتم با gps چک نکردم تا به حال

راجع به رام گوشیت اطلاعاتی ندارم بهتره فرهاد بیاد بگه بت (انواع رام ها رو امتحان کرده این مرد ) ولی از setting/about phone تمام اطلاعات گوشیت رو بذار از جمله baseband wersin تا بتونن کمکت کنن..

واسه اس ام اس خوندن و نوشتن فارسی میتونی از نرم افزار Mirsal v0.7.1 استفاده کنی - برای وب گردی هم از firefox یا opera mini 6 که واسه اندروید هم داره استفاده کنی و کلمات رو به هم چسبیده ببینی (گرچه واسه اینستال کردن opera بایستی اولین بار با چیز پی ان کانکت بشی) و روی همین رامی هم که داری جواب میدن این دوتا و حروف رو به هم می چسبونن. ولی واسه نرم افزار های فارسی باید گوشی رو فارسی سازی کنی. آموزش هم اینجا هست
    پست 1141
    کد:
    یه توضیحی هم توی همین فروم یکی از دوستان داده بودن که پیداش نکردم. باید بگردی

پک به اونن نوعی که در ذهن داری (پلاستیک و چسب و اینا) نداره ولی گوشی های پلمپ معمولا در پشت گوشی و هندزفری شون توی یک پلاستیک جدا هست و هر کدوم درش با یه برچسب کاغذی بسته شده که حتما واسه باز کردن باید اون کاغذ رو پاره کنی... (کلا دیگه به این چیزا فکر نکن، الان که خریدی برو حالش رو ببر) سی دی هم نداره کلا ولی اگر لازم داری باید پی سی سوئیت نصب کنی. البته اگر ویندوزت جدید باشه همونم واسه کارهای غیر حرفه ای نیاز نداری و با اولین کانکت شدن میشناسه گوشی رو
    **نکته: وقتی با کابل وصلش میکنی به کامپیوتر 4تا گزینه اتصال میاد (سومی مال مموری کارت هست) و وقتی خواستی جدا کنی بهتره نوع اتصال گوشی رو به حالت چهارم تغییر بدی که none این مثل Safe and remove میمونه در جدا کردن فلش یا هر چیز دیگه از usb کامپیوتر**

نرم افزار و گیم هم که همه apk. هستن (باید از اندروید 2.2 به پایین ساپورت داشته باشن البته) و کافیه بریزی توی مموری و بعد از قطع اتصال usb بری از توی گوشی روش تاچ (کلیک) کنی تا نصب انجام بشه. بعدش هم میتونی واسه اینکه جا نگیره بیخود، اون فایلی که اول ریختی رو پاک کنی از روی مموری (توضیحات مفصل تر توی همون فرومی معرفی کردن وفا خان)

have fun
    (من داشتم تایپ میکردم وفاااا قبول نیست کامنت تو زودتر رفت)
    Last edited by mad-defy; 30-06-2011 at 14:53.

13. 3 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

از 2.3 رسمی خبری نشد؟؟؟

15. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها نرم افزاری میشناسید که وقتی گوشی با کابل به کامپیوتر وصل است بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •