1- جی پی اس؟ موقعیت مختصات جغرافیایی نمیده گوشی؟ (حالا بی نقشه یا با نقشه)
2- برای اینکه فقط اس ام اس و صفحات وب و فایل ها فارسی بشه چی کار کنم؟ (الان حروف را بصورت جدا جدا نشون میده)
3- سی دی نباید میداشت داخل جعبه گوشی؟
به به مبارکه دادا ایشالا زنگش برات بزنگه. (راجع به دوربینش که گفته بودم)
اون جی پی اسی که توی گوشی های نوکیا میبینی من ندیدم توی این گوشی ببینم (نویگیشن منظورمه) ولی احتمالا چون دنبالش نبودم ندیدم. نرم افزار آفلاینش رو هم توی همون پست میتونی پیدا کنی. اسماشون هست:
maverick 1.2.0
Meebo
یه maps داره توی نرم افزار های خود گوشی. من با gprs وصل شدم و موقعیت رو نشون داد. مشکلی نداشت ولی همونطور که گفتم با gps چک نکردم تا به حال
راجع به رام گوشیت اطلاعاتی ندارم بهتره فرهاد بیاد بگه بت (انواع رام ها رو امتحان کرده این مرد
) ولی از setting/about phone تمام اطلاعات گوشیت رو بذار از جمله baseband wersin تا بتونن کمکت کنن..
واسه اس ام اس خوندن و نوشتن فارسی میتونی از نرم افزار Mirsal v0.7.1 استفاده کنی - برای وب گردی هم از firefox یا opera mini 6 که واسه اندروید هم داره استفاده کنی و کلمات رو به هم چسبیده ببینی (گرچه واسه اینستال کردن opera بایستی اولین بار با چیز پی ان کانکت بشی) و روی همین رامی هم که داری جواب میدن این دوتا و حروف رو به هم می چسبونن. ولی واسه نرم افزار های فارسی باید گوشی رو فارسی سازی کنی. آموزش هم اینجا هست
پست 1141
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه توضیحی هم توی همین فروم یکی از دوستان داده بودن که پیداش نکردم. باید بگردی
پک به اونن نوعی که در ذهن داری (پلاستیک و چسب و اینا) نداره ولی گوشی های پلمپ معمولا در پشت گوشی و هندزفری شون توی یک پلاستیک جدا هست و هر کدوم درش با یه برچسب کاغذی بسته شده که حتما واسه باز کردن باید اون کاغذ رو پاره کنی... (کلا دیگه به این چیزا فکر نکن، الان که خریدی برو حالش رو ببر) سی دی هم نداره کلا ولی اگر لازم داری باید پی سی سوئیت نصب کنی. البته اگر ویندوزت جدید باشه همونم واسه کارهای غیر حرفه ای نیاز نداری و با اولین کانکت شدن میشناسه گوشی رو
**نکته: وقتی با کابل وصلش میکنی به کامپیوتر 4تا گزینه اتصال میاد (سومی مال مموری کارت هست) و وقتی خواستی جدا کنی بهتره نوع اتصال گوشی رو به حالت چهارم تغییر بدی که none این مثل Safe and remove میمونه در جدا کردن فلش یا هر چیز دیگه از usb کامپیوتر**

نرم افزار و گیم هم که همه apk. هستن (باید از اندروید 2.2 به پایین ساپورت داشته باشن البته) و کافیه بریزی توی مموری و بعد از قطع اتصال usb بری از توی گوشی روش تاچ (کلیک) کنی تا نصب انجام بشه. بعدش هم میتونی واسه اینکه جا نگیره بیخود، اون فایلی که اول ریختی رو پاک کنی از روی مموری (توضیحات مفصل تر توی همون فرومی معرفی کردن وفا خان)
have fun
(من داشتم تایپ میکردم وفاااا
قبول نیست کامنت تو زودتر رفت)