منسیتی انگار 11 نفره دفاع کرده
![]()
آخ عجب روزگاری خوشی بید
آتیش بازی بعدی : جشنواره ی گل الدترافورد ... اونوقت کی ؟ یک شنبه :دي
اینو از کجا گرفتی ؟
هر دوتا تیم 1 نفر اخراجی داشتن
چقدراین جدوله دقیقه !!!![]()
خوشبختانه در پریمیرلیگ همه چیز داره در مسیر کامیابی منچستر حرکت می کنه ، و البته شخصا بابت ناکامی های پیاپی کارلتو و روی هاجسون خردمند عمیقا متاسفم .
سیتی همش دفاع کرد و دست آرسنال رو بستاین مشکل لاعلاج توتال فوتبال هست ،منسیتی انگار 11 نفره دفاع کرده
چه آرسنال و چه بارسلونا که داعیه ی اجرای این سبک بازی رو دارند ( البته آرسنال با اختلاف زیاد نسبت به بارسلونا در رده ی دوم قرار داره ) مقابل تبمهایی که در نیمه ی خودی متراکم بازی می کنند و فضا رو برای انجام پاس کاری های پیاپی برای نفوذ به عمق یا نفوذ به کانالهای کناری محدود و مسدود می کنند ، به این مشکل بر میخورند ،
نمونه چلسی گاس هیدینک برابر بارسا ، اینتر مورینیو برابر بارسا ، روسیه گاس هیدینک برابر هلند در یورو ، من سیتی برابر آرسنال و تا حدودی هم بیلبائو برابر بارسا و ...
البته به نظرم مشکل آرسنال و بارسا این هست که پلن B ندارند برای اینگونه مواقع و تمرکزشون رو فقط روی اجرای سبک بازی همیشگی شون قرار میدن که در شرایط فوق ناکارآمد هست ، به عبارت دیگه برنامه ی مناسب تاکتیکی برای برون رفت از این شرایط رو ندارند ، حتی ونگری که نقل محافل هست که بسیار با هوش هست (شاید در زمینه ی رشته ی تحصیلی اش اینطور باشه) ، ولی در مباحث تاکتیکی ؛ تا الان که خیلی در صدد اثباتش برنیومده .
تابلو نتایج هفته 22 لیگ برتر-شکست چلسی و تساوی آرسنال و سیتی
سایت گل- هفته بیست و دوم لیگ برتر با صدرنشینی منچستریونایتد به پایان رسید. در مهمترین دیدار چهارشنبه شب دو تیم مدعی آرسنال و منچسترسیتی در پایان نود دقیقه تلاش به تساوی بدون گل دست یافتند و چلسی و لیورپول بار دیگر تن به شکست دادند تا اوضاع برای این دو تیم سخت تر از قبل شود. بدین ترتیب و در پایان هفته بیست و دوم این رقابتها، منچستریونایتد با دو بازی کمتر و 44 امتیاز صدرنشین است.
منچسترسیتی با 22 بازی و 42 امتیاز در رده دوم است. آرسنال با بیست و یک بازی و 40 امتیاز تیم سوم جدول است و تاتنهام با 21 بازی و 36 امتیاز رده چهارم جدول را به خود اختصاص داده.چلسی هم در رده پنجم است و لیورپول با تقبل این شکست به رده دوازدهم جدول سقوط کرد تا اوضاع برای هاجسون سخت تر از قبل شود در دیدارهای برگزار شده نتایج زیر به دست آمد:
*آرسنال 0- منچسترسیتی 0 *
استون ویلا 0- ساندرلند 1
گل: باردسلی (80)
*نیوکاسل 5- وستهم 0
گلها: بست (18، 39 و 60) ، نولان (45) و لونکراندس (64) برای نیوکاسل
*ولورهمپتون 0- چلسی 1
گل: بوسینگوا (5،گل به خودی)
*بلکبرن 3- لیورپول 1
گلها: اولسون (31)، اموارواری (38 و 57) برای بلکبرن و جرارد (81) برای لیورپول
*بولتون 1- ویگان اتلتیک 1
گلها: رودریگو (54) برای بولتون و استام (80) برای ویگان
*اورتون 2- تاتنهام1
گلها:ساها (3) و کولمن (76) برای اورتون و فان در فارت (11) برای تاتنهام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحمله تند ونگر به مانچینی: آنها همیشه برای کسب تساوی بدون گل به امیرتس می آیند
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس ازتساوی 0-0 تیمش مقابل منچسترسیتی، روبرتو مانچینی، سرمربی حریف را به دلیل اتخاذ تکتیک های تدافعی مورد سرزنش قرار دارد.
در این دیدار تیم آرسنال کاملا بر بازی مسلط بود، به ویژه در نیمه اول که دو بار تیر دروازه حریف را به لرزه درآوردند اما شاگردان مانچینی تمام تلاش شان را برای کسب یک تساوی بدون گل انجام دادند.
ونگر در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها برای نتیجه 0-0 به اینجا آمدند اما این من را اصلا متعجب نکرد. آنها صل گذشته نیز برای کسب تساوی بدون گل به اینجا آمده بودند.
هرگز ندیده بودم تبس تا این اندازه رو به عقب بازی کند. شاید این شیوه آنها برای پیروزی بود. اینکه ما را به میانه زمین بکشند و سپس از عمق دفاع ما استفاده کنند. این شیوه ای بود که آنها سازماندهی کرده بودند.
من مسئولیت تیم خودم را برعهده دارم و مانچینی نیز مسئول تیم خودش است و شما (روزنامه نگارها) هستید که باید در مورد این دو شیوه قضاوت کنید.
ما همیشه برای پیروزی پای به میدان می گذاریم. ما باید همیشه به تیمی که با آن روبرو می شویم، احترام بگذاریم. شاید این بهترین شیوه نباشد. من نمی توانم در مورد شیوهاو صحبت کنم. خودش باید این کار را انجام دهد.
بزرگترین حسرت من است که چرا از موقعیت های مان استفاده نکردیم زیرا می توانست شرایط بازی را تغییر دهد.
با سپری شدن زمان بازی، شرایط برای ما سخت تر می شد. از قدرت و آمادگی ما کاسته می شد و کمی شکل بازیمان را از دست دادیم.
ما نمایش خوبی داشتیم و تنها نتوانستیم به تیجه لازم برسیم. این بازی انگیزه های زیادی به ما داد، اگرچه از لحاظ امتیازی برای من بسیار ناامید کننده بود. بازیکنان هم در رختکن چنین احساسی داشتند."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاسخ مانچینی به ونگر: وقتی نمی توانید پیروزی شوید، باید تلاش کنید شکست نخورید
سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، پس از تساوی 0-0 تیمش مقابل آرسنال، نمایش شاگردانش را مورد ستایش قرار داد؛ در حالی که هواداران این تیم بازیکنان سیتی را به دلیل ارائه یک بازی تدافعی هو کردند.
بازیکنان سیتی در این دیدار تنها 4 شوت به سمت دروازه آسنال شلیک کردند و نتوانستند خطری جدید روی دروازه توپچی ها ایجاد کنند و به همین دلیل، هواداران سیتی که به لندن سفر کرده بودند، پس از سوت پایان بازی اعتراض شان را به عملکرد تیم شان ابرازکردند.
این تساوی موجب شد تا فاصله منچستریونایتد با سایر تیم های مدعی افزایش یابد. در حالی که شیاطین سرخ یک روز زودتر موفق شده بودند استوک سیتی را 2-1 شکست دهند، هر چهار تیم بعدی جدول رده بندی از رسیدن به پیرزی بازماندند. آرسنال و منچترسیتی به تساوی دست پیدا کردند و چلسی و تاتنهام مقابل رقبای شان شکست خوردند.
اگر سیتی می توانست آرسنال را شکست دهد، بار دیگر با منچستریونایتد هم امتیاز می شد(البته با دو بازی بیشتر) اما مانچینی معتقد است که بازیکنانش بازی ستایش برانگیزی به نمایش گذاشتند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به این بازی خیلی فکر کردم. مهم بود که در این دیدار شکست نخوریم. وقتی نمی توانید پیروزی شوید، باید تلاش کنید شکست نخورید.
ما می خواستیم پیروز شویم، اما آرسنال بهتر از ما بازی کرد. آنها در 25 دقیقه ابتدایی بازی موقعیت های خوبی داشتند و بعد از آن نیز تیم برتر میدان بودند.
فکر می کنم در نیمه دوم ما بهتر بودیم اما فکر می کنم انجام 4 بازی در 10 روز بسیار دشوار باشد. ولی کسب 10 متیاز از 4 بازی در 10 روز بسیار خوب است."
مانچینی که در پایان بازی از سوی هواداران تیمش هو شد، در این مورد گفت:" قبل از بازی هدف ما پیروزی بود اما بعضی مواقع تیم حریف بهتر بازی می کند. من ترجیح می دهم یک امتیاز بگیرم و هو شوم تا اینکه هیچ امتیازی به دست نیاوریم و مورد تشویق قرار بگیرم. ما در این دیدار بازیکنان مهمی را در اختیار نداشتیم. بالوتلی، سیلوا و کولاروف بازیکنان مهمی برای ما هستند."
در هفته گذشته کولو توره و آدبایور ر تمرینات با یکدیگر درگیر شدند؛ پیش از این نیز بالوتلی و ژروم بواتنگ با یکدیگر به زدو خورد پرداخته بودند.
با این وجود مانچینی معتقد است که در تیمش اتحاد خوبی برقرار است:" بعضی مواقع این اتفاقات نشانه خوبی است. مشکل خاصی وجود ندارد."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواکنش روی هاجسون به شکست 3-1 مقابل بلکبرن: شب بسیار بدی بود
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی لیورپول، پس از شکست 3-1 تیمش مقابل بلکبرن، از اینکه از زمان حضورش در آنفیلد نتوانسته به نتایج دلخواهش دست پیدا کند، اظهار نارضایتی کرد.
در این دیدار که در ورزشگاه اوود پارک برگزار شد، بنجانی (2) و مارتین اولسن برای بلکبرن گلزنی کردند و تک گل استفن جرارد نیز نتوانست مانع از شکست تیمش شود. کاپیتان قرمزها در دقایق پایانی یک ضربه پنالتی را از دست داد
گفته می شود شرکت نیو انگلند اسپورتس ونچر، مالک جدید باشگاه لیورپول، سخت به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای هاجسون است و شایعات حاکی ازآن است که کنی دالگلیش قرار است به عنوان سرمربی موقت، هدایت قرمزها را برعهده بگیرد.
اما هاجسون در گفتگو با خبرنگاران در این مورد گفت:" من آمادگی صحبت در باره این موضوع را ندارم زیرا از نمایش تیم و نتیجه به دست آمده بسیار ناراحتم.
من هیچ صحبتی ندارم و قصد ندارم به سوال هایی که در این مورد می شود، پاسخ بدهم. "
او مورد احساسش از شکست سنگین تیمش مقابل بلکبرن گفت:" افسردگی، تلخکامی، ناامیدی و یاس.
به خاطر هواداران بسیار ناراحت هستم، آنها حمایت زیادی از ما کردند اما تنها شاهد باز شدن دروازه ما بودند.فکر می کنم در نیمه دوم برای خارج شدن از این شرایط بازی خوبی انجام دادیم و شاید اگر جرارد آن پنالتی را از دست نمی داد، در دقایق پایانی شرایط تغییر می کر. ما لیورپول هستیم و وقتی مقابل بلکبرن شکست می خوریم، متاسفانه چیزی برای گفتن وجود ندارد که بتواند کمی از سنگینی این شکست بکاهد یا اوضاع را بهتر کند.روز بدی بود، نمی توانم چیز بیشتری به هواداران بگویم. می توانم به آنها اطمینان بدهم که حال من هم به اندازه آنها بد است و بازیکنان تیم هم در رختکن حال و روز بهتری نداشتند.
نمایش تیم در بازی امشب با آنچه ما انتظار داشتیم، بسیار متفاوت بود."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوا چه دلپذیره این روزها ...!!![]()
کلویوم به به!!
ایشالا یکشنبه با بردمون مقابل لیورپول، پامونو سفت کنیم واسه قهرمانی! چه بازی ای شود اون بازی! به امید برد!!
.
.
به هر حال! بازی های دو هفته دیگه خیلی جالبه!:
چلسی - بلکبرن (تیمی که لیورپول رو این هفته برد) (نتیجه بازی رفت 2 - 1 به سود چلسی)
سیتی - وولوز (تیمی که چلسی رو این هفته برد) (نتیجه بازی رفت 2 - 1 به سود وولوز)
لیورپول - اورتون (تیمی که تاتنهام رو این هفته برد) (دربی مرسیساید) (نتیجه بازی رفت 2 - 0 به سود اورتون)
تاتنهام - منچستریونایتد (نتیجه بازی رفت 2 - 0 به سود یونایتد)
بازی ارسنال فوق العاده زیبا بود...به عنوان یک طرفدار یونایتد واقعا از بازی ارسنال لذت بردم و تبریک میگم...همونطوری که سروش عزیز گفت علت تسلوی این بود که ارسنال پلن B نداشت....همون نیمه اول باید 3-0 یا 4-0 میشد....3تا به تیر زدن یک موقعیت دروازه خالی رو اول بازی نزدن....واقعا حیرت زده شدم....به نظر من از بارسلونا که در حال حاضر زیبا ترین بازی رو ارائه میده بهتر بود....شما به بازیکن های بارسا نگاه کن....حالا بیا بازیکن های ارسنال رو ببین....ولکاتخیلی ازش بدم میاد....نصری
عاشقشم....
در مورد یونایتد بگم اینکه تیم های دیگه نمیتونن ببرن به ما دیگه ربطی نداره...منچستر باید بازی هاش رو میبرد که برد...دیگه بقیه به تیم های دیگه ربط داره که اختلاف رو کم کنند یا زیاد ترش کنند...
حسین از نوشتن برنامه بازی های مهم هم ممنون بسی لذت بردیم![]()
به غیر تیکه های بولد شده که مقادیری نظرم متفاوته، کاملا (100%) تائید میشه! دیشب سیتی واقعا شانس آورد! در واقع یه چیزی فراتر از شانس!! تیکه زابالتا و سانیا خیلی باحال بود! بعد اخراج ، زابالتا اومد دستشو گذاشت رو شونه سانیا، سانیا چنان شونشو کشید و که زایالتا خودش گرخید!!
مخلصم سامان جون!![]()
من واقعا لذت میبرم وقتی میبینم همه تیما دارن امتیاز از دست میدن ولی منچستر همینجور میبره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)