تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 827 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست خوبم
    کسی خبر نداره که "آیا تکنولوژی ساخت هاردها کی میخواد تغییر کنه"؟
    الان هاردها دیسکی هستند درسته؟
    شنیده بودم نسل جدید هاردها قراره با تکنولوژی IC ساخته بشه.
    سلام
    نسل جدید هارد ها به نام SSD خوانده میشه ، مخفف Solid-state drive هست و معادل فارسی اون هارد جامد هست که این گونه هاردها هیچگونه قطعات متحرکی ندارن و در نتیجه در مقابل ضربه بسیار مقاومند ولی قیمتهای بالا و حجمهای محدودی دارن .

بعنوان مثال حداکثر حجم هارد SSD وسترن دیجیتال 256 گیگ هست در صورتی که الان هاردهای سه ترابایتی با قیمت های مناسب موجوده
    به نظر من حالا خیلی مونده که نسل هاردهای دیسکی منقرض بشه (مطمئنم که هیچ وقت منقرض نمیشه)، اصولا برای داشتن یه سیستم پرسرعت یه هارد SSD میخرن برای ویندوز چون سرعت read و write بالایی دارن ، ولی برای آرشیو اطلاعات از هاردهای معمولی استفاده میکنن.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان بهترین هارد برای برای ارشیو کردن فیلم و سریال چیه؟
    سرعتش زیاد مهم نیست فقط حجم در میونه و قیمت پایینش
    الان یه هارد ترانسند 640gb usb 3 دارم که خیلی خوبه ولی خوب پر شد برا همین یه هارد دیگه لازمه
    کسی راهنمایی نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه برای آرشیو فیلم و سریال میخواین تجربه خودم رو به شما میگم .
    من خودم تو کار فیلم و انیمه هستم و کل آرشیوم 10 ترابایت هست که از الان باید به فکر خرید هارد جدید باشم .

بهترین هارد برای آرشیو کردن فیلم هاردهای دسکتاپی هست . دلایل

1. ارزانتر تموم میشه . من برای خرید 6 تا هارد اکسترنال وسترن چیزی بیش از یک میلیون تومن پول دادم !!! در صورتی که هاردهای دسکتاپی اصولا ارزانتر از پرتابل هستن.

2. امنیت بالاتری دارن . البته آرشیو کردن فیلم به این معنی هست که کسی نباید بفهمه که شما آرشیو فیلم جمع میکنین چون در غیر ایصورت باید هارد رو دائما به این و اون بدین که مسلما هارد خراب میشه . ضمن اینکه با توجه به اینکه هاردهای دسکتاپی منبع برق مستقلی دارن امنیتشو تضمین میکنه !!!
    نکته مهم این هست که وقتی برای آرشیو استفاده میکنین دیگه اونو به ----- یا TV متصل نکنید .

یک پیشنهاد : اگر شما کمبود جا و مکان ندارین بهتره که هاردهای اکسترنال دسکتاپی با ظرفیت یک ترابایت خریداری کنین . چون اگر خدایی نکرده هاردتون خراب بشه از دست دادن یک ترابایت کمتر اعصابتون خورد میشه تا 3 ترابایت . چون در حال حاضر هاردهای سه ترابایتی هم داریم .
    ولی من که جا و مکان زیادی ندارم اجبارا باید هاردهای پرظرفیت بخرم .
    پیشنهاد دوم : بهتره که هارد رو در یک مکان امن و مخفی نگه داری کنین مثل من که هاردم رو داخل کمد نگه میدارم و درشو قفل میکنم تا فضول ها باهاش کاری نداشته باشن .
    عکس اتاقم که هاردهام داخل کمد و در زیر میز هست .

خلاصه از اونجایی که هارد انتخابی من در آینده My Book Essential هست من همین رو به شما پیشنهاد میدم . ولی حجمش بستگی به خودتون داره ضمنا این مدل هم USB2+usb3 هست که در موقع خرید روی جعبه اش دقت کنین.

5. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگر بتونی y-cable پیدا کنی خیلی راحت میتونی برای هارد استفاده کنی مثل عکس زیر

نکته مهم یک : اگر هارد رو به پورت usb3 وصل میکنین هیچ نگرانی از بابت کمبود ولتاژ نداشته باشین چون پورت usb3 چهارونیم وات هست ولی پورت usb2 دوونیم وات هست .
    نکته مهم دو : اگر هاردتون usb3+usb2 باشه ولی اگر شما y-cable بخرین که usb2 ساپورت باشه دیگه نمیتونین از مزایای usb3 بهرمند بشین گرچه اکثر رسیورها usb2 ساپورت هستن .
    دشمنتون شرمنده.فقط اگه از اینy کابل ها وصل کنیم خاصیت usb3 از بین میره؟یعنی برای ----- دیگه میشه با خیال راحت هارد usb3+usb2 گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

پیشنهاد دوم : بهتره که هارد رو در یک مکان امن و مخفی نگه داری کنین مثل من که هاردم رو داخل کمد نگه میدارم و درشو قفل میکنم تا فضول ها باهاش کاری نداشته باشن .
    عکس اتاقم که هاردهام داخل کمد و در زیر میز هست .

خلاصه از اونجایی که هارد انتخابی من در آینده My Book Essential هست من همین رو به شما پیشنهاد میدم . ولی حجمش بستگی به خودتون داره ضمنا این مدل هم USB2+usb3 هست که در موقع خرید روی جعبه اش دقت کنین.
    هی...
    داداشی من اگه اینجوری هم قایمشون کنم از دست این داداش فضولم قایم نمیشه یهو میاد میزو تکون میده حالا بیا بعد تنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که آب غوره بگیرم
    راستی داداشی لپ تاپت چیه؟ من میخوام تابستون لپ تاپ بگیرم بعضیا میگن سونی بعضیا میگن دل
    واسه کارهای گرافیکی و فیلم ساختن و دیدن و وبگردی میخوام... وبازی و برنام ههای3بعدی ...با حافظه و رم بالا و عالی... نئیدونم چی بگیرم...تا2 میلیون
    البته میدونم اینو باید توتاپیک لپ تاپ بگم گفتم جواب خوبی نمیدن اگه اینجا جاش نبود بیزحمت خصوصی بدین

8. این کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دشمنتون شرمنده.فقط اگه از اینy کابل ها وصل کنیم خاصیت usb3 از بین میره؟یعنی برای ----- دیگه میشه با خیال راحت هارد usb3+usb2 گرفت؟
    اگر اگر اگر y-cable شما usb3 رو ساپورت نكنه ؛ بديهي هست كه خاصيت usb3 از بين ميره . نه تنها y-cable بلكه اگر كابل افزايش طول usb هم usb3 رو ساپورت نكنه خاصيت usb3 از بين ميره.

والا من عملا اين موارد رو با رسيور تست نكردم . و نميتونم راهنمايي دقيق به شما بدم . چون اگر راهنمايي اشتباه بدم اونوقت شرمنده شما ميشم .
    چون همانطوري كه گفتم بعضي از دوستان هارد وسترن و حتي سيگيت خريده بودن ولي رسيور هارد رو شناسايي نميكرد .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هی...
    داداشی من اگه اینجوری هم قایمشون کنم از دست این داداش فضولم قایم نمیشه یهو میاد میزو تکون میده حالا بیا بعد تنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که آب غوره بگیرم
    راستی داداشی لپ تاپت چیه؟ من میخوام تابستون لپ تاپ بگیرم بعضیا میگن سونی بعضیا میگن دل
    واسه کارهای گرافیکی و فیلم ساختن و دیدن و وبگردی میخوام... وبازی و برنام ههای3بعدی ...با حافظه و رم بالا و عالی... نئیدونم چی بگیرم...تا2 میلیون
    البته میدونم اینو باید توتاپیک لپ تاپ بگم گفتم جواب خوبی نمیدن اگه اینجا جاش نبود بیزحمت خصوصی بدین
    من لپتاپم asus هست .
    به نظر من اگر PC معمولي بخري با اين پول ميتوني خداي كامپيوتر رو بخري !!! كه حتي تا چند سال بعد هم نيازي به ارتقا نداري و بعدها هم به راحتي ميتوني ارتقا بدي ولي لپتاپ رو به سختي ميشه ارتقا داد .
    پيشنهادم اينه كه براي كارهاي سنگين گرافيكي و گيم هاي سه بعدي يه PC دسكتاپي مناسب و به روز بخرين اما براي مسافرت و بيرون يه نت بوك بخرين كه قيمت نت بوك ها حدودا 450 الي 500 تومنه . اين نت بوك ها با نوت بوك (لپتاپ) فرق ميكنه و اصولا براي كارهاي سبك مثل اينترنت و آفيس ساخته شده و خيلي سبك هست و عموما صفحه نمايش اون 10 يا 12 اينچ هست .

ولي اگر باز روي لپتاپ اصرار دارين روي asus تمركز كنين . پيشنهادم اينه كه در تايپيك زير مطرح كنين چون ديگه اطلاعاتم در زمينه لپتاپ به روز نيست.

◄ ™ Asus اا گفت و گو و تبادل نظر ►
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي يه نكته اي رو هم بگم كه چشم بسته لپتاپ نخرين چون تو اين بازار آشفته همه ميخوان سر هم رو كلاه بذارن . حتي خودم هم كه لپتاپ رو با گارانتي خيلي معتبر خريدم شك دارم كه آكبند باشه چون احساس ميكنم كه قبلا باز شده گرچه در حضور خودم پلمپ جعبه رو باز كرده بود .
    Last edited by ata.royalfalcon; 22-05-2011 at 20:21.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

وقتی ما هارد usb3 بخریم و مادربوردمون usb2 باشه فایده نداره که.
    وسیله ای برای تبدیل این کار هست؟و واقعا سرعتش usb3 میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی ما هارد usb3 بخریم و مادربوردمون usb2 باشه فایده نداره که.
    وسیله ای برای تبدیل این کار هست؟و واقعا سرعتش usb3 میشه؟
    نه عزیز ، اگر مادربردتان usb2 باشه بدیهی هست که امکان بهرمند شدن از مزایای usb3 رو نخواهید داشت .
    اما اگر هارد usb2+usb3 بخرین میتوانید بدون مشکل هم از usb2 هم استفاده کنین.

فکر کنم شما لپتاپ ایسر دارین اگر لپتاپ شما express card دارد میتونین با خرید یک عدد express card usb3 از مزایای usb3 بهرمند شوید البته اینو هم بگم که بعضی از دوستان تاکید میکنن که به اندازه سرعت واقعی usb3 نخواهد رسید البته چون هارد usb3 نداشتم تا حالا عملا تست نکردم
    من یدونه از این express card usb3 خریدم 24 هزارتومن برای افزایش تعداد پورت usb لپتاپم عین عکس زیر

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

نه عزیز ، اگر مادربردتان usb2 باشه بدیهی هست که امکان بهرمند شدن از مزایای usb3 رو نخواهید داشت .
    اما اگر هارد usb2+usb3 بخرین میتوانید بدون مشکل هم از usb2 هم استفاده کنین.

فکر کنم شما لپتاپ ایسر دارین اگر لپتاپ شما express card دارد میتونین با خرید یک عدد express card usb3 از مزایای usb3 بهرمند شوید البته اینو هم بگم که بعضی از دوستان تاکید میکنن که به اندازه سرعت واقعی usb3 نخواهد رسید البته چون هارد usb3 نداشتم تا حالا عملا تست نکردم
    من یدونه از این express card usb3 خریدم 24 هزارتومن برای افزایش تعداد پورت usb لپتاپم عین عکس زیر
    درسته من acer 5742 دارم ولی متاسفانه جای Express card نداره .
    کد:
    کد:
    راه دیگه ای نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •