به نظر من بهترین راه که بشه این اخلاق رو از خدمون دور کنیم اینه که به شرکتهای تست انتی ویروس و نتایج اونها توجه کنیم و هرسال هر انتی ویروسی که منتخب شد از اون استفاده کنیم تا دیگه این بحثای بیخود و تعصبی مطرح نشه.
به نظر من بهترین راه که بشه این اخلاق رو از خدمون دور کنیم اینه که به شرکتهای تست انتی ویروس و نتایج اونها توجه کنیم و هرسال هر انتی ویروسی که منتخب شد از اون استفاده کنیم تا دیگه این بحثای بیخود و تعصبی مطرح نشه.
با سلام
من هیچ کجا ندیدم یکی از دوستان بگه کومودو بهترینه.
خود من هم به این معتقد نیستم.
من میگم کومودو سویت امنیتی مناسبی است و نمی توانیم به دلیل باگ های که دارد بگم دیگه به درد نمی خورد.
به هر حال هر کسی نظری دارد و نظر هر کس هم محترم است و باید به ان احترام بگذاریم اما باید در نظرات خود ادب را رعایت کنیم و شان تاپیک را پایین نیاوریم.
-----------------------
مدتی است درگیر کارهای دانشگاه هستم و یک پروژه برنامه نویسی بهم پیشنهاد شده ممکنه نتونم چند وقتی به تاپیک سر بزنم.
امیدوارم موفق و پیروز باشید.
با تشکر از تمامی دوستان
من در اين تاپيک نيومدم که طرفداري محصولي رو بکنم بلکه اومديم تا به کمک هم ايرادات آنتي ويروس ها پيدا و در صورت امکان رفع کنيم
هر محصولي ايرادي داره و هيچ محصولي کامل نيست ... اصل اينجاست که قبل از اينکه افراد سودجو از اين ايرادات به ما ضربه بزنند ما خودمون راه حلي پيدا کنيم
در زمينه Self-Defense کسپرسکي که بنابه تست هاي چندين سايت قويترين سلف ديفنس رو داره اگه ويروسي چنين بلايي سرش بياره
پس مسلما به آنتي ويروس هاي ديگه چنين کاري مکنه ... اما اين ايراده و من همانطور که در زمينه ايراد کومودو در سايتش بحث کردم
چنانچه چنين ايرادي داشته باشه مسلما در سايت اصلي کسپرسکي بحث رو مطرح ميکنم تا راه حل مشخص بشه
(لطفا ويروس رو برام پيام خصوصي بفرستيد)
بحث ما اينه که پروسه هاي ويندوز و برنامه هاي نصب شده از طريق درايو مجزا قادر به دسترسي رايت براي روي فايلهاي کومودو هستند
اين چه زماني مشکل ساز ميشه زمانیکه فایلها از سندباکس شدن خارج بشن
سندباکس صرفا یک محیط مجازی هستش و نه یک موتور ضد ویروس ... محیطی که قدرت رایت و دیلیت رو از فایلها میگیره همین
چه فایلهایی از سندباکس خارج میشن : 1- فایلهایی که مورد اعتماد کومودو هستند 2- فایلهایی که بر روی سیستم قبلا نصب شدند
3- فایلهایی که بدلیل کارایی اجرایی اون باید از محیط مجازی خارج بشه مثل پچ ها و کرک ها و برنامه هایی نظیر Unlocker
سیستم دفاعی کومودو در برابر این فایلها صرفا گارد آنتی ویروس رایگانش هستش نه چیز دیگری
اصلا قرار نیست مشکل آلودگی سیستم رو به کومودو ربط بدیم ... ممکنه حماقت کاربر یا فردی ناوارد که بر روی سیستم شما نشسته مقصر باشند
ایراد دسترسی بیش از حد پروسه ها و برنامه ها به محیط اجرایی کومودو هستش
می تونیم الگوریتم های متفاوتی برای ضربه زدن به سامانه دفاع از خود آنتی ویروس داشته باشیم ولی حادترین و بارزترین حالت
زمانیکه تصمیم بگیرید در یک سیستم آلوده و یا یک سیستم که مخواهید اون رو تست کنید ، کومودو نصب کنید
چون پروسه های ویندوز آلوده شدند و از طرف دیگه کومودو به اونها دسترسی زیادی میده
تازه برنامه چون قبلا نصب شده اند پس کلا سندباکس نخواهند شد
مشکل همینجاست : 1- آنتی ویروس کومودو ظرفیتش مشخص نیست 2- کومودو دسترسی زیادی به برنامه ها داده
ای بابا چرا دو تا از دوستان خوب ناگهان رفتید![]()
سلام
من از Comodo Internet Security استفاده می کنم. سیستم عاملم ویندوز 7 هست.
در Task Manager پروسه ای به نام dwm.exe در حال اجراست.
این فایل با User Name من در حال اجراست. بنابراین نمیشه گفت یه فایل سیستمی هست.
آیا این فایل ویروس هست؟
شاد باشید![]()
ببین محل قرارگیری فایل کجاست ارسالش کن برای کمودو ببین چی جواب می دن؟
سلام.
دوست عزیز.
این فایل هم در تسک منیجر من هم موجود هست.
یک فایل سیستمی هستش
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 26-01-2011 at 16:05.
Desktop Window Manager
یا همان DWM است و فایل به خودی خود مشکلی ندارد
با سلام
از شما تمامی دوستان برای حق گرایی که دارید متشکرم.
بنده هم دانشجو هستم و هم برنامه نویسی می کنم و هم اکنون یک پروژه قبول کردم ممکنه چند وقتی به انجمن سر نزنم.
در مورد حرف های دوست عزیزم t i g e r باید بگم کاملا با حرف شما موافقم و این باگ در کومودو موجود است و در صورتی که کاربر مبتدی باشد از طریق این باگ صدمه می بیند.
در مورد ان ویروس هم سعی می کنم تا فردا در تاپیک دانلود ویروس ها اپ کنم.
اما هم اکنون این ویروس را db کسپرسکی میشناسد من زمانی این ویروس را چک کردم که هنوز db کسپر این ویروس را نمی شناخت. اما اگر شما بخواهید self defence کسپر را چک کنید میتونید av را غیر فعال کنید و app control را نیز غیر فعال کنید و بعد ویروس را اجرا کنید تا برایتان ثابت شود که self defence ان قدر هم نمی تواند جلوی مخرب ها را بگیرد.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
با تشکر
نظرتون درمورد فایروال کومودو چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)