تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 449 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من معتقدم بحث آنتی ویروس توی ایران همیشه با تعصب همراهه!! میشه ناموس بعضی !! قصد جسارت ندارم اما طوری از کومودو صحبت میشه انگار یک شاهکاره که رو دست نداره( من خودم کارهای آی تی میکنم و شایان به ذکر هست که همین ماه پیش یک نسخه اورجینال و خریداری شده ی نود 32 رو از سیستم مسئول آفیس پاک کردم و همین کومودو رو ریختم.. از این جهت میگم که فکر نشه من متنفرم از این آنتی ویروس) .. من کومودو رو خوب میدونم و به نظرم از خیلی از آنتی ویروس ها بهتره ولی نظرم اینه که در حد یک آنتی ویروس مجانی خوبه!! سمانتک نسخه ی اینتر پرایز واقعا عملکرد بهتری داره .. همچنین تشخیص اشتباه های زیادی هم ازش دیدم.. در کل خوبه اما به هیچ وجه بهترین نیست
    به نظر من بهترین راه که بشه این اخلاق رو از خدمون دور کنیم اینه که به شرکتهای تست انتی ویروس و نتایج اونها توجه کنیم و هرسال هر انتی ویروسی که منتخب شد از اون استفاده کنیم تا دیگه این بحثای بیخود و تعصبی مطرح نشه.

2. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    من هیچ کجا ندیدم یکی از دوستان بگه کومودو بهترینه.
    خود من هم به این معتقد نیستم.
    من میگم کومودو سویت امنیتی مناسبی است و نمی توانیم به دلیل باگ های که دارد بگم دیگه به درد نمی خورد.
    به هر حال هر کسی نظری دارد و نظر هر کس هم محترم است و باید به ان احترام بگذاریم اما باید در نظرات خود ادب را رعایت کنیم و شان تاپیک را پایین نیاوریم.
    -----------------------
    مدتی است درگیر کارهای دانشگاه هستم و یک پروژه برنامه نویسی بهم پیشنهاد شده ممکنه نتونم چند وقتی به تاپیک سر بزنم.
    امیدوارم موفق و پیروز باشید.
    با تشکر از تمامی دوستان

4. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من در اين تاپيک نيومدم که طرفداري محصولي رو بکنم بلکه اومديم تا به کمک هم ايرادات آنتي ويروس ها پيدا و در صورت امکان رفع کنيم

هر محصولي ايرادي داره و هيچ محصولي کامل نيست ... اصل اينجاست که قبل از اينکه افراد سودجو از اين ايرادات به ما ضربه بزنند ما خودمون راه حلي پيدا کنيم

در زمينه Self-Defense کسپرسکي که بنابه تست هاي چندين سايت قويترين سلف ديفنس رو داره اگه ويروسي چنين بلايي سرش بياره

پس مسلما به آنتي ويروس هاي ديگه چنين کاري مکنه ... اما اين ايراده و من همانطور که در زمينه ايراد کومودو در سايتش بحث کردم

چنانچه چنين ايرادي داشته باشه مسلما در سايت اصلي کسپرسکي بحث رو مطرح ميکنم تا راه حل مشخص بشه

(لطفا ويروس رو برام پيام خصوصي بفرستيد)

بحث ما اينه که پروسه هاي ويندوز و برنامه هاي نصب شده از طريق درايو مجزا قادر به دسترسي رايت براي روي فايلهاي کومودو هستند

اين چه زماني مشکل ساز ميشه زمانیکه فایلها از سندباکس شدن خارج بشن

سندباکس صرفا یک محیط مجازی هستش و نه یک موتور ضد ویروس ... محیطی که قدرت رایت و دیلیت رو از فایلها میگیره همین

چه فایلهایی از سندباکس خارج میشن : 1- فایلهایی که مورد اعتماد کومودو هستند 2- فایلهایی که بر روی سیستم قبلا نصب شدند

3- فایلهایی که بدلیل کارایی اجرایی اون باید از محیط مجازی خارج بشه مثل پچ ها و کرک ها و برنامه هایی نظیر Unlocker

سیستم دفاعی کومودو در برابر این فایلها صرفا گارد آنتی ویروس رایگانش هستش نه چیز دیگری

اصلا قرار نیست مشکل آلودگی سیستم رو به کومودو ربط بدیم ... ممکنه حماقت کاربر یا فردی ناوارد که بر روی سیستم شما نشسته مقصر باشند

ایراد دسترسی بیش از حد پروسه ها و برنامه ها به محیط اجرایی کومودو هستش

می تونیم الگوریتم های متفاوتی برای ضربه زدن به سامانه دفاع از خود آنتی ویروس داشته باشیم ولی حادترین و بارزترین حالت

زمانیکه تصمیم بگیرید در یک سیستم آلوده و یا یک سیستم که مخواهید اون رو تست کنید ، کومودو نصب کنید

چون پروسه های ویندوز آلوده شدند و از طرف دیگه کومودو به اونها دسترسی زیادی میده

تازه برنامه چون قبلا نصب شده اند پس کلا سندباکس نخواهند شد

مشکل همینجاست : 1- آنتی ویروس کومودو ظرفیتش مشخص نیست 2- کومودو دسترسی زیادی به برنامه ها داده

6. 6 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

به دلیل مشغله هایی که دارم،دیگه نمی تونم تو این تاپیک بیام و پست بدم....

از همتون ممنونم....

خداحافظ...
    مدتی است درگیر کارهای دانشگاه هستم و یک پروژه برنامه نویسی بهم پیشنهاد شده ممکنه نتونم چند وقتی به تاپیک سر بزنم.
    امیدوارم موفق و پیروز باشید.
    با تشکر از تمامی دوستان
    ای بابا چرا دو تا از دوستان خوب ناگهان رفتید

8. 8 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام

من از Comodo Internet Security استفاده می کنم. سیستم عاملم ویندوز 7 هست.

در Task Manager پروسه ای به نام dwm.exe در حال اجراست.

این فایل با User Name من در حال اجراست. بنابراین نمیشه گفت یه فایل سیستمی هست.

آیا این فایل ویروس هست؟

شاد باشید

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

ببین محل قرارگیری فایل کجاست ارسالش کن برای کمودو ببین چی جواب می دن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام

من از Comodo Internet Security استفاده می کنم. سیستم عاملم ویندوز 7 هست.

در Task Manager پروسه ای به نام dwm.exe در حال اجراست.

این فایل با User Name من در حال اجراست. بنابراین نمیشه گفت یه فایل سیستمی هست.

آیا این فایل ویروس هست؟

شاد باشید
    سلام.

دوست عزیز.

این فایل هم در تسک منیجر من هم موجود هست.

یک فایل سیستمی هستش

موفق باشید.
    Last edited by Karkas20; 26-01-2011 at 16:05.

12. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Desktop Window Manager
    یا همان DWM است و فایل به خودی خود مشکلی ندارد

14. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

من در اين تاپيک نيومدم که طرفداري محصولي رو بکنم بلکه اومديم تا به کمک هم ايرادات آنتي ويروس ها پيدا و در صورت امکان رفع کنيم

هر محصولي ايرادي داره و هيچ محصولي کامل نيست ... اصل اينجاست که قبل از اينکه افراد سودجو از اين ايرادات به ما ضربه بزنند ما خودمون راه حلي پيدا کنيم

در زمينه Self-Defense کسپرسکي که بنابه تست هاي چندين سايت قويترين سلف ديفنس رو داره اگه ويروسي چنين بلايي سرش بياره

پس مسلما به آنتي ويروس هاي ديگه چنين کاري مکنه ... اما اين ايراده و من همانطور که در زمينه ايراد کومودو در سايتش بحث کردم

چنانچه چنين ايرادي داشته باشه مسلما در سايت اصلي کسپرسکي بحث رو مطرح ميکنم تا راه حل مشخص بشه

بحث ما اينه که پروسه هاي ويندوز و برنامه هاي نصب شده از طريق درايو مجزا قادر به دسترسي رايت براي روي فايلهاي کومودو هستند

سندباکس صرفا یک محیط مجازی هستش و نه یک موتور ضد ویروس ... محیطی که قدرت رایت و دیلیت رو از فایلها میگیره همین

چه فایلهایی از سندباکس خارج میشن : 1- فایلهایی که مورد اعتماد کومودو هستند 2- فایلهایی که بر روی سیستم قبلا نصب شدند

3- فایلهایی که بدلیل کارایی اجرایی اون باید از محیط مجازی خارج بشه مثل پچ ها و کرک ها و برنامه هایی نظیر Unlocker

سیستم دفاعی کومودو در برابر این فایلها صرفا گارد آنتی ویروس رایگانش هستش نه چیز دیگری

اصلا قرار نیست مشکل آلودگی سیستم رو به کومودو ربط بدیم ... ممکنه حماقت کاربر یا فردی ناوارد که بر روی سیستم شما نشسته مقصر باشند

می تونیم الگوریتم های متفاوتی برای ضربه زدن به سامانه دفاع از خود آنتی ویروس داشته باشیم ولی حادترین و بارزترین حالت

زمانیکه تصمیم بگیرید در یک سیستم آلوده و یا یک سیستم که مخواهید اون رو تست کنید ، کومودو نصب کنید

مشکل همینجاست : 1- آنتی ویروس کومودو ظرفیتش مشخص نیست 2- کومودو دسترسی زیادی به برنامه ها داده
    با سلام
    از شما تمامی دوستان برای حق گرایی که دارید متشکرم.
    بنده هم دانشجو هستم و هم برنامه نویسی می کنم و هم اکنون یک پروژه قبول کردم ممکنه چند وقتی به انجمن سر نزنم.
    در مورد حرف های دوست عزیزم t i g e r باید بگم کاملا با حرف شما موافقم و این باگ در کومودو موجود است و در صورتی که کاربر مبتدی باشد از طریق این باگ صدمه می بیند.
    در مورد ان ویروس هم سعی می کنم تا فردا در تاپیک دانلود ویروس ها اپ کنم.
    اما هم اکنون این ویروس را db کسپرسکی میشناسد من زمانی این ویروس را چک کردم که هنوز db کسپر این ویروس را نمی شناخت. اما اگر شما بخواهید self defence کسپر را چک کنید میتونید av را غیر فعال کنید و app control را نیز غیر فعال کنید و بعد ویروس را اجرا کنید تا برایتان ثابت شود که self defence ان قدر هم نمی تواند جلوی مخرب ها را بگیرد.
    امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
    با تشکر

16. 5 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نظرتون درمورد فایروال کومودو چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •