انگشتتو که روی یه ایکون نگه داری به حالت لرزه میشه اگه ضبدرو بزنی پاک میشه اگه بکشیش بندازی روی ایکون دیگه میشه فولدر احتمالا شما بردی توی یه فولدر برو توی اون فولدر بعدش بندازش بیرون![]()
انگشتتو که روی یه ایکون نگه داری به حالت لرزه میشه اگه ضبدرو بزنی پاک میشه اگه بکشیش بندازی روی ایکون دیگه میشه فولدر احتمالا شما بردی توی یه فولدر برو توی اون فولدر بعدش بندازش بیرون![]()
دوست من احتمالا پاک نشده..چون سرچ میکنم میاد...ولی گشتم تو هیچ فلدری نیست.... و حتی جاش خالی شده تو صفحه اول
یدور رسپرینگ کن
ببخشید من تازه کارم چطوری رسپرینگ کنم ؟؟ در ضمن گفتم تو سرچ میاد برنامه که گم شده...
میتونی ریستارت کنی گوشیتو کار ریسپرنگ رو میکنه
با سلام
دكمه ي Power رو با دكمه ي Home باهم چندين ثانيه نگهداريد و بعد از اينكه گوشي خاموش شد و دوباره روشن شد ولش كنيد
موفق باشيد.
میتونید از cydia برنامه Sbsetting بریزید با gpower
سلام.یه کمک فوری میخوام.من شهرستان زندگی میکنم و به جز شما کسی تخصص واسه جواب به سوالم نداره .گوشیم یهو رفت توی کما lcd کاملا خاموشه بهش زنگ میزنم خطم زنگ میخوره ولی گوشی کاملا خاموشه .کلا هیچ کاری با گوشی نمیتونم انجام بدم
چرا این همه کار سخت؟؟؟
برین توی Settings بعد توی WinterBoard و بعدش Hide WinterBoard رو یه بار وضعیتشو عوض کنین و اگه می خواین به حالت اول برش گردونین (اگه آف کنین راحتین آیکونش میاد توی منوی اصلیتون دیگه نیازی به ستینگز نیس) می بینین گوشه ی صفحه یه گزینه Respring میاد ، اونو بزنین ریسپرینگ می شه...
اگه گوشیتون مشکلی نداره و shsh دارید همه چی حله یه رستور کنید
گوشیتون چی بود با فریمورش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)