تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 451 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها من چند روز پیش مدل
    n82jq
    رو از شیراز گرفتم
    فوق العاده س. اگه سوالی درموردش داشتید بپرسید
    چون چند روز بیشتر نیس که وارد ایران شده!!!!!

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    شرمنده . حرف شما درست بود.مشکل از مرورگر من بود.
    ولی چرا ورژن 211 نیومده.ولی 212 اومده؟
    بازم شرمنده.
    خواهش می کنم. در مورد ورژن نرم افزار ها اونطور که من در مقاله ای خونده بودم و یا از یک برنامه ی علمی تلویزیون دیده بودم ، بستگی به میزان تغییراتی داره که در اونها اعمال میشه! اگر به روند شماره گذاری سایر نرم افزارهای بایوس که در لیست سایت اسوس برای این لپ تاپ هست توجه کنید خواهید دید که شماره ها به ترتیب نیست. مثلا ورژن 202 اولین ورژن هست و بعد داریم 204 و بعد داریم 208 و بعد داریم 209-210 و حالا 212 . میتونه مثلا یکی از دلایلش میزان تغییراتی باشه (که به نسبت خود اون نرم افزار و محتواش) درش اعمال میشه و یا ممکنه برای این باشه که مثلا ورژن 211 رو تهیه کردند و بطور موقت منتشر شده و یا تست کردند و به دلیل مشکلاتی که داشته بلافاصله ورژن بعد رو منتشر کردن. به هر حال به دلیل هر کدوم از این توضیحات که بوده باشه برای ما فرقی نمیکنه و همیشه اونچه بر روی سایت اسوس منتشر بشه معتبر و قابل اطمینانه.

3. 3 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ما هم امروز به جمع 1333MHz ها و همچنین 8 گیگ پیوستیم

امروز رمهای OCZ به دستم رسید و لپ تاپ رو یک حالی بهش دادم و آپگرید کردم. رمهای قبلی خودش 2 تا 2 گیگ از سامسونگ با فرکانس 1066MHz و تایمینگ 7.7.7.20 بودند. اما این OCZ دو تا 4 گیگ با باس 1333MHz و تایمینگ 9.9.9.20 هست که از بین رمهایی با باس 1333MHz برای لپ تاپ بهترین تایمینگ رو OCZ داره. بقیه 9.9.9.24 هستند.

فکر نمیکردم با افزایش رم تفاوتی در سرعت لپ تاپ ببینم اما واقعا اینطوری نبود
    سرعت لپ تاپ مثل زمانی که از هارد 5400rpm به Momentus XT 7200rpm آپگرید کردم به طرز فجیعی تغییر کرده. برنامه ها سریعتر از قبل باز میشند و کلا احساس میکنم هیچ فشاری به لپ تاپ نمیاد. چندین برنامه سنگین رو روش آزمایش کردم اما اصلا کندی سرعت رو توش ندیدم در حالی که قبلا وقتی از 4 گیگ رم استفاده میکردم و رم لپ تاپ 50 یا 60 درصدش گرفته میشد سرعت میومد پایین.

در ضمن یکی از مدیران انجمن سایت ایسوس که قبلا باهاش مشورت کرده بودم میگفت این لپ تاپ میتونه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه. هر چقدرم براش توضیح دادم که آقای عزیز این لپ تاپ بایوس و مادربردش با لپ تاپهایی که 16 گیگ رم روشون نصب میشه فرقی نمیکنه تو خوردش نمیرفت و قبول نکرد. بهر حال اینم چند عکس از رمهای جدید و CPU-Z

این مطلب رو هم برای کسانی اینجا گذاشتم که در آینده میخوان رم لپ تاپ رو آپگرید کنند. اگر همچین تصمیمی داشتید نگران نباشید چون N61J هم راحت آپگرید میشه و مشکلی وجود نداره.

5. 9 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهران جان بد جور با این نمره های ویندوز و توصیفات افزایش سرعت افرادی مثل من رو وسوسه می کنی برای دست درازی به دل و روده ی لپ تاپ

7. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان بد جور با این نمره های ویندوز و توصیفات افزایش سرعت افرادی مثل من رو وسوسه می کنی برای دست درازی به دل و روده ی لپ تاپ
    نرید خرابکاری بکنید بعد بگید مهران گفت
    شوخی کردم عزیز

راستش همونطور که قبلا هم گفتم افزایش حجم رم از 4 گیگ به 8 گیگ معمولا نباید در سرعت تاثیر بزاره. اما اگر یکی از 512 مگابایت بخواد یک رم 2 گیگ وصل کنه باید این سرعت رو احساس کنه.

منم روی همین حساب فکر نمیکردم افزایش سرعتی رو احساس کنم اما پیش بینی ها و حساب کتاب هام در مورد افزایش سرعت اشتباه از آب در اومد و روی سرعت لپ تاپ هم تاثیر گذاشت. در حدی که خودم هم باورم نمیشد.

من اولش میخواستم رمها رو به صورت 3 کاناله استفاده کنم یعنی 3 تا 4 گیگ و یا 3 تا 2 گیگ . اما هر کاری کردم نتونستم کیبردش رو باز کنم. تا حد خیلی زیادی هم جلو رفتم اما به بن بست خوردم و کیبرد باز نمیشد. اونطوری که فهمیدم جای 2 تا از slot هاش که خالیه زیر کیبرده و دسترسی بهشون هم سخت. واسه همین مجبور شدم رمها رو 2 کاناله ببندم.

به امید روزی که یک هارد SSD هم روش نصب بشه و دیگه به فکر آپگرید نباشم.

9. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا مهران یکبارگی یک لپتاپ نو میخریدی . فکر کنم اگه این مادربوردش اجازه میداد گرافیک رو هم عوض میکردی! این همه خرجش کردی . من که منتظرم ببینم کی بقیه چیزهاشو اپگرید میکنی....... اقا یعنی من اگه این لپتاپ n61 رو بخرم با باس 1333 سرعتم با اینکه هارد سرعتش کمه خوبه؟ یا هارده مهمتره .... .راستی بلاخره اون مدلی که هارد سرعتش بالاست و بلوری داره رو پیدا کردم

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

اقا مهران یکبارگی یک لپتاپ نو میخریدی . فکر کنم اگه این مادربوردش اجازه میداد گرافیک رو هم عوض میکردی! این همه خرجش کردی . من که منتظرم ببینم کی بقیه چیزهاشو اپگرید میکنی....... اقا یعنی من اگه این لپتاپ n61 رو بخرم با باس 1333 سرعتم با اینکه هارد سرعتش کمه خوبه؟ یا هارده مهمتره .... .راستی بلاخره اون مدلی که هارد سرعتش بالاست و بلوری داره رو پیدا کردم
    اگه 1333 بود که نیازه مبرم نیست . به نوع رم هم بستگی داره. ولی تا 1 سال مطمئن باش نیازت نمیشه. البته مهران توی این زمینه صاحب نظره!
    تبریک میگم
    از کجا؟ با کدوم گارانتی؟

13. این کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بالا گفتم که هنزو نخریدم اما از شیراز و میگه 1390 یحتمل فردا صبح رود میخرمش بلوری داره و هاردشو هم خودش میگفت که 7200 هست که ایشالا هست !

15. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اینم یک حرفیه اما با کلی ضرر
    راستش گرافیک به کارم نمیاد وگرنه آره اونم میشد یک کاری کرد. ال سی دی رو میگفتی بهتر بود. مثلا با یدونه Full HD عوض بشه

حسن جان اگر بخوای به نفع جیب خودت بری جلو بهتره که از همون اول یک لپ تاپ با کانفیگ پایین(اما قابل ارتقا) با قیمت مناسب بگیری و بعد خودت آپگرید کنی.

هزینه آپگرید + هزینه لپ تاپ با کانفیگ پایین کمتر از هزینه ی لپ تاپی میشه که از همون اول همین کانفیگ ها رو داشته باشه.

بابک خودش خریده و میدونه من چی میگم. در ضمن آپگرید های شخصی با تحقیق انجام میشه و همیشه طرف میتونه بهترین انتخاب رو داشته باشه اما اگر از اول یک لپ تاپ کاستوم شده بگیری و یا بدی اونها برات آپگرید کنند همیشه قطعاتی رو استفاده میکنند که سودش براشون بیشتر باشه. از کجا معلوم رم Kingstone با تایمینگ پایین روش ندازند. هر چند که باسش هم 1333 باشه اما مهمتر از باسش به نظر من تایمینگشه.

من اگر رمم 8 گیگ با باس 1066MHz و تایمینگ 7.7.7.20 بود هیچ وقت رم رو به 1333 آپگرید نمیکردم اما چون به حجم بالای رم احتیاج داشتم گفتم حالا که میگیرم بزار با باس 1333 بردارم هر چند که تایمینگش از رمهایی با باس 1066 بیشتره اما مسئله اینه که در رمهایی با باس 1333 کمترین تایمینگی که تا حالا وجود داشته 9.9.9.20 بوده و مثلا نمیشه یک رم با باس 1333 و تایمینگ 6.6.6.20 رو پیدا کرد چون وجود نداره.

اقا یعنی من اگه این لپتاپ n61 رو بخرم با باس 1333 سرعتم با اینکه هارد سرعتش کمه خوبه؟ یا هارده مهمتره .... .راستی بلاخره اون مدلی که هارد سرعتش بالاست و بلوری داره رو پیدا کردم

راستش عزیز همه اینها به هم ربط دارند و هیچ کدوم به تنهایی نمیتونند در پرفورمنس لپ تاپ اثر مثبتی بزارند. بزار اینطوری بگم اگر هاردتون 5400rpm باشه و باس رمتون 1066Mhz با تایمینگ 7.7.7.20 اگر هارد رو با یک هارد SSD یا Momentus XT عوض کنی لپ تاپ سرعت بیشتری رو پیدا میکنه تا اینکه هارد 5400 باشه اما رم رو از باس 1066 ببری به باس 1333

راستی تبریک میگم. حالا گرفتی یا میخوای بگیری؟

17. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خسته نباشین!
    یه سوال!!؟؟
    چرا موقع نصب office 2010 که فایلش set upش رو هارد هست product key که پشت لپ تاپ نوشته رو وارد می کنم ارور می ده و می گه اشتباس!؟
    مگه همینو نباید وارد کنم؟؟
    و یه سوال دیگه!
    واسه ریکاوری باید چی کار کنم؟؟
    بک آپ واسه چیه!!؟؟
    شرمنده مبتدیم!!!!
    Last edited by mehran_beloved; 03-09-2010 at 22:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •