تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 215 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام به همه دوستان راستش من یه کوچولو مشکلم از این دوستمون حاد تره من دچار همین ویروس اتوران شدم اما مشگلی هم که دارم این ویروس یه پسوند lib به تمام برنامه های کاربردی و برنامه هایی که با هاش زیاد کار میکنند میچسبونه یه شورت کارت از فایل میگیره و فایل اصلی را هیدن میکنه به سرعت روی شبکه پخش میشه
    مشکل دوم با عوض کردن ویندوز و نصب 8 انتی ویروس اپدیت شده (هر انتی ویروسی که یگید امتحان کردم) مشگل برطرف نشد

حالا مشگل من اینه که این ویروس روی سرور کارخانه نشسته و امکان فرمت کامل را ندارم
    دوستان کسی پیشنهادی برای کمک داره

با تشکر
    سلام دوست عزیزشما بهتره از انتی ویروس های انلاین استفاده کنید . بهترین انتی ویروس انلاین در این زمینه بیدیفندر یا پاندا هستش .یه سرچ بزنید تو گوگل پیدا می کنید .در ضمن شما اگر از انتی ویروس nod32 استفاده می کنید باید حتما این انتی ویروس اپدیت شده باشد و مهمتر از همه این انتی ویروس دارای تنظیمات بسیار زیادی هستش و اگر شما این تنظیمات را انجام ندهید از قدرت این انتی ویروس کاسته خواهد شد . به قسمت زیر بروید و تنظیمات این انتی ویروس را بگیرید و ان را اپدیت کنید و کامل اسکن کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسپراسکای و بیدیفندر هم بی نظیر هستند .
    Last edited by mahdi7610; 08-02-2008 at 20:38.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض سلام

ba salam
    mibakhshid ke fingilishi minevisam

tamame karhai ke shoma goftid chand bar anjam dadam amma dorost nashod.

ta inke tasmim gereftam hardo format konam baraye hamin chand ta az file ha ro be soorate ettefaghi pak kardam vabaad az oon dige asarat virus vojood nadare yani dorost shod
    dar zemn hanooz file autorun.inf vojjood dare amma iradi nadare ba format az bein mire.

be har hal mamnoon az rahnamaetoon
    سلام دوست عزیزمن قصدم این بود که شما درایو هاتون را فرمت نکنید . یکی از راههای کلی از بین بردن ویروس اتوران فرمت کردن درایو هستش . با این کار به طور کلی از بین می ره .اما یادتون باشه شما اگه می خواهید فرمت کنید باید همه درایو هاتون را فرمت کنید . چون این ویروس توی همه درایو ها وجود داره . تنها فرمت کردن یکی از درایو ها یا درایو ویندوز کافی نخواهد بود و با دابل کلیک کردن روی یکی از درایو ها ویروس دوباره فعال خواهد شد .قطعا با روشی که در بالا گفتم این ویروس به طور کامل از بین خواهد رفت . با دقت باید همه کارهایی که گفتم را انجام بدید .در روشی که در بالا گفتم با open وارد درایو ها شدن و ریست کردن نباید به هیچ عنوان فراموش شود .

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام انجل جان
    خوشحال شدم اومدی .
    حرفهای انجل هم کاملا درسته . به گفته های من اضافشون کن.
    سلام حاج آقا منم خوشحالم این که چیزی نیست ما تو زندانای مخوف (تیکه کلام حال اومدی) رژیم ثابق دووم اوردیم
    تو زندانهای عراق بودیم فرار کردیم
    با چمران سید ....عل.(بمونه داره سیاسی میشه) هم رزم بودیم
    دیگه از دست مامان فرار کردن اومدن اینجا که کاری نداره البطه از تاریکی باید به نحو احسن استفاده کرد
    حالا اسمم با مسما تر شده خوب من فرشته تاریکیم دیگه نمیشه که تو نور روز بیام اینجا برای خودم بچرخم
    بابا ما کوچیکیم خودت درستی حاجی
    میبینمت اما تو دل تاریکی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

5 کمک ویروس

سلام دوستان .
    من کامپیوترم یه نوع ویروس گرفته که روی هر فولدری میرم از بین میره یعنی غیب میشه ولی وقتی با ویروس کش سرچ میکنم توی اون فولدرو میگرده .پس یعنی فولدر پاک نشده ولی غیب شده چیکار کنم ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

برای من هم همچین مشکلی پیش اومد، می دونی چیکار کردم؟ اول از همه ویندوز رو عوض کردم بعدش یک انتی ویروس ریختم تا تمام هاردم رو چک کنه و بعد از همه فایلهای غیب شده رو به حالت اولش برگردوندم.

اگه فعلا وقط نداری ویندوزت رو عوض کنی و می خوای فایلهای رو که غیب شده ببینی به اینصورت عمل کن برو توی فولدر آپشن و بعد از این گزینه رو انتخاب کن Show hidden files and folders و این گزینه رو تیکش رو بردار Hide protected operating system files بعد ok رو بزن اونوقت فایلهات دیده می شن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

vtn54 عزیز

سلام خسته نباشید

من فایلی روی دستگاهم دارم که کاسپر از آن ایراد نمگیره ولی avira و بیتدیفندر اونو به عنوان تروجان میشناسند.

من این فایل رو میزارم خوشحال میشم این فایلو شما هم تست کنید .

با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.reCoder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Binary Land

پيش فرض با من همراه شو دوست من!

اگه با من همراه شوی ویندوز را تعویض نمیکنی که هیچ تمام ویروسهای کامپیوترت را هم خواهیم گرفت . برای شروع برنامه ی زیر رو بگیر و اجرا کن سپس از منوی فایل گزینه ی Save as را انتخاب کن و پس save کردن فایل رو که لیستی از تمام نرم افزارهای اجراییست رو به من بفرست تا نام ویروس رو بهت بگم سپس فایل اجرایی ویروس را خواهی فرستاد تا کارش رو تموم کنم.

لینک:

-----------------------
    با تشکر Mr.reCoder

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.reCoder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Binary Land

10 ویروس خوبیه!!!!!!!!

این ویروس حتی با اجرا کردن برنامه ی NotePad یا حتی Taskamn هم و حتی فایل SVCHOST که مهمترین فایل ویندوز هست و حتی در Mode Safe هم اجرا میشه! چون :
    به کلید زیر در رجیستری برین :

کد:
    اونجا در مقدار Default مقدار زیر رو مشاهده خواهید کرد:
    [C:\Windows\System32\SoundMix "%1" %*]
    حتی اگه اون کلید رو پاک کنید فایل های exe اجرا نمیشوند!!!! و ویروس خودش کلید را دوباره بعد از 1 ثانیه باز سازی میکنه!!!!! امتحان کنید. کلید رو حذف کنید و بعد از 1 ثانیه F5 را بزنید میبینید کلید برگشته!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام دوستان راهنمایی هایی کردند من هم یه راه حل میگم که خودم امتحان کردم و کامپیوترم درست شد

خیلی هم راحته

my computer رو باز کن و در قسمت آدرس address این متن رو بنویس x:\autorun.inf ولی بجای x اسم تک تک درایوهات رو بنویس و اینتر بزن یه صفحه باز میشه هر چی توش بود delete کن بعد از اون پنجره رو ببند . از شما پرسیده می شود که میخواین تغییرات save بشه شما هم yes بزن
    مثلا : c:\autorun.inf
    d:\autorun.inf
    موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه با من همراه شوی ویندوز را تعویض نمیکنی که هیچ تمام ویروسهای کامپیوترت را هم خواهیم گرفت . برای شروع برنامه ی زیر رو بگیر و اجرا کن سپس از منوی فایل گزینه ی Save as را انتخاب کن و پس save کردن فایل رو که لیستی از تمام نرم افزارهای اجراییست رو به من بفرست تا نام ویروس رو بهت بگم سپس فایل اجرایی ویروس را خواهی فرستاد تا کارش رو تموم کنم.

لینک:

-----------------------
    با تشکر Mr.reCoder
    بفرما عزیز .دستت درد نکنه

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •