خدا وکیلی تیمی که چند ماه پیش تو کره بازی کرد و برد کجا تیم الان کجا....!!!؟؟؟؟
90% دلیل شکست ایران استرس بود![]()
خدا وکیلی تیمی که چند ماه پیش تو کره بازی کرد و برد کجا تیم الان کجا....!!!؟؟؟؟
90% دلیل شکست ایران استرس بود![]()
همین سه ساعت وقتی هم که تلف کردیم بسه مونه!!!
ما رفتیم برسیم به کارامون
یا علی دوستان
يه بنده خدايي بود بعد از هر برد تيم ملي ميومد اينجا شعر ميگفت ، نمي بينم ايشونو؟!
آخه كدوم مدافع احمقي دو قدمي دروازه خودي، مهاجم حريف رو دريبل ميزنه كه شما ميگيد بهترين؟؟
چا توي نيمه اول با يه حركت 3 تا مدافع ايران رو جا گذاشت!
اين دفاع بود؟؟
انصافا توي بعضي صحنه ها مهاجماي كره بد كار كردن!
احسان حاج صفي رو تقريبا ميشه گفت بهترين مدافع ايران توي اين بازيا ،البته اونم بصورت نسبي!
و در مورد بدترينها كاملا موافقم + نصرتي!
من واقعا فلسفه بازي و وجود نصرتي توي تيم ملي رو نميدونم!!
حاجی تو همون بازی هم ایران دقیقا همین سبک بازی کرد با 3تا هافبک دفاعی و 2تا بال و یه تک مهاجم با یه بازی دفاعی.
این بازی هم به همون سبک بود و قرار بود از اشتباهات احتمالی کره ای ها استفاده بکنیم که نتونستیم و باختیم
حیف حیف و واقعا حیف چه امیدی به این تیم داشتیم
از دقیقه یک بازی استرس داشتیم
بخصوص دوتا لژیونرمون که بجای اینکه تکیه گاه تیم باشن ویبراتور تیم بودن
اصلا تعلیق نمیشیم مگر اینکه بزور بخوان بگذارنش کنار یا مثل اون زمان که علی ابادی معاون م بود بخواد خودش بیاد بشه رئیس که میشه دخالت دولت در فوتبال
اگه بخوایم مشکل رو تو این بازی پیدا کنیم باید بگم مشکل از استفاده ی نادرست بازیکنا بود!!!
مثلا نوری باید بجای نکونام بود.بجای شجاعی باید همون غلامی میومد.پژمان هم باید زودتر میرفت بیرون.
اگه یکم هم قطبی بازی رو تو زمین خودمون نگه میداشت و با پاسکاره از زیر پرس در میومدیم که ایران شانس خیلی بیشتری داشت!
هر کی با من موافق هست و نیست بگه و بگه چرا.
مرسی..
به دلیل اینکه عربستان با اونها یکی هست. عزیزم عربستان و امارات و قطر سالهاست که کمیته ی داوران و مجمع اصلی ای اف سی رو به فساد کشوندند .
اگر ایران اینکار بکنه، میگن که سیاست در ورزش دخالت داده شده و ای اف سی هم نه، بلکه فیفا اینکار رو میکنه. چرا ؟ و.. ولش کن. اگر بگم، بحث سیاسی میشه.
مشکل اونها از جای دیگست.
-===================
قطبي: هميشه مقابل كره مشكل داشتيم اما مستحق شكست نبوديم
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه افشين قطبي پس از شكست يك بر صفر ايران برابر كره جنوبي اظهار داشت: درست است كه در نيمه اول بازي در اختيار كره جنوبي بود اما ما توانستيم در بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كنيم و در نيمه دوم فشار زيادي روي دروازه كره جنوبي آوريم.
وي ادامه داد: فوتبال خوبي بازي كرديم و در نيمه دوم شرايط براي ما فرق كرد. در اين ديدار مستحق شكست نبوديم و متاسفانه در اواخر نيمه اول وقتهاي اضافه گل دريافت كرديم و به علت اينكه بازيكنان ايران احساسي هستند نتوانستيم اين نتيجه را جبران كنيم.
قطبي اين تورنمنت را جالب دانست و خاطرنشان كرد: تجربه خوبي داشتيم اما متاسفم كه در اين مرحله از كره جنوبي شكست خورديم و از دوره رقابتها حذف شديم ولي در مجموع بازيهاي خوبي انجام داديم.
وي گفت: فوتبال ايران و كره جنوبي دو سبك كاملا متفاوت است و هميشه برابر اين تيم مشكل داشتهايم همانطور كه در ليگ قهرمانان آسيا نيز ذوب آهن برابر سئونگنام كره جنوبي متوقف شد.
قطبي درباره قرارداد با باشگاه شيميزو ژاپن عنوان كرد: قرار بود كه از اول فوريه به اين كشور بروم اما حال كه تيم ملي ايران از دور رقابتها حذف شده مجبورم زودتر به ژاپن بروم و كار خود را در اين باشگاه آغاز كنم.
خیلی ممنون. آقای عشق مردم...!
اونجا هم تعلیق میشه به شرطی که رئیس فدراسیون استعفاش رو تایید نکنه.اگه تایید کنه مشکلی پیش نمیاد.فیفا به نماینه هاش اعتماد داره
من با نظر بعضی از دوستان کاملا مخالفم به نظر من بیشتر 23 بازیکنی که در این جام بودن + 4-5 بازیکن خوب دیگه ای که داریم می تونن دوباره یک دوره خیلی خوب رو در فوتبال ایران شروع کنند ( با توجه به اینکه سنشون هم بالا نیست ) من هنوز هم می خوام تاکید کنم که برد مقال عراق و کره شمالی همچین راحت هم نبود ( امروز دیدید عراق چقدر برای استرالیا مشکل ساز شد- تیم 23 ام جهان-)
امروز بازیکنان ما ( به جز یکی دو نفر) بازنده نبودن بلکه کادر فنی ( نه فقط قطبی که آنالیزورها مربیان و...) بازی رو واگذار کرد
خیلی ها از رضایی انتقاد کردن بعضیا میگن خلعتبری بازی همیشگیشو نداشت اما چرا؟ سادست چون به وسیلۀ کره ای ها کنترل شدن ( شوت رضایی صرفا از روی احساسات و کاملا به همین خاطر بود) امروز تیم ملی ایران باخت به خطر اشتباهات کادر فنی
اما متاسفانه تیم ملی ما سالهاست که میبازد به خاطر مدیران نالایق
پ ن: خیلی دوست دارم امیدوارانه بنویسم که این بازکنان میتونن تیم ما رو دوباره به اوج برسونن ولی افسوس که می دونم با این مدیریت محاله!!
Last edited by Reza31001; 22-01-2011 at 23:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)