راستی این کارکتر مال شخصیت اصلی بازی نیست بلکه یک کارکتر مال محیط داره ولگردی می کنه!!![]()
راستی این کارکتر مال شخصیت اصلی بازی نیست بلکه یک کارکتر مال محیط داره ولگردی می کنه!!![]()
من نمی خواهم برای کارکتر اصلی بازی بازی انیمیشن بزارم بلکه یک کارکتر در گوشه ای از محیط داره حرکت می کنه من اون کد را می خواهم ممنون میشم توضیح خوبی بدید خواهش می کنم بازهم ممنون از همه>>
2Lombe یعنی همون قلمبه؟ حالا شوخی
شما یه سرچ بزن تو نت راجع به Way Point In Unity بعد که انشا الله به نتایج خوبی رسیدی ، ما رو هم دعا کن ( ولی مرد باش اگه نرسیدی ، نفرین نکن ، یه خبر بده واسط پکیجش رو آپ میکنم ) ( البته این ساده ترین و راحت ترین راهه، پکیج هوووووووووو زیاده ، ولی WayPoint کاره شوما رو راه میندازه )
3Dmajid جان ، من بیرون گود نشستم ، شما میگی لنگش کن ، حالا امیر رضا ( آقاشو باید میذاشتم اولش ) باز خوب فیتیلش کرد ، احسنت داره ، ولی قبول کن کاره سختیه . شما پروژت رو آپ کن ( اگه مشکل امنیتی داره واسه لو رفتن بازیت ، فقط همون قسمت که مشکل داره ) تا یه وری باش بریم ، بزنیم بدترش کنیم با هم بخندیم![]()
Last edited by hamed_benz; 18-07-2012 at 23:18.
سلام پیدا نکردم میشه خودتو توضیح بدید چه طوری باید انجام دهم یعنی فیلمی بزارید سورسی() خودتو اموزش دارید بزارید هرچی؟؟
بفرما عزیزم ، اینم مثال و نمونه کد و اصل پروژه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نحوه ی الصاق اسکریپت ها ، و TAG اکتور خوب دقت کن.
هر WayPoint رو به بعدی وصل کن ، تا گیزمو رم بشه ، و در نهایت باید یک حلقه تشکیل بدی ( الان نفهمیدی من چی گفتم ، برو پروژه رو باز کن ، بعد میفهمی )
انجام دادم شد ولی میشه یک راه ساده تر و سریع تر معرفی کنی راهی که گفتی یکمک طول میکشه و کمی هم سخته
از اخلاق خوب من سو استفاده نکنید خواهشا.
دیگه از این راحت تر و مسخره تر نیست باور کن، شما داری بازی میسازی ، احیانا جارو برقی که نمیکشی دمبال کاره راحت و سریعی.
چرا عصبی شدی گفتم بخندیم هوا عوض بشه![]()
ها ، حالا خوب ایراد نداره.
چون از خر شیطون اومدی پایین، یه روش بت میگم ، ولی خیلی مزخرفه.
1- از دستور Vector3.Move استفاده کن برای حرکت اکتور.
2- تریگر بذار ، به هر تریگر که رسید ، پارامتر دوم دستور Move که مقصد هست رو تغییر بده.
دیگه کنترل انیمیشن هم با خودت
منم به یه مشکل برخوردم
که میخوام یک کد AI رو به دو آبجکت Enemy نسبت بدم
ولی به محض اینکه آبجکت اول رو حذف میکنم این ارور NullRefrenceException داده میشه
مشکلی که میگیره هم انیمیشن های Enemy تو اون کد هست
یعنی باید واسه هر دشمن یک کد بگذارم نمیشه از یک کد واسه بقیه استفاده کرد؟
بعد اینکه من میخوام اول کد AI بگم
if(enemy!=null)
{
}
بعد از اینکه enemy اول حذف میشه در واقع enemy = null میشه پس شرط بالا اجرا نمیشه!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)