تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 2199 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعد از محرم خوب میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای پارس آنلاین اطمینان داشته باشید که بخشنامه است.
    چون سرعت اصفهان که من هستم رو پایین اورده و پشتیبانیش میگه که دستور از بالاست.
    شما تو روز سرعتت هم کم شده؟
    برای من که تو روز محدود نشده :

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

شما تو روز سرعتت هم کم شده؟
    برای من که تو روز محدود نشده :

من که خودم پارس آنلاین ندارم.چند تا از دوستان دارن.
    ولی سرویس فکر کنم حجمی باشه؟درسته؟
    اگه اینطوریه که برای مصرف روز چون از حجم کم میشه مشکلی نداره.اصل کاری مواقع رایگانه.
    این بخشنامه هم به خاطر شکایتی که چند تا از شرکت ها به سازمان تنظیم مقررات دادند.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Adcomputer شما چیکار گردین سرعتتون خوب شد ؟؟

اینجا به زور از 16کانکشن میشه 30 تل 64 کیلو دانلود داشت البته گاهی سرعت به زیر 20 هم میرسه ...
    پینگا هم الان رفته بالای 1500 1600 ...

چند روزپیش همه چیز برا چند دقیقه خوب شد اما بازم الان خراب شده ....

پشتیبانی زنگ زدم یه فرم پر کرد گفت شنبه یکشنبه زنگ بزن جوابشو بگیر چون الان کارشناس های فنی مون نیستن ...

گفت : احتمالا ترافیک استفاده کاربران از نت تو شهرتون زیاد شده ، به کارشناس های زیر ساخت ( یا یه چیزی همین مایه ها ) گزارش میدم ، به احتمال بالای 90 درصد ، پهنای باند شهرتون رو اضافه می کنن ...

من : اوکی ، پس یعنی تا چند روز آینده سرعتمون مثل قبل میشه ؟؟؟؟

پشتیبانی : نمی تونم بهتون قول بدم ، چون باید مراحلی رو طی کنه ........ اما تا روز های اینده سعی میشه سرعتتون بهتر شه ......

من : انشاالله که همین طوره ...........

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من تاپیک رو که از صفحات قبل تا اینجا خوندم دیدم دوستان تو اهواز با همین مشکل روبرو بودن ....
    میخواستم بپرسم چه مدت طول کشید سرعتتون و پینگتون بهتر شه .....

.................................................. .................................................. ..........................................
    بله.
    ما با 16 تا کانکشن سرعت کامل رو نداشتیم و پینگمون هم طرف های 1600 بود. اما از نظر پشتیبانی وضعیت اونقدر ها هم بد نبود.
    همونطور که در پست های قبل گفتم سرعت و پینگ نسبتاً خوب شده.

البته با وجود تعاریفی که من از مبین نت و اهواز کردم احتمالاً در چند روز آینده به دلیل استقبال زیاد دوباره با افت سرعت مواجه میشیم.

از همشهری های خودتون در خواست کنید با پشتیبانی صحبت کنند؛ چون یک دست صدا نداره.
    بهتره در زمان تماس با پشتیبانی بگید که خودشون با شما تماس بگیرند و هر روز با پشتیبانی صحبت کنید و وضعیت رو جویا بشید.

برای اهواز بعد از یکی دو ماه قطعی مکرر و بعضاً چند روزه، زمانی که برای پس دادن مودم با عامل مجاز فروش در اهواز تماس گرفتم گفت که سرعت کم و... به دلیل پر شدن پهنای باند اهوازه و تا پنجشنبه به پهنای باند اهواز اضافه میشه که همینطور هم شد و مشکل برطرف شد.

در زمانی که اینترنت در بدترین حالت ممکنه به این آدرس برو. شناسه کاربریتو وارد کن و تست بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد زنگ بزن به پشتیبانی و در خواست کن تا نتیجه تستتو بررسی و اعلام کنند. به دلیل اینکه این سرور در ایران و احتمالاً در شبکه داخلی خودشون قرار داره، ممکنه نتیجه اعلام شده بهتر از وضعیت کنونی اینترنتتون به نظر بیاد پس تلاش کنید زمانی که اینترنت در بدترین شرایط ممکن قرار داره این کار رو بکنید.

چرخاندن و جابه جایی مودم، وصل شدن به BTS های دیگر و در کل تغییر تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری در سرعت ندارد و فقط جنبه سرگرمی و سردرگمی کاربران را دارد.

به فرم پیگیری هم زیاد اعتنا نکنید چون برای من هر بار نتیجه این میشد که سرویستون مشکلی نداره و همه چیز نورماله. اما تا میتونید این فرم رو پر کنید.

اصولا پشتیبانی هیچوقت بد بودن سرویسشون رو تایید نمیکنه، هیچی از کامپیوتر، شبکه و اینترنت سرشون نمیشه، از همه چیز بی اطلاع هستند و در واقع فقط دید آرمان گرایانه ی خودشون رو نسبت به سرویسشون باز گو میکنند.

موفق باشید
    Last edited by adcomputer; 11-12-2010 at 14:57.

5. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من چندتا سوال دارم که بعضی هاشون مسخرست

من تا حالا چند سال ADSL داشتم ولی یه مدت قطع کردم که حالا می گن پورت ها پره ونمیشه .......

حالا می خوام WIMAX بگیرم ولی هیچی ازش نمی دونم . یا مبین نت یا ایرانسل

1-شما کلا بین مبین و ایرانسل کدوم پیشنهاد می دین مبین نت یا ایرانسل یعنی 256 نامحدود ایرانسل یا 512

40گیگ مبین منطقه ظفر-آفریقا

2- الان مثلا سرعت دانلود 512 مبین تو روز وشب چنده ؟

3- این مودم 110 تومنی که مبین نت میده پورت LAN هم داره ویا اینکه حتما آدم باید از این کارت های wireless

که حدودا 25 تومنه بخره ؟

4- قطعی سرویس وپشتیبانیشون چطوره ؟

ممنون می شم جواب بدبد

از دوستان کسی نبود این 4 تا سوال ناقابل مارو جواب بده ؟

داره خودمونی میشه qeshmkids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چندتا سوال دارم که بعضی هاشون مسخرست

من تا حالا چند سال ADSL داشتم ولی یه مدت قطع کردم که حالا می گن پورت ها پره ونمیشه .......

حالا می خوام WIMAX بگیرم ولی هیچی ازش نمی دونم . یا مبین نت یا ایرانسل

1-شما کلا بین مبین و ایرانسل کدوم پیشنهاد می دین مبین نت یا ایرانسل یعنی 256 نامحدود ایرانسل یا 512

40گیگ مبین منطقه ظفر-آفریقا

2- الان مثلا سرعت دانلود 512 مبین تو روز وشب چنده ؟

3- این مودم 110 تومنی که مبین نت میده پورت LAN هم داره ویا اینکه حتما آدم باید از این کارت های wireless

که حدودا 25 تومنه بخره ؟

4- قطعی سرویس وپشتیبانیشون چطوره ؟

ممنون می شم جواب بدبد

1 - باید از کسایی که تو منتطقتون مبین یا ایرانسل دارن بپرسین ( 512 25 گیگ مبین به صرفه تره ، شبا و جمعه ها هم که ترافیک رایگان داره )
    2 - اگر منتقطون خوب جواب بده شب و روز می تونید با 512 ، 55 تا 64 کیلو ثابت دانلود کنید
    3 - 4 تا پورت لن + وایرلس + پورت تلفن برای Voip
    4 - قطعی که باز هم بستگی به منتقطون داره ، پشتیبانیشون هم بدک نیست ، اگه کار ادمو راه نندازن ، لااقل احترام میذارن

8. این کاربر از qeshmkids بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

1 - باید از کسایی که تو منتطقتون مبین یا ایرانسل دارن بپرسین ( 512 25 گیگ مبین به صرفه تره ، شبا و جمعه ها هم که ترافیک رایگان داره )
    2 - اگر منتقطون خوب جواب بده شب و روز می تونید با 512 ، 55 تا 64 کیلو ثابت دانلود کنید
    3 - 4 تا پورت لن + وایرلس + پورت تلفن برای Voip
    4 - قطعی که باز هم بستگی به منتقطون داره ، پشتیبانیشون هم بدک نیست ، اگه کار ادمو راه نندازن ، لااقل احترام میذارن

من مبین نت دارم و راضی هستم
    تا الان که قطعی نداشته و سرعت هم همیشه رو 70 هست (سرویس 512 دارم)
    مودم هم داخلی جواب نداد بیرونی بستم رو پشتبوم!
    پشتیبانی هم خوبه و احترام هم میزارن
    مخصوصا اون کارشناسی که میاد نصب کنه... هر سوالی داشته باشی جواب میده
    ولی ایرانسل خیلی بی ادب بودن و تازه پا هاشون هم بود گند جوراب میداد!!!!!!
    تازه همه جا هم سرویس نمیده

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

توی امضا هم که میبینی
    پینگ و سرعت دانلود و آپلود عالی هست(البته دانلود روی 70 هست)

10. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

من مبین نت دارم و راضی هستم
    تا الان که قطعی نداشته و سرعت هم همیشه رو 70 هست (سرویس 512 دارم)
    مودم هم داخلی جواب نداد بیرونی بستم رو پشتبوم!
    پشتیبانی هم خوبه و احترام هم میزارن
    مخصوصا اون کارشناسی که میاد نصب کنه... هر سوالی داشته باشی جواب میده
    ولی ایرانسل خیلی بی ادب بودن و تازه پا هاشون هم بود گند جوراب میداد!!!!!!

این مورد آخر از همه مهم تر بود !!!

12. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

الان تو تهران تو منطقه ای که آنتن خوب بده سرعت و کیفیت چطوره ؟
    به یک نفر میخوام پیشنهاد بدم و طرف 1 مگ میخواد ولی میترسم طرف بگیره و بعد یقه منو بچسبه ^^
    من یک هفته پیش 2 تا سال پرسیدم مثل اینکه که سر دوستان شلوغ بود و نشد جواب بدن .

خواهشا اگر کسی اطلاعات داره چواب بده که من و اون طرفی که میخواد بگیره بیشتر از این لنگ نمونه . میخوام ببنم کیفیت مبین نت تو تهران الان چطوره برای منطقه ای که آنتن خوب بده . طرف میخواد 1 مگ بگیره گفت که من براش یک تحقیقی بکنم !

پیشاپیش با تشکر از دوستانی که جواب میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

من یک هفته پیش 2 تا سال پرسیدم مثل اینکه که سر دوستان شلوغ بود و نشد جواب بدن .

خواهشا اگر کسی اطلاعات داره چواب بده که من و اون طرفی که میخواد بگیره بیشتر از این لنگ نمونه . میخوام ببنم کیفیت مبین نت تو تهران الان چطوره برای منطقه ای که آنتن خوب بده . طرف میخواد 1 مگ بگیره گفت که من براش یک تحقیقی بکنم !

پیشاپیش با تشکر از دوستانی که جواب میدن

جواب های مشابه داده شده در سوال های دوستان دیگه

مبین نت شرکت کم فروشی نیست
    جدا از مشکلات احتمالی زمان هایی که متصل هستید سرعت کاملا مناسب هست.

15. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •