ما هم همین مشکل رو داشتیم :
که راه حل هم جناب lord زحمت کشیدن گفتن بهمون.
از این کرک استفاده کنید درست میشه.
ما هم همین مشکل رو داشتیم :
که راه حل هم جناب lord زحمت کشیدن گفتن بهمون.
از این کرک استفاده کنید درست میشه.
سلام
من اولین غول رو کشتم
رفتم بالا ولی در بسته شد
حالا هر کاری میکنم به عقب نمیاد و همش میوفته پایین و نمیتونم برگردم و در رو باز کنم
اینم عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا راه حلش اینم نبود .
من چند تا کرک و تریلر دان کردم ولی با هیچ کدومش مشکلم حل نشد.
حتی چند بار از اول بازی کردم ولی باز هم همونجا گیر کردم.
راستی این بازی کجا سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟
کسی فایل سیو بعد از این نقطه نداره؟؟؟؟
اگه دارید لطفا بدید چون بد جوری تو کف تموم کردنش موندم.
بزرگترین ایراد این بازی اینه که سیو این بازی کلا روی یک مقطه ذخیره میشه یعنی شما کلا فقط یک سیو داری و در هر checkpoint سیو write میشه و دیگه نمیشه به checkpoint قبلی رفت ولی راه حل شما دقیقا توی این پسته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز فکر کنم جایی بود که اگه میمردی دیگه نمیتونستی برگردی و در رو باز کنی فکر کنم شما هم همونجا گیر کردی...متاسفانه برای این مشکل راه حلی وجود نداره جز اینکه بازی رو از اول بری یا از سیو کس دیگه ای استفاده کنی!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یادت باشه درست وقتی رسیدی اینجا از از سیو بازی یه کپی بگیری تا اگه دوباره دچار مشکل شدی بتونی برگردی...اینم محل سیو بازی:
مال منم همینجوری شد اما گفتن از کرک بازیه,منم یک کرک جدید گرفتم و با همون کرک بازی رو تموم کردم.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستی بگو تا واست بذارم.![]()
نمیشه نمیشه نمیشه ...... هر کاری میکنم نمیشه....
10بار رفتم .... از اول رفتم .... بازی رو دوباره نصب کردم.....با ترنر رفتم.... با کرک رفتم.... هر کاری که بگید کردم باز هم نشد....
دیگه دارم دیوونه میشم
بابا جان به دادم برسید . .... یکی سیو بازی رو بعد از اینجا بهم بده ....
دوست عزیز درست عین روشی که توی ترینر گفته عمل کن راحت رد میشه...خودم تست کردم!
بفرمایین:
ترینر که چیزی نگفته
فقط گفته که دکمه مثلا 2 رو بزنید تا جونتون بینهایت بشه ولی برای پریدن به چک پوینت بعدی چیزی نگفته که!!!!!
میشه بفرمایید شما چیکار کردید؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)